Suodatin1

Marc Jacobs
Mallisto

56 tuotetta

Marc Jacobsin tyyliä kuvataan usein eksentriseksi ja uniikiksi, mitä se todella onkin. Jännittävällä tavalla erilainen, raikas brändi yhdistelee urbaania katumuotia, grungea ja haute couturea lisäten sekaan hippusen yläluokkaista hienostuneisuutta. Reunoista siloitellun rouhean yleisilmeen vaihteleva sulavalinjaisuus ja karkeus osuvat täydellisesti kohdalleen pääsuunnittelijan kynän alla luoden sesongista toiseen silkkaa eleganssia.

Marc Jacobs on muodin ihmelapsi

Jo uransa alkutaipaleilla ylistetyn suunnittelijan nuori, nouseva brändi on kuuma artikkeli niin kaduilla, catwalkeilla kuin kokoushuoneissakin. Vanhoja tyylimantroja rikkovalla asenteella luodut Marc Jacobs -vaatteet ja -asusteet ovat kekseliäitä neronleimauksia, jotka säväyttävät omalaatuisella tulkinnallaan. Kliseet on joko poistettu kokonaan tai niitä on ylikorostettu aidon fashion statementin ilmaisemiseksi. Mestarin kekseliäät ja leikkisät ratkaisut kiehtovat monipuolisuudellaan ja yllätysmomentillaan sekä pitävät brändin aina askeleen edellä kaikista muista.

Marc Jacobs ei ole vain nimi muodin tähtitaivaalla. Se edustaa kokonaista elämäntyyliä. Lifestyle-brändi tarjoaakin seuraajilleen kaikkea rennoista arkivaatteista toimiston tiukkoihin asiatyyleihin ja upeisiin, glamouria tihkuviin iltapukuihin. Marc Jacobs ei sovi kaapissa säilytettäväksi vaan se haluaa olla mukana elämänmenossa, jokaisessa hetkessä, kaikissa tilanteissa, kertomassa omaa mielipidettään.

Jos valtavirran seuraaminen ei kuulu tyyliisi, sovit omia polkuja kulkevan Marc Jacobsin joukkoon. Haluat erottua eduksesi ja esitellä luonteesi kaikkia eri puolia vaatetuksellasi. Tavoitteesi on pysyä aina kiinnostavana uudistamalla lookisi tasaisin väliajoin omalle tyylillesi uskollisella, hiukan provokatiivisella tavalla. Olet kuin tyylivaihdoksessa aina onnistuva Victoria Beckham, joka luo nahkansa lähes päivittäin Marc Jacobsin design-vaatteilla ja -asusteilla. Trendien kuningatar, jonka tyyli yllättää aina, muttei petä koskaan.

Tutustu myös