Mallisto

Suositut filtterit
510 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Triumph on yksi maailman suurimmista ja maineikkaimmista alusvaatemerkeistä – eikä suotta. Triumph kyllä tietää, miten naisvartalo saadaan näyttämään mahdollisimman hyvältä alusvaatteiden mukavuudesta tinkimättä. Jo vuodesta 1886 asti yritys on saanut miljoonat naiset tuntemaan itsensä ainutlaatuisen upeiksi täydellisesti muotoilluissa alusasuissaan ja bikineissään.

Jos kaipaat hyvin juuri sinun muodoillesi sopivaa alusasua tai uima-asua, Triumph on oivallinen valinta. Yritys pyrkii seurailemaan alusasumuodin viimeisimpiä tuulia, mutta panostaa myös moderneihin teknisiin ratkaisuihin. Yrityksen monipuolisista mallistoista löydät niin perinteisiä pitsialusasuja sukkanauhoineen käytettäväksi romanttisissa kahdenkeskisissä illoissa kuin myös täysin huomaamattomasti muotoilevia alushousuja ja bodeja esimerkiksi ohuesta ja laskeutuvasta kankaasta tehdyn iltapuvun alle. Tarjolla on myös ihania yöasuja, joissa tekisi mieli viettää vaikka koko päivä. Brändillä on lisäksi esimerkiksi kattava valikoima urheilualusasuja, jotka tukevat muotojasi vaikkapa päivittäisellä juoksulenkillä.

Triumph viimeistelee vartalosi

Muotoilevat alusasut eivät ole enää mikään hankala vippaskonsti, vaan varteenotettava keino täydellisen vartalon saavuttamiseksi ilman kirurgisia toimenpiteitä. Vartaloa muotoilevien alusasujen kohdalla voidaan puhua jopa muotivillityksestä, sillä monet ihanista muodoistaan tunnetut maailmantähdetkin ovat myöntäneet täysin avoimesti parantelevansa vartaloaan muotoilevilla alusasuilla. Triumphin vartaloa muotoilevat alusasut edustavat alansa huippua. Jos haluat näyttää huippuhyvältä aamusta iltaan, kokeile brändin muotoilevia bodeja, aluspaitoja tai alushousuja. Ohuimmatkaan sifonkipaidat eivät kavalla salaisuuttasi, sillä Triumph on saanut tehtyä muotoilevista alusasuista erittäin ohuet ja huomaamattomat.

Uusia alusvaatteita on aina ilo ostaa. Triumphin monipuolisista valikoimista löytyy varmasti jokaiselle vartalotyypille sopivat alusvaatteet, jotka ilahduttavat myös silmää. Kaipasit sitten viattoman valkoisia pitsialusvaatteita hääyöksi, napakoita urheilurintsikoita tiukkoihin turnauksiin tai neutraaleita t-paitaliivejä arkivaatteiden alle, Triumph tarjoaa sinulle runsaasti trendikkäitä vaihtoehtoja.

Yhdistele ja sekoita