Naisten vaatteet

Suositut filtterit
20 tuotetta

Naisten Frank Dandy vaatteet - luotettavaa laatua

Ruotsalaismerkki Frank Dandy valmistaa alusvaatteet naisille, jotka arvostavat rentoa leppoisuutta, mutta haluavat silti säilyttää seksikkyytensä. Tämä premium high street -merkki tunnetaan erityisesti mukavista ja värikkäistä tyyleistään. Pukeutuminen lähtee alusvaatteista, joten on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Frank Dandy tarjoaa tukea siellä, missä sitä tarvitset - rennolla otteella.

Brändi perustettiin vuonna 2003, kun perustajat olivat kyllästyneet miesten alusvaatteiden latteaan, tylsään tarjontaan ja värittömyyteen. Merkki on tehnyt yhteistyötä muun muassa taiteilijoiden kanssa, kun se on suunnitellut persoonallisia printtikuosejaan. Pian Frank Dandy jo tunnettiin ympäri Eurooppaa uniikeista ja hauskoista boksereistaan ja muista miesten alusvaatteista. Tänä päivänä se on yksi Skandinavian johtavia alusvaatemerkkejä. Vaikka Frank Dandy aloitti miehistä, tänä päivänä brändi tarjoaa samaa leppoisaa edelläkävijäasennetta naisillekin.

Tausta miesten alusvaatemerkkinä näkyy esimerkiksi alushousujen leveissä vyötärönauhoissa, joita koristaa brändin logo suurin kirjaimin. Nyt myös naiset pääsevät nauttimaan miesten boksereiden ja briefien mukavuudesta, naisellisuutta uhraamatta.

Frank Dandy -alusvaatteet luovat tyylillesi perustanTämä ruotsalaismerkki suunnittelee alusvaatteita mukavuus ja käytettävyys edellä. Kaarituettomat rintaliivit eivät paina tai purista, eikä metallinen kaarituki enää pureudu ihoosi. Alustopit tarjoavat vielä hieman ekstratukea, jos tunnet sitä tarvitsevasi. Voit valita alusvatteesi vaatteittesi mukaan, mutta näissä rintaliiveissä ja topeissa saat ohueen teepaitalookiinkin sopivan siluetin. Ohuet olkaimet sopivat jopa spagettihihatoppien alle, paksuolkaimiset alustopit taas luovat oivan pohjan vaikkapa poolopaidalle tai urheiluvaatteille.

Alushousuissakin riittää valinnanvaraa stringeistä peittäviin bokserimalleihin - mikä sitten sinua miellyttääkin. Huomaamattomat stringit eivät näy uskaliaidenkaan asuvalintojen alta, perusalushousut taas tarjoavat mukavuutta ja tukea. Valittavanasi on useita värivaihtoehtoja rapsakan valkoisesta aina tyylikkääseen mustaan - ja kaikkea siltä väliltä. Voit ostaa alushoususi myös kätevissä monipakkauksissa. Lisäksi Frank Dandy valmistaa muun muassa sukkia ja pitkiä kalsareita, joten voit hankkia kaikki perusvaatetarpeesi yhdeltä merkiltä.

Tuo persoonallisuutesi esiin myös alusvaatteissa

Kuka sanoo, että alusvaatteiden ostamisen tarvitsee olla tylsää? Frank Dandy valmistaa tuotteita niille, jotka haluavat persoonallisuutensa näkyvän alusvaatteissakin. Sinä tiedät, mitä vaatteidesi alla on, joten ei kannata vähätellä alusvaatteiden merkitystä.

Frank Dandy sopii niille, joiden persoonallisuus on hauska, leikkisä, kokeileva ja mukavuutta ja laatua arvostava. Brändiin luotetaan niin kotimaassa kuin Euroopassakin, ja logo on jo tunnettu laatumuodin ystävien piireissä. Voit hankkia kerralla sekä bokserit että stringit ja vaihdella tyylejä ja kuoseja mielesi ja lookisi mukaan. Hauskat alusvaatteet piristävät päivääsi ja kenties jonkun muunkin päivää.

Me Zalandolla haluamme tehdä alusvaateshoppailustakin mahdollisimman vaivatonta - ja edullista. Kannattaa tsekata vaihtuva valikoimamme usein, sillä joskus tuotteiden suosio saattaa yllättää. Tiedämme, että alusvaateostoksilla voi joskus olla tukalaa. Verkosta ostaminen tarjoaa mahdollisuuden yksityisyyteen sekä reilut kaupan ehdot, joten voit nauttia alusvaatteistasi pidempään.