Mallisto

Suositut filtterit
4 858 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Merkki trendikkyydestä ja omintakeisuudesta

Luo oma persoonallinen tyylisi ONLY-vaatteilla

Oli tyylisi hienostunut ja naisellinen tai persoonallinen ja näyttävä, Only tarjoaa sinulle lukuisia luomuksia vaatekaappiisi lisättäväksi. Tämä tanskalainen vaatemerkki on pysynyt muodin hermolla jo vuodesta 1995, luoden toinen toistaan ihanampia mallistoja, joissa on aistittavissa niin tuoreimmat trendit kuin ajaton kauneus. Only-vaatteista löydät varmasti jotain juuri sinun tyyliisi sopivaa, jolla luoda uniikkeja ja kiehtovia asukokonaisuuksia helposti ja vaivattomasti.

Only aloitti matkansa muotimaailmassa nuorekkaana farkkumerkkinä, mutta valloitti sittemmin kaikkien trenditietoisten sydämet laajentamalla kokonaisvaltaisesti naisten pukeutumiseen. Valikoimissa on kaikkea hameista ja paidoista, asusteisiin ja koruihin. Kaipasitpa jotain pientä kivaa arkeen tai eleganttia tyylikkyyttä juhliin, tästä valikoimasta löydät varmasti jotain mihin ihastua.

Only-mallistot yhdistävät täydellisen istuvuuden ja käytännöllisyyden trendikkäisiin yksityiskohtiin ja viimeisimmän muodin mukaisiin malleihin, jotka takaavat lookisi olevan aina ajan tasalla. Perus t-paidat muuttuvat mielenkiintoisiksi hauskoilla printeillä ja yksinkertaisetkin mekot näyttäviksi upeilla kuoseilla. Onlyn valikoimista kokoat sinulle täydellisesti sopivan asun, joka kääntää katseita juuri oikeista syistä.

Rento ja räväkkä poikatyttö viihtyy huolettomassa hihattomassa, jonka kaveriksi sopivat täydellisesti niin kulutetut farkut kuin värikkäät kangashousut. Tyttömäinen mutta tyylikäs asukokonaisuus syntyy hienosti korkeavyötäröisellä minihameella ja hempeän värisellä neulepaidalla. Trendikkäällä hatulla lisäät persoonallisen kosketuksen. Tyylikäs mekko saa lisää asennetta näyttävästä nahkatakista ja sopii hienostuneisiinkin tilaisuuksiin kauniilla asusteilla ja koruilla varusteltuna. Asiallisen mutta muodikkaan lookin luomiseksi kokeile kauluspaidan yhdistämistä siistiin collegepaitaan ja viimeistele esimerkiksi metallisella kaulakorulla sekä pitkällä olkahihnalla varustetulla laukulla. Vain mielikuvitus on rajana, ihanien asukokonaisuuksien luomisessa Only-vaatteilla!