Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Naisten asusteet 8715 tuotetta

Merkkiv
m

Naisten asusteet

Michael Kors -olkalaukku

Tyylikäs asu on osiensa summa, joka muodostuu paitsi vartalotyypille sopivista vaatteista myös kiehtovista yksityiskohdista. Juuri erilaiset asusteet ovat keino lisätä asun mielenkiintoisuutta ja trendikkyyttä. Laukut, korut, kellot, hatut ja käsineet. Asusteiden maailma on rajaton ja tasaisesti uusiutuva. Taidokkaalla yhdistelyllä ja oikeilla asusteilla päivität vanhemmatkin vaatekappaleet trendien mukaisiksi ilman tarvetta ostaa uusia vaatteita joka sesonki. Asusteet viestivät kantajansa persoonasta ja tyylimieltymyksistä. Sillä, kannatko ranteessasi kultaa vai hopeaa, kaulallasi rockahtavaa niittikorua vai herkkää pisara-riipusta, on väliä. Harkitusti valitut korut ja asun pienet yksityiskohdat voivat muuttaa kokonaisuuden yleisilmettä merkittävästi. Valitse asun täydentäjät siis tarkasti, mutta uskalla myös hullutella. Ota mallia uskaliaista asustemestareista kuten rempseän reggae-tyylin omaavasta laulaja Rihannasta ja hienovaraisen elegantista muoti-ikoni Lauren Conradista.


Asusteet – pukeutumisen hauskuutta!

Ray-Banin Clubmaster-aurinkolasit

Miellätkö asusteet yhä lähinnä ainoastaan koruiksi? Mieti uudestaan. Ranne-, kaula- ja korvakorut ovat erinomaisia asun piristäjiä, mutta sana asuste pitää sisällään paljon muutakin. Korut voivat olla esimerkiksi tällä hetkellä ultratyylikkäitä vartalokoruja, jotka voivat koristaa vaikkapa rintakehää tai vatsaa. Käsilaukut ovat jokaisen naisen välttämätön asuste. Laukkuja on hyvä olla eri vaihtoehtoja sekä arkeen että juhlaan. Reilun kokoinen kaupunkiveska pitää sisällään kaiken aina tietokoneesta kosmetiikka-arsenaaliin. Siro iltalaukku sen sijaan säilöö vain kaikista tarpeellisimman ja pysyy näin ollen ihanteellisen kevyenä koko illan. Käytännöllisimpien asusteiden kruunusta vastaavat ehdottomasti erityisesti pohjoisten leveyksien ilmastossa tarpeelliset huivit, päähineet ja käsineet. Laadukkaita kaulan, pään tai käsineiden lämmittäjiä löytyy joka koossa, värissä ja kuosissa. Olennaisia naisten asusteita ovat myös esimerkiksi lompakot, kännykkäkotelot ja vyöt.


Asusteet luovat huolitellun ja mietityn ilmeen

Mustavalkoinen naisten huivit

Asusteet ovat asusi viimeinen silaus ja luovat kokonaisuudelle huolitellun ilmeen. Olitpa tyyliltäsi rönsyilevä boho chic, väreillä iloitteleva retron rakastaja tai skarppi minimalisti, voit viimeistellä asusi juuri omaa tyyliäsi täydentävillä asusteilla. Kokeile vain yhtä showstopper-asustetta kuten massiivista kaulakorua tai useita pieniä asusteita. Asusteet näyttävät hyviltä joko harkitusti yhteen sommiteltuina, mutta myös iloinen asusteiden kirjo ilman yhtenäistä linjaa on yksi tämän hetken vallitsevista trendeistä. Riko arkipukeutumisesi kaavaa lisäämällä arkiasusteidesi kuten käsilaukun ja huivin pariksi näyttävät korvakorut tai hippi-vivahteinen hiuspanta. Asusteiden avulla sinulla on mahdollisuus luoda asusi uudelleen viikon jokaisena päivänä.