Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
fast_delivery
48 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ikoninen luksusbrändi Jimmy Choo antaa jokaiselle tuotteelleen glamourin tuntua ja itsevarman ilmaisun voimaa. Puoleensa vetävää houkutusta, joka viettelee uniikeilla muodoillaan, designeillaan ja detaljeillaan. Kun kerran jäät tähän koukkuun, et haluakaan päästä siitä eroon, sillä Jimmy Choo -asusteiden vaikutus heijastuu koko olemukseesi. Niillä lumoat ja loistat kirkkaammin kuin koskaan ennen. Silloinkin, kun haluat verhota katseesi levolliseen ja rentouttavaan aurinkolasien varjoon!

Jimmy Choo Lontoon sydämestä maailman maineeseen

Jimmy Choon nousu yhdeksi maailman arvostetuimmista suunnittelijoista ei ollut sattumaa vaan pitkän perinteen siivittämän lahjakkuuden väistämätön esiin tulo. Choo omaksui jo nuorena sukunsa kenkien valmistusperinteet ja liitti ne taidokkaasti osaksi omaa tyyliään. Vain muutama vuosi valmistumisestaan lontoolaisesta taidekorkeakoulusta, hän herätti muotimaailman huomion ja sai kokonaisen kahdeksan sivun esittelyn ainutlaatuiselle kenkämallistolleen Voguessa vuonna 1988. Sen jälkeen muoti-ikoninakin tunnettu prinsessa Diana alkoi suosia Jimmy Choon kenkiä ja läpimurto oli valmis! Sittemmin muotitalo on laajentanut valikoimaansa kengistä käsilaukkuihin, vaatteisiin, aurinkolaseihin ja muihin asusteisiin säilyttäen kaikissa eri tuotteissa oman, tunnistettavan muotoilukielensä. Jännittävän ja osin yllättävänkin designin, joka pitää katseen intensiivisesti otteessaan eikä edes pyri totuttamaan näkyyn. Siksi ihastut omiinkin Jimmy Choo -asusteisiin aina uudelleen!

Modernisti tyylitellyt, klassiset aurinkolasimallit

Jimmy Choo -aurinkolasit tunnetaan persoonallisista kehyksistään. Ne henkivät 60-luvun Italian liioiteltua ylellisyyttä ja romantiikkaa moderneihin, hillitympiin tyylisuuntiin sovitettuna. Aurinkolasien jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja upeasti viimeistelty oli kyseessä sitten sangan hallitseva metallikoriste, hienoinen kristalli kehyksessä tai käyttömukavuutta lisäävä nahkapehmuste. Värimaailma on luonnollisen säyseä, mutta villein kuvioin tehostettu. Pantterikuosi saa notkeat sangat ja sirot kehykset elämään ja antaa kissamaista terävyyttä katseeseesi. Jalometallien hohto lisää puolestaan ilmeeseesi arvonsa tuntevaa varmuutta. Mitä mustemmat linssit, sitä mystisemmät. Nudevärisiin kehyksiin täydellisesti luontuvat, liukuvärjätyt linssit vaalenevat kohti linssien alareunaa ja vaimentavat korkealta ylhäältä paistavan auringon valoa. Tämä malli on ideaali valinta puolipilvisiin päiviin, joina linssin vaaleammasta osasta näkee hyvin harmaampinakin hetkinä. Lisäksi aurinkolasit ovat klassisen tyylikäs pari beigen trenssi- tai parkatakin kanssa. Aurinkolasien muoto kannattaa valita omia piirteitä ja värimaailmaa imartelevaksi: Tummalle ja tuliselle vahvat värit ja erottuvat muodot. Herkälle ja vaalealle neutraalit ja sirot.

Tutustu myös