Naisten neuleet

Suositut filtterit
9 847 tuotetta

Naisten neuleet Zalandon laajasta valikoimasta

Kaipaatko lämpöä pimeneviin talvisiin iltoihin? Haluatko kuitenkin, että asu olisi rento, kevyt ja mukava päällä? Siinä tapauksessa kiva neule voisi olla siihen mainio vaihtoehto. Neuleita on saatavilla tuhansia erilaisia, joten jokainen löytää vaihtoehdoista varmasti itselleen mieluisimman. Neule on myös siitä mainio vaatekappale, että se on samaan aikaan mukava päällä, mutta sopii erittäin hyvin myös esimerkiksi töihin tai muihin virallisempiin tilanteisiin. Neuleen voi yhdistää melkeinpä minkä tahansa asun kanssa, joten sen kanssa on hankalaa mennä pieleen.

Neuleita on olemassa pitkinä ja lyhyinä, värikkäinä ja tummina. Ja kaikkea siltä väliltä. Sopisiko tyyliisi esimerkiksi suosittu pidempi neule, jonka alle voit vaikkapa vetäistä sukkahousut ja asu on kokonaan valmis? Vai kaipaatko vaikkapa lyhyempää neuletta, johon voit yhdistää farkut ja ”smart-casual” -asu on heti valmis? Myös over-size-neuleet ovat olleet todella suosittuja. Over-size on nimensä mukaisesti ylisuuri, joten se on erittäin rento ja mukava päällä, ja samalla todella trendikäs. Kurkkaa Zalandon valikoima ja löydä suosikkisi.

Over-size-neuleet - helppo valinta moneen tilanteeseen

Kuten jo aiemmin mainittua, on over-size neule jokaisen valinta, joka haluaa tyyliinsä trendikkyyttä, rentoutta ja mukavuutta. Ylisuuret neuleet on helppoa yhdistää vaikkapa sukkahousujen ja pitkien saappaiden kanssa. Voit myös pukea se yllesi vaikka farkkujen tai suorien mustien housujen kanssa silloin, kun haluat hieman enemmän lämpöä. Over-size on siitä mahtava konsepti, että malli sopii oikeastaan kaikille vartalotyypeille. Jos tuntuu, että kaipaat kuitenkin hieman jotain muotoa neuleeseen, voi over-size-neuleeseen yhdistää vaikkapa vyön vyötärölle tai lantiolle. Näin sinulla on tyylikäs ja trendikäs asu valmis!

Over-sizen ei myöskään tarvitse olla välttämättä pitkän mallinen, kuten monesti voidaan kuvitella. Neule voi olla myös lyhyempi, jolloin sen voi yhdistää vaikkapa minihameen kanssa. Olet ehkä nähnytkin kaduilla tai sosiaalisessa mediassa asuja, joissa on yhdistettynä neule hameeseen. Tämä asukokonaisuus on erittäin toimiva; saat kaivattua rentoutta, mutta samaan aikaan supertyylikkyyttä asuun. Minihameen alle voi pukea vaikkapa kuvioidut ohuet sukkahousut tai kovemmilla pakkasilla paksut lämpösukkahousut.

Kuvioitua, hauskaa, yksinkertaista vai tummaa?

Vaatteet ovat siitä mainioita, että niiden avulla voit tuoda halutessasi omaa persoonaasi helposti esille. Vaatteiden avulla voit leikitellä ja hassutella juuri sen verran kuin itse haluat. Pue päällesi keltainen neule ja tuot valoa ympärillesi. Tai pue ikisuosikki musta neule tuomaan kotoisuutta. Valinta on sinun. Naisten neuleet tekevät asusta kuin asusta kokonaisen ja voit valita päällesi vaikka jokaiseen päivään erilaisen neuleen. Neule päällä ei voi mennä pieleen!

Olipa valintasi sitten herkkä kukkakuvioitu neule, ruutukuvioitu neuleliivi, korkeakauluksinen pooloneule, pörröinen lyhyt villaneule taikka monen suosikki over-size-neule, löytyvät ne kaikki Zalandolta. Kurkkaa neuleiden paljoutta jo heti tänään ja löydä omat neulesuosikkisi Zalandon laajasta valikoimasta.