Naisten neuleet & neuletakit

Suositut filtterit
20 184 tuotetta

Pukeudu trendikkäästi ja suosi pehmeitä neuleita ja reippaita collegeita, joiden materiaalit, värit ja yksityiskohdat houkuttelevat sinut uusimaan koko vaatekaappisi kertaheitolla! Poimi oma tyylisi naisten houkuttelevien neuleiden ja collegeiden laajasta valikoimasta. Olit sitten viileä bisnesnainen, boheemi rokkari tai nuorekkaan urbaani nainen, neuleet ja colleget -valikoima tulee hurmaamaan sinut!

Neuleet ja colleget ovat naisten parhaita ystäviä, sillä ne toimivat hyvin erilaisissa tilanteissa. Ne sopivat niin arkeen, rentoon työpäivään kuin harrastuksiinkin. Houkutteleva valikoima tarjoaa neuleet ja colleget niin neutraaleissa kuin säihkyvissä neonväreissä. Voit valita klassikkomalleista ja uusista trendikkäistä malleista myötäilevästä väljempään, lyhyestä crop-mallista pitkään lantion yli ulottuvaan malliin. Satsaa myös kivoihin yksityiskohtiin, kuten erilaisiin neuloskuviointeihin ja palmikoihin sekä printteihin.

Neuleet ja colleget - jokaisen naisen päivittäiset luottotuotteet!

Aloita rauhallinen aamu hyvällä kahvilla ja mukavilla vaatteilla, kuten lämmittävällä pitkällä neuleella ja legginseillä. Lähde rentoon työpäivään siistillä neuletakilla, jossa hienot yksityiskohdat, kuten kultaiset napit ja pitsireunat tuovat toivottua glamouria tyyliin, viimeistele tyyli avokkailla ja siistillä laukulla. Suosi kesäaikaan lyhyitä neuleita, jotka sopivat erityisesti korkeavyötäröisten farkkushortsien, pillifarkkujen tai kynähameiden kanssa. Vaihda ilman viiletessä pidempiin malleihin ja kirkkaisiin väreihin, yhdistä tyyliin farkku- tai nahkatakki ja lämmittävä kaulaliina. Talvella saat nauttia suloisesta lämmöstä pehmeissä palmikko- ja villaneuleissa.

Vitsikkäät cartoon-tyyliset printit ja niin retro- kuin premium-merkkien logot tuovat sporttiseen tyyliisi urbaania asennetta - pukeutumisessa saa kokeilla ja ottaa riskejä. Yhdistä colleget legginseihin kolean treeni-lookin luomiseksi tai heitä jalkaan nilkat juuri paljastavat, pätkäistyt pillifarkut ja viileät jouksukengät, ja lookki toimii tehokkaalla shoppailukierroksella. Urbaani pilottitakki tai asiallinen, ylisuuri villakangastakki - kukin omalla maullaan mutta tyylillä!

Yhdistät helposti

Jokaisen naisen vaatekomerossa tulisi vuodenajasta riippumatta olla monikäyttöisiä neuleita ja collegeja. Olipa tyylisi mikä tahansa, näillä vaatekappaleilla loihdit uutta särmää ja väriä niin arkeen kuin juhlaankin. Neuleet ja colleget sopivat kaikenkokoisille naisille, iästä riippumatta. Neuleilla ja collegeilla voit korostaa pukeutumistasi esimerkiksi työpaikalle. Voit yhdistää hillittyyn asuusi esimerkiksi värikkään ja elegantin neuletakin. Mikäli haluat sen sijaan saumattoman kokonaisuuden, valitse samansävyinen, mutta hieman erikoisemmin leikattu tuote. Neuleilla ja collegeilla luot unohtumattoman tyylin myös juhliin. Voit kietaista mekkosi päälle lämpimän villatakin tai tehdä topista ja farkuista vieläkin räväkämmän kokonaisuuden huippumuodikkaasti hupparilla. Neuleet ja colleget ovat tällä hetkellä myös maailmantähtien mieleen. Näihin rentoihin yläosiin ovat viime aikoina pukeutuneet muun muassa huippumallit Cara Delevingne sekä Kate Moss, Hollywood-tähdistä puhumattakaan.

Naisten neuleet & colleget sopivat jokaiseen makuun

Neuleet ja colleget ovat tuotteita, joihin kannattaa sijoittaa. Et nimittäin hanki vaatetta, jota voi käyttää vaan kerran - hankit vaatteen, jota voit käyttää yhä uudestaan ja uudestaan, vuodesta toiseen. Mikä parasta, voit yhdistää neuleet ja colleget lähes mihin tahansa jo vaatekomerostasi löytyvään asuun. Monikäyttöisen yläosan valinta voi silti olla vaikeaa, sillä tarjolla on malleja, kuoseja ja kuvioita jokaiseen makuun, väreistä puhumattakaan. Jos etsit jotain tiettyä, ota apulaiseksesi Zalando-verkkokaupan nopea hakukone. Se etsii juuri haluamasi väriset ja kokoiset tuotteet. Mikäli ostat vaatteita budjetilla, sekin käy: saat sivustoltamme helposti esiin juuri sinun kukkarollesi sopivat tuotteet. Muistathan, että Zalando-verkkokaupassa ostoksilla käynti on täysin ruuhka- ja jonotusvapaata. Vältät ahtaat sovituskopit ja ostosstressin, sillä voit selata valtavaa valikoimaamme rauhassa kotona ja tehdä päätöksen vasta sitten, kun aikatauluusi sopii. Sijoita tyyliisi jo tänään ja hanki trendikkäät neuleet ja colleget Zalandolta!