Naisten aurinkolasit

Suositut filtterit
4 396 tuotetta

Ihanat naisten aurinkolasit takaavat viimeistellyn tyylin

Mikä olisikaan parempi tapa täydentää oma asu ja tyyli (ja suojata silmät auringolta) kuin siistit aurinkolasit? Zalandon naisten aurinkolasit -valikoimasta löydät sopivat lasit tilanteeseen kuin tilanteeseen ja mihin makuun tahansa. Etsitpä sitten uusia upeita statement-laseja tai vaikka urheiluaurinkolaseja harrastusta varten, löydät ne helposti Zalandolta.

Selaa läpi suosikkiaurinkolasimerkkisi mallit tai inspiroidu aivan uusista nimistä ja designeista! Valikoimasta löytyy kymmeniä nimekkäitä ja suosittuja merkkejä, jotka takaavat, että jokaisen silmille löytyvät omaan tyyliin ja budjettiin sopivat ihanat lasit.

Menneiden vuosikymmenten retro-charmia

Aurinkolasitrendeissä puheltavat nyt menneiden vuosikymmenten tuulet. Haluatko saada tyyliisi ripauksen 50- tai 60-lukujen glamouria? Valitse siinä tapauksessa laseihisi supertrendikäs kissansilmämuoto. Tämä kolmiomainen, ulkonurkasta hieman terävä ja nouseva malli luo kauniin ja naisellisen vaikutelman. Mallia löytyy monissa eri väreissä: kokeile vaikka klassista mustaa tai todella retroa ja ihanaa kilpikonnakuosia ruskeilla linsseillä.

Toinen trendi tulee hieman lähempää historiasta, nimittäin 90-luvulta. Aikakauden kapeat, neliskanttiset lasit ovat tehneet paluun ja ne luovat herkullista kontrastia ja vaihtelua pitkään pinnalla olleisiin suuriin linsseihin. Kapeita ysärimalleja saa tyylikkäinä mustina, mutta myös erivärisillä herkullisilla linsseillä, kuten sinisinä tai keltaisina.

Laaja valikoima eri tyylejä, muotoja ja värejä takaa sen, että löydät ihanat aurinkolasit juuri omaan uniikkiin tyyliisi. Aurinkolasit ovat usein se kirsikka kakun päällä, joka täydentää persoonallisen lookin, ja Zalandon valikoimasta löydät noita kirsikoita poimittavaksi vaikka useammankin.

Ajattomia klassikoita ja herkullisia väripilkkuja

Jos kaipaat asustekaappiisi jotain hieman ajattomampaa ja aina toimivia klassikoita aallonharjatrendien sijaan, tämäkin onnistuu vaivattomasti Zalandon aurinkolaseilla. Tarjolla on niin peittävämpiä suurempia malleja kuin myös aina rennon tyylikkäitä pilottimallisia laseja. Nämä mallit toimivat aina! Ja jos taas haluat lähteä leikittelemään väreillä, valikoimasta löytyy upeita kauniita värejä niin kehyksissä kuin linsseissäkin. Asu kuin asu piristyy komeilla kokopunaisilla tai -violeteilla aurinkolaseilla.

Zalandon naisten aurinkolaseissa on lukemattomia helmiä, joilla voit luoda täydellisen loppusilauksen asuusi ja tyyliisi. Anna valikoiman eri muotojen ja värien inspiroida sinua ja löydä uudet lempiaurinkolasisi Zalandolta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista