Vaatteet

Suositut filtterit
318 702 tuotetta

Vaatteet ovat toinen ihomme

Jokainen aamu alkaa vaatteista. Ei ole samantekevää, missä asussa kohtaat päivän haasteet: selviät valinnasta nopeimmin, kun hankit kaappiisi ajattomia vaatteita luomaan rungon ja muutamia ajankohtaisia trendivaatteita viimeistelemään klassisen tyylin.

Harmaa on uusi musta, vai oliko se oranssi? Maailma muuttuu ja trendit vaihtuvat. Kun valitset omannäköisesi vaatteet, voit sekä seurata muotia että korostaa omaa persoonallisuuttasi. Valitse kaappiisi muutamat laadukkaat perusvaatteet maanläheisissä väreissä ja täydennä niitä ajankohtaisilla asusteilla. Muista myös välillä hemmotella itseäsi: hehkeä iltamekko tai freesit farkut päivittävät asuvalikoimasi katseet kestäväksi tyyliksi.

Sinulle sinunnäköisesi vaatteet

For him: Onko edessäsi kokous, kiipeilypäivä vai jännittävä rendezvous? Pari eleganttia kauluspaitaa kannattaa pitää aina lähtövalmiina. Työtapaamisiin heität yllesi modernin pikkutakin, päivätreffeille vaihdat sen siistiin neuleeseen, joka saa hehkua okrankeltaista tai tomaatinpunaista. Illan tärkeään tapaamiseen voit valita hillityt, yksiväriset chinot tai modernit farkut epäsymmetrisin leikkauksin. Avoin paitapusero antaa huolettoman vaikutelman – sen alta pilkottaa ihonmyötäinen t-paita, joka saa vaikka kimaltaa!

For her: Oletko mekko-, farkku- vai jakkupukutyyppi? Who cares, aikaansa seuraavan naisen vaatekomeroa kuvastaa monipuolisuus. Kylmiä ilmoja varten kannattaa kurkata yhä laajentuva ponchovalikoima – alle sopii niin pikkumusta kuin kaftaanimainen silkkipaitakin. Jälleen ajankohtaiset vaatteet nahkahame ja samettihousut haluavat kumppanikseen ylisuuren neuleen tai kulmikkaan, isokukkaisen puuvillapuseron. Laukku ja lompakko saavat nyt olla nahkaa.

For kids: Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Muoti ja persoonallinen tyyli nimeävät myös lasten ja nuorten vaatteita. Retropilkkuja vai hempeitä ruusuja? Jo pikku veijarikin tietää, millaiselta hänen oma tyylinsä näyttää. Tyttöjen takit ja puserot ihastuttavat naisellisin leikkauksin, ja etnokuosit tekevät tuloaan. Pojat suosivat farkkuja ja tunnettujen merkkien printtipaitoja. Lasten ja nuorten kengissä korostuu nyt toimivuus: kouluun, metsään tai kaupungille, laadukkaat kengät vievät kaikkialle.