Suositut filtterit
443 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen By Malene Birger luottaa skandinaavisen puhtaisiin linjoihin, joita rikkoo juuri sopivasti, ja ylellisiin materiaaleihin, jotka tuovat naisellista pehmeyttä - niihin hän fuusioi vahvoja graafisia elementtejä. Kauniit kontrastit ja mielenkiintoiset siluetit ovat olleet salainen resepti skandi-brändin menestykseen.

By Malene Birgerin suunnittelussa skandinaavisen minimalistinen design kohtaa Ranskaa henkivän sofistikoidun eleganssin täydellisessä symbioosissa, johon sekoittuu myös jännittävät printit ja kuviot, jotka syntyvät Malene Birgerin syvästä ihastuksesta etnisiin ja heimovaikutteisiin. Urban elegance kuvaa brändin designia parhaiten.

By Malene Birger osaa rikkoa rajoja hienostuneen maltillisesti

Klassisen modernit leikkaukset mekoissa henkivät kuninkaallista arvokkuutta ja luovat naisellisen linjakkaan siluetin. Onpa itse Tanskan kruununprinsessa nimennyt Malene Birgerin Tanskan lahjakkaimmaksi suunnittelijaksi. Uransa hän aloitti ruotsalaisen Marc O´Polon riveissä ja 1997 oli perustamassa brändiä Day Birger et Mikkelsen, joka sekin menestyi valtavirran trendipyörteissä. Birgeriltä ei voi siis odottaa vähempää kuin ajatonta laatua ryhdikkään kauniissa kuorissa.

Vaikka By Malene Birgerin designille on ominaista kauniin väljästi laskeutuvat vaatteet, jopa räätälöinti, joka on mitoitettu runsaaksi, löydät valikoimasta niukempiakin siluetteja. Mekko, jossa on syvään uurrettu V-kaula-aukko erikoisella takki-tyylisellä kääntökauluksella tuo bisnespukeutumiseesi kulmaa. Birgerin design on tunnettu vahvoista printeistä, mutta graafinen mustavalkoisuus näkyy suunnittelussa vahvana, mikä tekee vaatteista bisnestyylin luottovaatteita. Rento haalari on By Malene Birgerille tunnusomainen versio jäykästä mekosta. Yhdistä moderni haalari boheemiin neuleponchoon ja maskuliinisiin platform-kenkiin.

2003 perustettu brändi tarjoaa tyylikkäät laukut ja huivit, joilla asustat tyylisi chiciksi pienellä vaivalla. Brändin sensuellin sirot korkokengät ja nahkaiset kävelykengät ovat oivallisia niin juhlakäyttöön kuin baanalle terävän modern chic -tyylin statement-asuksi.

Yhdistele ja sekoita