Naisten alusasut

9 566 tuotetta

Naisten alusasut on luotu tuomaan mukavuutta, tukea ja kauneutta arjesta juhlaan ja päivästä yöhön. Ne tarjoavat vartalollesi niin satiinin kiiltoa, pitsin aistikkuutta, puuvillan pehmeyttä kuin treenivaatteiden joustavaa tukea. Tee arjesta astetta ihanampi ja pehmeämpi miellyttävästi istuvien rintaliivien ja alushousujen avulla ja varmista sujuvasti kulkeva treeni laadukkailla urheilualusvaatteilla. Erityisen herkullista ilmettä vartalollesi luot puolestaan läpikuultavilla alusvaatteilla, klassisilla sukkanauhaliiveillä ja pitsisillä yöpaidoilla.

Naisten alusasut ovat pukeutumisen perusta

Alusvaatteet ovat jatkuvassa kosketuksessa ihosi kanssa, joten mukavuuden merkitystä ei voi korostaa liikaa niiden valinnassa. Alusvaatteet ovat todennäköisesti ensimmäiset vaatekappaleet, jotka puet yllesi herättyäsi – ja viimeiset, jotka riisut ennen nukkumaanmenoa. Hyvin istuvat rintaliivit ja alushousut ovat avain miellyttävään arkeen. Vartalon parhaita puolia korostavat alusvaatteet tuovat olemukseesi lisää ryhtiä ja naisellista itsevarmuutta. Erityistä näyttävyyttä alusasupukeutumiseen voit tuoda niin rintoja kevyesti nostavilla push-up- ja balconette-liiveillä kuin höyhenenkevyesti istuvilla kaarituettomilla liiveillä, jotka antavat paljaan ihon leikkiä pitsikuvioiden, nyörien ja nauhojen kanssa. Entä istuvatko sinun lanteillesi parhaiten klassiset lahkeettomat alushousut, trendikkäät matalavyötäröiset hipsterit vai kenties niukkalinjaiset stringit tai tangat? Teknisistä ja hengittävistä materiaaleista valmistetut urheilualusvaatteet pitävät olon ilmavana kovassakin treenissä, ja urheilukäyttöön suunnitellut urheilurintaliivit ovat ehdoton varuste lenkkipoluilla, jumppatunneilla ja tanssisaleilla.

Naisten alusasut – kääriydy lämpimän pehmeään mukavuuteen tai piristä päivää sensuellilla seksikkyydellä

Naisten alusasut ovat miellyttävän arkipukeutumisen lisäksi myös elegantin juhlapukeutumisen perusta. Muotoilevat alusvaatteet laittavat kurvit kauniisti kohdilleen esimerkiksi ohuesti laskeutuvan juhlamekon kanssa, ja näyttävillä olkaimilla tai selkäosalla varustetut rintaliivit tuovat lisätehoa biletopin ilmeeseen. Kun tahdot nauttia modernin alusasumuodin kaikkein naisellisimmista ja aistikkaimmista luomuksista, verhoudu lumoavaan pitsibodyyn tai tiukasti istuvaan korsettiin ja valitse sukkahousujen sijaan Moulin Rouge -tunnelmaa henkivät sukkanauhaliivit. Naisten alusvaatteet hemmottelevat vartaloasi myös pehmeiden aluspaitojen, yöasujen sekä kylpy- ja aamutakkien avulla – kuumaan kesäyöhön sopii täydellisesti lyhyt ja läpikuultava yömekko ja talviöiden ihanin lämmittäjä on lämmin flanellipyjama tai pitkä puuvillayöpaita.

Tutustu myös

Kaunis pukeutuminen lähtee kauniista alusasuista

Oikeanlainen alusasu luo pohjan haluamallesi asukokonaisuudelle jokaisena päivänä

Zalandolta löydät juuri sinulle sopivat rintaliivit, alushousut ja muotoilevat alusasut, mitä sitten ikinä päätätkin pukea päällesi.

Juhlaan valmistautuminen alkaa alusasun valinnasta. Leikittele naisellisilla väreillä ja pitseillä tai valitse hohtavista materiaaleista valmistetut alusvaatteet, jotka korostavat kauniita muotojasi ja kohottavat mielesi juhlatunnelmaan. Mikäli juhla-asusi on olkaimeton, valitse hyvin istuvat olkaimettomat rintaliivit. Jos lähdet juhlimaan avoselkäisessä puvussa, valitse rintaliivimalli, jonka saa muunneltua selästä syvään uurretuksi. Hyvin muunneltavat laadukkaat rintaliivit ovat monikäyttöiset ja pitävät pintansa puvun kuin puvun kanssa. Avoin dekoltee nauttii eniten ryhdikkäistä balconette-liiveistä, jotka nostavat parhaat puolesi edustavasti esille. Myös klassinen push-up on varma valinta niin päivä- kuin iltamenoihin. Jos kurvisi tuntuvat kurittomilta, löydät Zalandon laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat muotoilevat alusasut bodyistä alushameisiin. Jokainen meistä haluaa näyttää upealta tilanteessa kuin tilanteessa. Silottavat, kohottavat ja tukevat alusasut saavat vaatteet istumaan paremmin ja voit vastaanottaa ihailevia katseita minne ikinä menetkin.