accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten asusteet 13835 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Teknologia
13835 tuotetta
13835 tuotetta

Hauskuutta pukeutumiseen asusteilla

Asusteet ovat tyylitietoisen pukeutujan terävin ase

Asusteet ovat asusi viimeinen silaus ja luovat kokonaisuudelle huolitellun ilmeen. Olitpa tyyliltäsi rönsyilevä boho chic, väreillä iloitteleva retron rakastaja tai skarppi minimalisti, voit viimeistellä asusi juuri omaa tyyliäsi täydentävillä asusteilla.

Kuten varmasti jokainen muodin asiantuntija ja stylisti sinua neuvoisi: se, mikä tekee yksilöllisestä tyylistä täydellisen, ovat yksityiskohdat. Yksittäiset vaatteet ovat parhaimmillaan mestarillisia teoksia, mutta jotta ne täydentäisivät juuri sinun tyylistäsi persoonallisen, kokonaisvaltaisen ja yhteneväisen kokonaisuuden, kannattaa sinun turvautua asusteisiin. Naisten asusteet kaikessa moninaisuudessaan tarkoittavat kaikkea pientä lisää, mitä voi tyylillisesti liittää asukokonaisuuteesi: aurinkolasit, huivit, päähineet, korut, laukut, vyöt ja käsineet.

Tiedät varmasti sen tunteen? Sen, kun sinulla on täydellinen asu, mutta siitä vain aina puuttuu jotain kun katsot peiliin. Tämä on juuri se tunne, jonka voisit usein korjata lisäämällä asuusi sopivan asusteen - jos sinulla vain olisi tarpeeksi asusteita mistä valita! Älä siis pelkää hankkia useampaa erilaista reppua, kelloa tai sormusta, joilla voit luoda erilaista tunnelmaa vaatetukseesi riippuen tunnelmastasi. Naisten asusteissa uusimman kauden kuumin trendi on pienet, nahkaiset ja pussimaiset reput olkalaukkujen sijasta. Panosta pieniin nahkareppuihin, sillä niissä on klassista ja ajattomampaa tunnelmaa, joka on helpompi yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Kokeile vain yhtä showstopper-asustetta kuten massiivista statement-kaulakorua tai useita pieniä asusteita. Asusteet näyttävät hyviltä joko harkitusti yhteen sommiteltuina, mutta myös iloinen asusteiden kirjo ilman yhtenäistä linjaa on yksi tämän hetken vallitsevista trendeistä. Riko arkipukeutumisesi kaavaa lisäämällä arkiasusteidesi kuten käsilaukun ja huivin pariksi näyttävät korvakorut tai hippi-vivahteinen hiuspanta. Asusteiden avulla sinulla on mahdollisuus luoda asusi uudelleen viikon jokaisena päivänä.