Katalogi

Suositut filtterit
154 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Koi Footwearin näyttävä valikoima kääntää katseita

Näyttävät kengät ovat olennainen osa täydellistä asukokonaisuutta. Ne voivat olla jopa koko asun keskeisin osa, joilla kääntää ohikulkijoiden katseita ja tuoda esiin omaa persoonallista tyyliä. Näyttävyys voi syntyä monesta eri asiasta. Koi Footwearin kengille ominaista ovat rohkeat värit ja leikkisät kuviot. Kyseessä on sekä miehille että naisille sopiva leikkisän rohkea kenkämerkki, joka sopii ennakkoluulottomille ja itsevarmoille käyttäjille.

Koi Footwear haluaa kannustaa sinua pukeutumaan juuri siten, kuin itse haluat. Olipa kyseessä  sitten sarjakuvan inspiroimat kengät tai mitä tahansa muuta mielikuvitusta vaativa, Koi Footwear pyrkii aina olemaan astetta luovempi. Tälle merkille myötätunto ja ystävällisyys ovat tärkeitä arvoja ja sitä se haluaa myös levittää muualle maailmaan. Koi Footwaer on ylpeä siitä, että se on 100 % vegaaninen ja tuotemerkin jatkuvana missiona on kehittyä kestävämmäksi ja yleisesti ottaen ystävällisemmäksi yritykseksi.

Zalandon valikoimasta löydät varmasti kengät, joilla tuot asuihin uutta energiaa. Jos korot eivät ole sinun juttusi, valikoimassa on myös kenkiä ilman korkoa. Myös näissä kengissä on luovia ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Rohkeat värit tekevät Koi Footwear -jalkineista ainutlaatuisia

Jos kenkiä voi kuvailla herkulliseksi kuin karkki, niin tämän merkin kengät ovat juuri sellaisia. Ei ole väriä tai kuviota, joka ei näyttäisi hyvältä näissä kengissä. Neutraali kokomusta asu muuttuu hetkessä villiksi, kun siihen yhdistää vaikka vaaleanpunaiset ylipolvensaappaat tai keltaiset nukkemaisen söpöt korkokengät. Valikoimassa on kirkkaan pinkkejä saappaita, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Kengissä on ennakkoluulottomasti yhdistelty erilaisia tyylejä.

Bootseihin on saatettu lisätä pastellin sävyisiä hempeitä yksityiskohtia, tai lenkkareita on piristetty sateenkaaren kaikilla väreillä. Kenkiin on lisätty niittejä ja ketjuja tuomaan rohkeaa asennetta. Ruuduilla ja kukkakuvioinnilla on saatu puolestaan lempeää ja tyttömäistä ilmettä. Hauskaa leikkisyyttä kenkiin on luotu myös erivärisillä pohjilla. Mustat kengät saavat uuden ilmeen beigellä paksulla pohjalla ja sama pätee sandaaleihin, joissa on aaltoileva, tukeva ja näyttävä pohja. Yksi villi yksityiskohta, joka kengissä on käytetty, on tekoturkis. Sitä on lisätty sateenkaarenväreissä joihinkin sandaaleihin ja myös nilkkureiden reunoihin.

Monipuolisia Koi Footwear -valikoimia vielä tulevaisuudessakin

Merkin perustaja Uzair Ahmed on kotoisin Englannista. Hän haluaa myös tulevaisuudessa jatkaa rajojen rikkomista sen suhteen, miltä kenkien tulisi näyttää. Ahmed haluaa luoda kenkiä käyttäville täysin uutta itsevarmuutta ja hyvää oloa. Hän näkee, että jos tunnet olosi hyväksi käyttämällä merkin kenkiä, tunnet itsesi myös ylpeäksi siitä, kuka olet. Uzair Ahmed haluaa herättää tunteita ja jos hän siinä onnistuu, on hän tyytyväinen. Kengät näyttävät rohkeita ja itsevarmoilta, joten niiden pukeminen jalkaan saa varmasti käyttäjänsä itsevarmuuden heräämään. Voit myös yllättyä siitä, kuinka hauskaa on vetää jalkaansa värikkäät saappaat ja huomata, kuinka paljon ne tuovat uutta ilmettä omiin vaatteisiin.