Naisten päällystakit

5 935 tuotetta

Haluatko vaihtelua vaatekaapin takkitangolle? Naisten päällystakit ovat viimeisten trendien tasalla! Voit valita niistä eleganttia istuvuutta ja ajankohtaisia tehokeinoja uranaisen asiatyyliin. Reilummat takit antavat tilaa sporttiselle ilmeelle ja huolettomalle yhdistelylle. Ehkä etsitkin klassisuutta henkivää unelmatakkia, joka kulkee kanssasi toimistolle. Voithan lähteä sillä myös vuoden kuumimpiin bileisiin. Tahtoisitko suosikkitakkisi väljällä vai vartaloa myötäilevällä istuvuudella?

Päällystakit ovat tärkeitä tyylikeinoja

Kun pakkanen vain kiristyy, on mahtavaa kietoa nätin neulemekon päälle pitkä trendikäs tikkitakki. Tällaisella yhdistelmällä kuljet tyylikkäänä konttorista kohti metroasemalla kuhisevaa ihmismerta. Oletko ehtinyt rakastua minimalismiin? Löydät sitä eleettömistä päällystakeista. Esimerkiksi selkeä ja suoralinjainen villakangastakki saattaisi olla supersuosikkisi. Sen alle voit pukea vaikka paitamekon, jossa on lähes askeettinen ilme. Näissä ajattomissa takeissa on kuitenkin myös runsaasti eloisaa näyttävyyttä. Hupputakit ovat astetta rennompia, voit nauttia suloisesti suojaavasta hupusta vaikka huippumuodikkaissa untuvatakeissa. Niitä voit käyttää hyvin istuvien ulkoiluhousujen parina kaupungilla tai reippaassa talviurheilussa. Parkatakit ovat huolettoman tyylin hyvännäköisiä peruspilareita. Ne ovat tietysti myös rennon tyylisten merkkifarkkujen parhaita kavereita. Sujauta takin alle ensin muhkea neule ja pääset nauttimaan lämmittävästä ja muodikkaasta katutyylistä.

Upeat päällystakit huomataan ensi silmäyksellä

Naisten päällystakit on somistettu yksilölliseen pukeutumiseen inspiroivilla yksityiskohdilla. Sulkisitko lempitakkisi upeilla duffelinapeilla, klassisella kaksirivinapituksella vai trendikkäästi erottuvalla vetoketjulla? Laskeutuvien päällystakkien vyön voit solmia elegantin väljästi. Jos haluat takkiisi selkeän siluetin, soljella somistettu napakka vyö saattaa olla mieleisesi. Houkuttaako sinua katseita keräävä kuosi vai hyvin hillitty pinta? Jos olet rohkea pukeutuja, sinua saattaisivat viehättää sensuellit eläinkuosit tai näyttävät ja naiselliset kukkakuviot! Jos tahdot pysytellä pienissä kuviopinnoissa, miten olisi hienostunut kalanruoto tai meleeraus? Takit ovat saaneet näyttävyyttä myös kaarretuista helmoista ja pyöristetyistä liepeistä. Tahtoisitko omaasi muhkean karvakauluksen, korkean kauluksen vai ihailetko eniten kauluksetonta mallia? Rakkaimman takkisi pinta saattaa olla tyylikkään sileä ja kiiltävä. Vai tuntuisiko mattapintainen ja pehmoinen tai suloisen pörröinen paremmalta?

Yhdistät helposti