accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Vaatteet 98326 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
98326 tuotetta
98326 tuotetta

Vaatteet, joilla pysyt trendien aallonharjalla

Tyyli haltuun muutamalla klikkauksella – Ole oman elämäsi supertähti

Kaipaatko piristysruisketta vaatevalikoimaasi? Vai tekeekö mielesi laittaa kertaheitolla uusiksi koko vaatekaappi?

Enää ei tarvitse haikailla muotilehtien luomuksien ja kuumimman katumuodin perään, sillä voit ostaa kotoa käsin juuri sellaiset vaatteet, joita olet aina halunnut omistaa. Haluatko tehdä mieleenpainuvan vaikutuksen työpaikalla tai vapaa-ajalla? Vaatteet ovat näissä tilanteissa tärkeässä roolissa. Ne heijastavat olemustasi. Raikas, ajan henkeä noudattava pukeutuminen luo sinusta muutenkin aikaa ja trendejä seuraavan kuvan. Jos asusi on huoliteltu ja harkittu, mielikuva ulottuu persoonallisuuteesi asti. Ja niinkin voi käydä, että vaatevalintojesi myötä juuri sinä erotut joukosta tärkeässä tilanteessa, oli sitten kyseessä illanvietto tai työhaastattelu. Antaudu siis loistamaan, sillä mikään ei estä sinua toteuttamasta itseäsi ja pukeutumasta haluamallasi tavalla! Edullisestikin voit pukeutua kuin tyylikäs kosmopoliitti.

Valikoimaamme tutustuessasi voit leikitellä erilaisilla mielikuvilla ja asuyhdistelmillä. Siinä auttavat huolella toteutetut kuvamme kustakin vaatteesta, joista voit myös saada ideoita uuteen tyyliin ja rohkeisiin yhdistelmiin. Lisäksi tarjoamme ideoita kiinnostaviin yhdistelmiin jokaisen vaatteen kohdalla. Uutuustuotteisiin tutustumalla pysyt ajan hermolla muodin suuntauksista, ja sinustakin voi tulla tyylin edelläkävijä.