Katalogi

Suositut filtterit
49 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Astu The Great Gatsbyn säihkyvään maailmaan! Anna vaatekaappisi kylpeä ylellisissä helmissä ja paljeteissa ja voit tuntea kuinka oma sisäinen flapper girlisi herää eloon uhkuen 20-luvun jazz-sukupolven kyltymätöntä elämänhalua. Vintage-vaikutteistaan huolimatta Lace & Beads -mekot ovat modernin minimalistisia ja helppo yhdistää urbaanin naiselliseen tyyliin.

Lace & Beadsin tavaramerkkejä ovat upeat helmikirjailut ja art deco -henkiset kuvioinnit. Huurteiset pastellisävyt ja toisaalta modernit, metallisen harmaat sävyt tekevät merkin juhlavaatteista häikäisevän upeita. Glamourit mekot, hameet ja topit ovat luottovaatteesi oli tiedossa sitten naistenilta kaupungin tyylikkäimmällä klubilla, tärkeä cocktail-tilaisuus tai ensitreffit hienossa ravintolassa.

Lace & Beads on juhlamuodin asiantuntija

Lace & Beadsin parasta antia ovat sen kerrassaan näyttävät iltapuvut. Asusta helmikirjailtu ihanuus piikkikoroilla ja sirolla kirjekuorilaukulla. Metalli- tai nude-värit toimivat pastellien ja harmaiden rinnalla kauniisti. Lyhyt juhlamekko tai kotelomekko sopii myös häihin, kunhan se ei ole liian lyhyt tai tumma. Punaisen maton tunnelmasta kaiholla unelmoiva kaunotar pukeutuu kimaltelevaan minimekkoon joka viikko baanalle lähtiessään 0 ja aina kun siihen on mahdollisuus. Muun muassa Anne Hathaway suosii paljetteja myös juhlatyylin ulkopuolella.

Lace & Beadsin crop-malliset hihattomat puserot tuovat arkiseen tyyliin hienostuneisuutta. Yhdistä ne korkeavyötäröiseen alaosaan. Upea juhla-look syntyy, kun yhdistät sifonkisen, pehmeästi laskeutuvan a-linjaisen hameen, joka yltää nilkkoihin saakka. Kasuaalimman asun luot trendikkäistä herrainhousuista ja topista. Voit myös miksata rohkeasti glamouria denimiin. Alaosa, jossa on nahkaa tuo hauskan säväyksen muuten niin juhlalliseen helmitoppiin. Tai kokeile kotelomekon kaverina lyhyttä nahkatakkia. Koroissa kannattaa suosia piikkarimallia ja muutenkin klassisen siroja korkokenkiä. Ethän unohda tummanpunaisia huulia!

Olit sitten omasta Kultahatustasi unelmoiva ja vintagea kuluttava lukutoukka tai kansainvälisten areenojen moderni jet set -mimmi Dubain yössä – tekee Lace & Beads lähtemättömän vaikutuksen!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua