Valitse kategoria

Vaatteet 53241 tuotetta

Merkkiv
m
Vaatteita Zalandolla

Vaatteet suojaavat ja antavat mahdollisuuden erottua omalla tyylillä!

Pukeutuminen on ollut välttämätöntä jo luolassa asuttaessa. Siitä lähtien sen merkitys on kasvanut ja muotoutunut aikakaudesta toiseen. Sillä on ollut monia yhteisöllisiä merkityksiä ja sitä on jopa säädelty monin tavoin. Ihmisten pukeutumiseen ovat vaikuttaneet esimerkiksi eri aikakausina vallinneet moraalikäsitykset, estetiikka ja politiikka. Historiasta tunnetaan monia tilanteita, joissa eri yhteiskuntaluokille oli määritelty omat pukeutumissääntönsä ja erityyliset vaatteet. Tuo aika on onneksi jäänyt jo kauas taakse. Pukeutumistamme ei enää säädellä samalla tavalla, vaan valinnanvapaus ja persoonallisuus ovat tänä päivänä sekä positiivisia, että toivottuja asioita. Onneksi muoti on tullut sulostuttamaan elämäämme. Se muuttuu yhä monimuotoisemmaksi ja antaa aina vain enemmän mahdollisuuksia erottua joukosta tai sulautua siihen. Muotisuuntaukset kiehtovat mieltä runsaina ja rönsyilevänä. Otamme ne vastaan innokkaina ja vaihtelunhaluisena, sillä ne tekevät tavallisesta elämästä värikästä ja piristävää.


Vaatteet ilmentävät kauneudentajua ja korostavat yksilöllisyyttä

>Vaatteet peittävät tai näyttävät haluttuja kohtia vartalossa. Niiden tärkein tehtävä on turvata kehon toimintakyky ja muodostaa suoja kylmyyttä vastaan. Nuo pukeutumisen perustehtävät ovat itsestään selviä asioita, mutta niihin kiinnitetään vaateteollisuudessa edelleen erittäin paljon huomiota. Vaatteet suunnitellaan käyttötarkoitukseensa sopiviksi erittäin yksityiskohtaisesti. Kaiken tyyppisten laatuvaatteiden suunnittelussa on kuitenkin päämääränä täydellinen käyttömukavuus ja hyvä ulkoasu. Laskettelija arvostaa sitä, että hän voi liikkua joustavasti ja viima ja pakkanen pysyvät loitolla. Jakkupuvun käyttäjä toivoo asultaan hyvää istuvuutta ja rypistymättömyyttä. Näihin haasteisiin alan ammattilaiset haluavat vastata aina vain paremmin. Vaatteet ovat tärkeä osa ihmisen elämää ja niiden merkitys käyttäjälle on erittäin monitahoinen.


Vaatteet antavat tilanteeseen sopivan kuvan käyttäjästään!


mint&berry-vekkihame

Vaatteesi usein kertovat paljon siitä, millainen olet. Miksi et siis varmistaisi, että pukeutumisesi sanoo jotain hyvää sinusta! Zalandon nettivaatekaupasta löydät valtavan valikoiman muotivaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Valikoimastamme löydät muun muassa klassiset puserot ja kauluspaidat, reippaat tunikat, siistit ja lämpimät takit sekä pehmeät neuleet. Lisäksi löydät meiltä suuren kokoelman juhlavaatteita jokaikiseen tilaisuuteen! Muistathan myös tutustua Premium -kokoelmaamme, josta saat klassiset ja juhlavat vaatteet miehille sekä naisille tunnetuilta huippumerkeiltä, kuten Calvin Klein, Ralph Lauren ja MOSCHINO. Nykyään, kun miesten muoti on tullut enemmän esille, on tarjontakin kasvanut. Miesten mallistoista löydät esimerkiksi tyylitajuisille miehille jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin sopivat laadukkaat farkut, ja naisten valikoimasta valtavan määrän erilaisia, kauniita mekkoja joka tarkoitukseen ja lukuisissa eri malleissa.


Zalandon muotivaatteilla pysyt trendien tasalla!

Etsitkö toiminnallisia urheiluvaatteita? Löydät ne helposti Zalandosta! Jos haluat shoppailla lasten vaatteita, teet sen stressittömästi tilaamalla verkkokaupastamme. Värikkäät lastenvaatemallistomme saavat lapset huokailemaan ihastuksesta, ja laadukkaat materiaalit varmistavat mukavuuden. Zalandon laajat valikoimat trendikkäitä ja korkealaatuisia vaatteita tunnetuimmilta muotitaloilta odottavat sinua! Etsitkö helppoa lahjaa äidille, pojalle tai mielitietylle? Mikset ostaisi Zalando-lahjakorttia! Tilaa heti vaatteet muodin huippumerkeiltä helppokäyttöisestä ja kätevästä nettivaatekaupastamme! Vaatteiden lisäksi löydät Zalandolta valtavat määrät kenkiä, laukkuja ja muita asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Muistathan myös koti-osiomme, josta löydät kattavan kokoelman kodin sisustustarvikkeita!