Naisten aurinkolasit

3,421 tuotetta

Tyylitietoisen naisen lookin viimeistelevät upeat naisten aurinkolasit! Aurinkolasit ovat todellinen statement-asuste, jonka avulla saat loihdittua tyyliisi helposti kontrastia tai jatkettua sulavasti valitsemaasi linjaa myös asusteiden osalta. Valitsitpa sitten upeista malleista Jackie - -tyyliset ylisuuret lasit tai hippiaikaan viittaavan pyöreän mallin, voit olla varma, että tyylisi saa täydellisen viimeisen silauksen upeista aurinkolaseista. Valitse rohkeasti eri malleja täydentämään asustekokoelmaasi, jotta voit suunnata ulos jokaisena aurinkoisena päivänä huipputyylikkäänä!

Trendikkäät naisten aurinkolasit täydentävät tyylisi

Ylisuuret aurinkolasit ovat olleet muotia jo useamman vuoden, mutta vaihtelunhaluisten pukeutujien iloksi niiden rinnalla suosionsa ovat säilyttäneet muun muassa aina klassiset ja trendikkäät aviator-lasit sekä jo kulttimaineen saaneet wayfarer-lasit. Jos haluat lookiisi ripauksen 50-luvun glamouria, valitse nenällesi keikkumaan kissamaiset naisten aurinkolasit. Kissamaisuutta voi laseissa olla vain aavistuksen verran tai vaihtoehtoisesti jopa yliampuvan liioitellusti, jolloin laseista muodostuu asun kohokohta. Erityisesti kissamaisten lasien suosijat voivat ottaa mallia tyylin tunnetuksi tehneen Audrey Hepburnin upeasta klassisesta pukeutumisesta ja viimeiseen asti huolitellusta ulkomuodosta. Eri mallisia aurinkolaseja löytyy niin luksusbrändien valikoimista kuin mainstream-merkkien mallistoista, jolloin oman mallin ja merkin löytäminen on helppoa. Miltä kuulostaisi vaikkapa puiset aurinkolasit?

Upean tyylin saavutat näyttävillä aurinkolaseilla

Erilaiset naisten aurinkolasit ovat must-hankinta niin kirkkaille keväthangille kuin polttaville kesäkaduillekin. Mikään muu asuste ei varmasti tuo samalla lailla hymyä käyttäjänsä huulille, sillä aurinkolasit ovat lupaus auringon paisteesta. Olit sitten suunnittelemassa kesäistä road trippiä pitkin Eurooppaa tai pakoa talven pimeydestä Aasian aurinkorannoille, muista suunnitella matka-asuihisi aurinkolasit mukaan. Julkkikset suosivat aurinkolaseja pukeutumisessaan muun muassa siitä syystä, että niiden taakse on helppo kätkeytyä meikittömänäkin ja näyttää äärimmäisen upealta. Pue lasien seuraksi leveä lierihattu luodaksesi elegantin ja hieman salaperäisenkin kesälookin. Liehuva maksimekko on täydellinen vaatekappale lierihatun ja ylisuurten lasien kanssa. Leikittele tyylilläsi ja valitse rohkeita aurinkolaseja täydentämään upeaa lookiasi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista