Naisten neuleet

11 772 tuotetta

Neule on kiistatta naisten monipuolisin vaatekappale. Niin kesät kuin talvet palveleva neule on kuitenkin enemmän kuin välttämätön käyttövaate. Naisten neuleet osoittavat, että suosittu yläosa on samanaikaisesti myös elegantti ja kaunis osa pukeutumista. Laadukkaat materiaalit ja lukuisat värivaihtoehdot tekevät neuleesta kaikkea muuta kuin tylsän vaihtoehdon. Puuterista roosaa vai syvää tummansinistä – millä neuletuulella sinä olet tänään?

Mukavuus ja tyyli ovat usein pukeutumiskortin kaksi puolta – naisten neuleet kuitenkin osoittavat, että nämä kaksi ominaisuutta mahtuvat myös yhteen vaatteeseen. Lukuisten eri suunnittelijoiden piirtopöydällä syntyvät kauden kauneimmat neuleet. Oikea neule sujahtaa niin juhlaan, arkeen kuin työhön. Monikäyttöisyytensä vuoksi neuleissa kiinnitetään ennen kaikkea huomiota laatuun, joka takaa käyttömukavuuden aamusta iltaan. Hae pukeutumisinspiraatiota kuuluisilta tyylimuusilta. Luonnonläheinen näyttelijä Gwyneth Paltrow, ylellisen tyylin ystävä muoti-ikoni Olivia Palermo ja tyttömäinen laulaja Taylor Swift pukevat neuleet kukin omalla tavallaan.

Naisten neuleet pehmentävät arkea niin työssä kuin vapaa-ajalla!

Naisten neuleet saavat suosikkisuunnittelijoiden käsissä monta muotoa. Klassiset O- ja V-pääntiellä varustetut neuleet ovat varmoja mutta elegantteja valintoja. Tuo neuleeseen ripaus söpöyttä pallo- tai pilkkukuosilla tai luota pehmeään harmaaseen ja utuiseen roosaan. Tuo neuleeseesi mielenkiintoa leveillä, kimonomaisilla hihoilla tai vene-pääntiellä. Kaipaatko neuleesi pintaan eläväisyyttä? Kokeile meleerausta tai klassista palmikkokuviointia.

Naisten neuleet ovat todellinen luottovaate toimistolle. Pue naisellinen neule smart casual -tyyliin, ja vakuutat niin kollegat kuin asiakkaat. Yhdistä neule kauluspaitaan, jolloin saat ryhdikkään kontrastin pehmeän neuleen ja istuvan kauluspaidan välille. Leikittele kontrasteilla – valuva maksineule vaatii istuvan alaosan, kun taas istuva neule täydentyy volyymihameella tai liehuvilla culottes-lahkeilla. Raikas neule saa naisellisen ripauksen huolella valituista koruista. Ohuet kultaketjut ja herkät helmet käyvät kauniisti yhteen erityisesti vaaleiden neuleiden kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Neuleiden historia on kiinnostava. Muinaisten egyptiläisten neulontataito tuotiin Eurooppaan arabikauppiaiden mukana 700-luvulla. Aluksi neuleet tehtiin silkistä ja pellavasta, ja ne olivatkin ylellisyystuotteita. Neuleet saapuivat Suomeen joskus 1500-luvulla, kun lampaanvillasta alettiin valmistaa villalankaa. Todellinen neuleiden läpimurto tapahtui vasta 1800-luvun kynnyksellä, kun neulontakoneet keksittiin. Neuleita tehdään nykyisin villasta, puuvillasta, pellavasta, silkistä, viskoosista tai polyesteristä. Useissa neuleissa yhdistetään useampaa materiaalia. Tämä johtuu siitä, että näin saadaan neuleessa hyödynnettyä eri neulemateriaalien parhaat ominaisuudet. Sekoitteilla pehmennetään, kevennetään, kiillotetaan ja lisätään kestävyyttä tai jousto-ominaisuuksia. Vaikka luonnonmateriaalit mielletäänkin usein ”hienommaksi” valinnaksi, ei sekoitteiden käyttöä kannatta pelätä. Laadukkaat valmistajat tietävät parhaat materiaaliyhdistelmät omille neuleilleen.

Zalandolla on sinulle tuhansia neuleita

Neuleista voit erikseen erotella hakuun neuletakit. Voit hakea sopivaa yhdistelmää myös materiaalin, koon, värin, merkin tai hinnan mukaan. Loistava apu juuri sen oikean neuleen löytämiseen on haku kaula-aukon perusteella. Valittavana on V-aukko, O-aukko, saalikaulus, nappikaulus, vetoketjukaulus tai kääntökaulus. Uusimpia suursuosikkeja on vesiputouskaulus. Kun olet löytänyt asettamiesi kriteerien perusteella valikoidut neuleet, voit klikata kunkin neuleen tuotesivulle, jossa näet neuleesi valokuvissa valokuvamallin yllä. Tuotteesta annetaan tietysti myös yksityiskohtaista tietoa sekä hoito-ohjeet. Hoito-ohjeet tulevat kotiisi myös tuotteen mukana. Noudata niitä, jotta neuleesi säilyy kuosissa pitkään. Muista, ettei neuleesi välttämättä kaipaa aina pesua, vaan voit myös tarjota sille sille tuuletuksen parvekkeella tai pakastimessa!

Neule on sekä arjen että juhlan sulostuttaja

Zalandon neulemallisto on koottu merkkituotteista. Löydät neuleet esimerkiksi merkeiltä Esprit, Rosa, Vero Moda, Roxy, Morgan, Vila, Guess, Quicksilver ja Taifun. Voit valita suosikkisi huokeammista, kymmenen euron hintaisista, nuorisohenkisistä trendineuleista tai panostaa todelliseen laatuun ja valita kashmirvillaisen neuletakin. Upeimpia ja huolella viimeisteltyjä neuleita voit käyttää juhlatilanteissakin tai korvata niillä bleiserin. Neuleen voit asustaa huivein, näyttävin koruin tai vöin. Niukan neuleen voi pukea t-paidan päälle tai jakun alle. Slipovereilla, eli hihattomilla neuleilla, pidät itsesi lämpimänä, mutta saat kauniin paitapuserosi näkyviin.