punaiset Naisten mekot

Suositut filtterit
1 281 tuotetta

Punaiset mekot ovat klassisia katseenkääntäjiä. Mihin hyvänsä menetkin, punaisen mekkosi hehkuva intensiteetti tekee pysäyttävän vaikutuksen, oli asusi sitten herttaisen arkinen tai ylellisen elegantti. Punaisena hehkuvat sävyt voivat saada jopa sydämen pamppailemaan. Niin energisiä ja innostavia ovat värin kuumat ja syvät vivahteet. Eikä ihme, että se yhdistetäänkin usein intohimoon ja romantiikkaan.

Punaiset naisten mekot va va voom -efektillä

Punainen kuuluu ehdottomasti kaikkein vakuuttavimpien juhlamekkovärien joukkoon! Se on kyllä rohkea, muttei missään nimessä pelottava! Punaisen lämpöön on ihana kietoutua ja sen hyväntuulisuus houkuttelee juhlaväkeä mukaan keskusteluun tai – juhlasta riippuen – tanssilattian pyörteisiin. Jos siis haluat olla se, johon kaikki haluavat tutustua, pukeudu kutsuvaan punaiseen. Herkkä roosa on rentouttava väri, joka viestii huolettomasta ja romanttisen leikkisästä luonteestasi. Jos olet hetkessä elävä haaveilija, et arkaile näyttää tunteitasi edes ison joukon keskellä ja haluat paljastaa pehmeän puolesi vaaleanpunaisella unelmamekolla. Jos haluat taas tehdä unohtumattoman vaikutuksen, saat halutun lopputuloksen näyttävästi leikatulla burgundinpunaisella mekolla. Arvokkuudessaan se vastaa vähintään ranskalaisen vuosikertaviinin hienostuneisuutta. Jos tavoitteenasi on herättää juhlat täyteen käyntiin, niin kuuma paloautonpunainen on oikea väri juhla-asullesi. Varsinkin räiskyvää ja itsevarmaa persoonaa tämä väri pukee mainiosti.

Punaiset mekot omien värien korostajana

Punaiset mekot sopivat jokaiselle naiselle. Pitää vain löytää oma sävynsä ja tyylinsä. Vaaleita kaunottaria imartelevat erityisesti haaleat pastellinsävyt, hehkuvat lohenpunaiset ja syvänpunaiset väritykset. Herkästä hipiästäsi nousee upeasti esiin myös mekon kanssa samaa sävyä olevat huulipunat ja poskipunat. Ristiveriköiden lämmin värimaailma korostuu viehättävästi oranssinpunaista mekkoa vasten. Tummat naiset lumoavat kaikissa voimakkaissa punaisen sävyissä hehkeästä oranssinpunaisesta pinkkiin taittuvaan vadelmanpunaiseen. Dramaattiset punaiset mekot eivät kaipaa suurta määrää asusteita. Mekkosi riittää usein fashion statementin tekemiseen. Meikin lisäksi kannattaa miettiä, haluatko kenkiesi ja käsilaukkusi toistavan mekon väriä. Jos pukeudut kokopunaiseen asuun, saatat kaivata pieniä metallidetaljien luomia aksentteja sinne tänne, vaikkapa yhtenäistä ilmettä edustavia korvakoruja, kaulakorua ja vyötä.

Yhdistele ja sekoita