Vaatteet

Naisten alusasut

Suodatin

8,713 tuotetta

Naisten alusasut on luotu tuomaan mukavuutta, tukea ja kauneutta arjesta juhlaan ja päivästä yöhön. Ne tarjoavat vartalollesi niin satiinin kiiltoa, pitsin aistikkuutta, puuvillan pehmeyttä kuin treenivaatteiden joustavaa tukea. Tee arjesta astetta ihanampi ja pehmeämpi miellyttävästi istuvien rintaliivien ja alushousujen avulla ja varmista sujuvasti kulkeva treeni laadukkailla urheilualusvaatteilla. Erityisen herkullista ilmettä vartalollesi luot puolestaan läpikuultavilla alusvaatteilla, klassisilla sukkanauhaliiveillä ja pitsisillä yöpaidoilla.

Naisten alusasut ovat pukeutumisen perusta

Alusvaatteet ovat jatkuvassa kosketuksessa ihosi kanssa, joten mukavuuden merkityst√§ ei voi korostaa liikaa niiden valinnassa. Alusvaatteet ovat todenn√§k√∂isesti ensimm√§iset vaatekappaleet, jotka puet yllesi her√§tty√§si ‚Äď ja viimeiset, jotka riisut ennen nukkumaanmenoa. Hyvin istuvat rintaliivit ja alushousut ovat avain miellytt√§v√§√§n arkeen. Vartalon parhaita puolia korostavat alusvaatteet tuovat olemukseesi lis√§√§ ryhti√§ ja naisellista itsevarmuutta. Erityist√§ n√§ytt√§vyytt√§ alusasupukeutumiseen voit tuoda niin rintoja kevyesti nostavilla push-up- ja balconette-liiveill√§ kuin h√∂yhenenkevyesti istuvilla kaarituettomilla liiveill√§, jotka antavat paljaan ihon leikki√§ pitsikuvioiden, ny√∂rien ja nauhojen kanssa. Ent√§ istuvatko sinun lanteillesi parhaiten klassiset lahkeettomat alushousut, trendikk√§√§t matalavy√∂t√§r√∂iset hipsterit vai kenties niukkalinjaiset stringit tai tangat? Teknisist√§ ja hengitt√§vist√§ materiaaleista valmistetut urheilualusvaatteet pit√§v√§t olon ilmavana kovassakin treeniss√§, ja urheiluk√§ytt√∂√∂n suunnitellut urheilurintaliivit ovat ehdoton varuste lenkkipoluilla, jumppatunneilla ja tanssisaleilla.

Naisten alusasut ‚Äď k√§√§riydy l√§mpim√§n pehme√§√§n mukavuuteen tai pirist√§ p√§iv√§√§ sensuellilla seksikkyydell√§

Naisten alusasut ovat miellytt√§v√§n arkipukeutumisen lis√§ksi my√∂s elegantin juhlapukeutumisen perusta. Muotoilevat alusvaatteet laittavat kurvit kauniisti kohdilleen esimerkiksi ohuesti laskeutuvan juhlamekon kanssa, ja n√§ytt√§vill√§ olkaimilla tai selk√§osalla varustetut rintaliivit tuovat lis√§tehoa biletopin ilmeeseen. Kun tahdot nauttia modernin alusasumuodin kaikkein naisellisimmista ja aistikkaimmista luomuksista, verhoudu lumoavaan pitsibodyyn tai tiukasti istuvaan korsettiin ja valitse sukkahousujen sijaan Moulin Rouge -tunnelmaa henkiv√§t sukkanauhaliivit. Naisten alusvaatteet hemmottelevat vartaloasi my√∂s pehmeiden aluspaitojen, y√∂asujen sek√§ kylpy- ja aamutakkien avulla ‚Äď kuumaan kes√§y√∂h√∂n sopii t√§ydellisesti lyhyt ja l√§pikuultava y√∂mekko ja talvi√∂iden ihanin l√§mmitt√§j√§ on l√§mmin flanellipyjama tai pitk√§ puuvillay√∂paita.

Tutustu myös

Kaunis pukeutuminen lähtee kauniista alusasuista

Oikeanlainen alusasu luo pohjan haluamallesi asukokonaisuudelle jokaisena päivänä

Zalandolta löydät juuri sinulle sopivat rintaliivit, alushousut ja muotoilevat alusasut, mitä sitten ikinä päätätkin pukea päällesi.

Juhlaan valmistautuminen alkaa alusasun valinnasta. Leikittele naisellisilla väreillä ja pitseillä tai valitse hohtavista materiaaleista valmistetut alusvaatteet, jotka korostavat kauniita muotojasi ja kohottavat mielesi juhlatunnelmaan. Mikäli juhla-asusi on olkaimeton, valitse hyvin istuvat olkaimettomat rintaliivit. Jos lähdet juhlimaan avoselkäisessä puvussa, valitse rintaliivimalli, jonka saa muunneltua selästä syvään uurretuksi. Hyvin muunneltavat laadukkaat rintaliivit ovat monikäyttöiset ja pitävät pintansa puvun kuin puvun kanssa. Avoin dekoltee nauttii eniten ryhdikkäistä balconette-liiveistä, jotka nostavat parhaat puolesi edustavasti esille. Myös klassinen push-up on varma valinta niin päivä- kuin iltamenoihin. Jos kurvisi tuntuvat kurittomilta, löydät Zalandon laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat muotoilevat alusasut bodyistä alushameisiin. Jokainen meistä haluaa näyttää upealta tilanteessa kuin tilanteessa. Silottavat, kohottavat ja tukevat alusasut saavat vaatteet istumaan paremmin ja voit vastaanottaa ihailevia katseita minne ikinä menetkin.