accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Vaatteet 97111 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
97111 tuotetta
97111 tuotetta

Vaatteet ovat toinen ihomme


Vaatteet antavat mahdollisuuden luoda oma tunnistettava tyylimme. Vaatevalintamme heijastelevat ainutlaatuisuuttamme ja identiteettiämme. Oman tyylin löytäminen ja täydellisen vaatekaapin rakentaminen ei tapahdu hetkessä, mutta inspiraation ja ideoiden löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan – olemme nimittäin jo tehneet ison työn puolestasi ja valinneet muodin upeimmat vaatemerkit saman katon alle.


Vaatteet luovat tyylin ja tekevät sinusta tähden


Oma tyyli lähtee hyvästä itsetuntemuksesta. Tyyli on sitä, että tietää mistä pitää ja mistä ei – ja toisaalta myös sitä, että tuntee vartalonsa mittasuhteet ja osaa korostaa parhaita puoliaan. Tiimalasivartaloisen kannattaa korostaa vyötäröään esimerkiksi mekoilla, jotka ovat napakoita uuman kohdalta tai vyöllä, joka kuroo vyötärön kapeaksi. Vaatteet voivat myös muovata vartaloa. Korsettimaiset yläosat, runsaat helmat ja veistokselliset laskokset auttavat naisellisen figuurin luomisessa. Pitkävartaloiselle sopivat upeasti maximekot ja korkokengät, jotka imartelevat pitkiä sääriä. Lyhyen kannattaa välttää midihameita – paras helmanpituus lähtee polvesta ylöspäin. Toisaalta tyyli on ennen kaikkea sitä, että jokin tuntuu sinusta oikealta – säännötkin on tehty rikottaviksi!


Toimiva vaatevarasto on arjen pelastaja


Siihen on syynsä, miksi tietyt vaatteet ovat saavuttaneet klassikkoaseman. Ajattele vaikka trenssitakkia. Trenssi luo välittömästi huolitellun ja skarpin vaikutelman, vaikka kätkisikin alleen rennot vapaa-ajan vaatteet. Toinen päivän pelastaja on musta bleiseri: onko mitään toista vaatekappaletta, joka kääntää asun kuin asun hetkessä toimistokelpoiseksi? Muita investoinnin arvoisia vaatteita ovat esimerkiksi valkoinen t-paita, pikkumusta, kauluspaita, poolo, villakangastakki, nahkatakki sekä farkut. Klassikkomalli farkuissa on indigonsininen suora ja kapea malli.

Vaikka tyyli on jotain, mikä lähtee ihmisen sisältä, ovat vaatteet välttämätön osa näyttääksesi tyylikkäältä omalta itseltäsi. Meiltä löydät naisten, miesten ja lasten vaatteet tämän hetken ajankohtaisimmilta merkeiltä ja suunnittelijoilta!