Mallisto

7 972 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jack & Jones on nuorekkaille tyylistään huolehtiville miehille suunnattu merkki, joka on monien muiden brändien rinnalla osa Bestseller nimistä tanskalaista vaatetusalan yritystä. Bestseller syntyi jo vuonna 1975, Merete Bech ja Troels Holch Povlsenin ideasta ja halusta perustaa hyvällä hinta-laatusuhteella varustettu vaatemerkki. Suosion kasvaessa Bestseller laajensi valikoimiaan ja näin myös miehille suunnattu muotibrändi Jack & Jones tuotiin markkinoille vuonna 1990. Merkki sai heti alkuunsa todella positiivisen vastaanoton ja on aina siitä lähtien ollut hyvin suosittu tyylitietoisten miesten keskuudessa. Nykyisin brändillä onkin lukuisia myymälöitä ympäri Eurooppaa ja se on yksi muotimaailman suurimmista miestenvaatemerkeistä.

Jack & Jonesin avulla pukeudut tyylisi mukaisesti joka tilanteessa

Farkut ovat aina olleet Jack & Jonesin ykköstuote, mutta tuotevalikoima on vuosien saatossa myös laajentunut tuntuvasti. Tänä päivänä vaatteita ja kenkiä on tarjolla reilusti jokaisessa tuoteryhmässä, mahdollistaen tyylikkään pukeutumisen samalla brändillä aina päästä varpaisiin asti. Olit sitten suuntaamassa töihin tai viemässä mielitiettyäsi treffeille, Jack & Jones -valikoimasta löydät varmasti tilanteeseen sopivan asun. Merkki tarjoaa mahtavan valikoiman rentoja ja trendikkäitä sekä tyylikkäitä ja ajattomia vaatteita, joista on helppo koota loistava outfit jokaiseen menoon. Jack & Jones on suunniteltu niille, jotka rakastavat trendejä ja haluavat pukeutua viimeisimmän muodin mukaisesti. Näillä tuotteilla omaksut helposti suurkaupunkien kaduilta tutut tyylit ja erotut eduksesi.

Jack & Jones vaatettaa myös urheilulliset spottimiehet

Katumuodista inspiraationsa saanut, urheilullinen ja innovatiivinen Jack & Jones Tech pukee erinomaisesti rennon asenteen omaavat, urbaaniin elämäntyyliin tottuneet urheilulliset miehet. Sporttiset yksityiskohdat ja ensiluokkaiset materiaalit luovat täydellisen asun, joka varmasti kääntää katseita. Muodikkaista, mutta samalla käytännöllisistä vaatteista koostuva Tech, on erilaisiin sääolosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin suunniteltu mallisto. Mukavuus yhdistyy teknisiin materiaaleihin, luoden täydellisen asun niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Jack & Jones -tuotteissa on niin paljon valinnanvaraa, että jäljelle jää vain valitsemisen vaikeus!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Jack & Jones

Nuorten miesten kulttivaatemerkki Jack & Jones on osa menestynyttä tanskalaista Bestseller-vaatedynastiaa. Merkki otti ensiaskeleensa vuonna 1990, kun vasta lapsen kengissä ollut vaatemerkki lanseerattiin Oslon muotimessuilla. Erityisesti katu-uskottavista farkuistaan tunnettu tanskalaismerkki saavutti messujen aikana ja niiden jälkimainingeissa suurta suosiota, joka johti brändin kasvuun ja leviämiseen laajemmalle. Merkin laaja suosio on nykyään helposti nähtävissä: Jack & Jones -myymälöitä löytyy yli peräti 38 maasta ja jälleenmyyjiä ympäri maailman. Tanskalaisbrändin ylpeytenä ovat toimineet alusta alkaen merkin laadukkaat farkut. Denim-maailman laadukkainta kärkeä edustavia farkkuja voi valita nykyään viidestä eri tyylejä henkivästä mallistosta!

Jack & Jones -vaatteissa tiivistyy rouhean urbaani katutyyli

Rohkea, rouhea, räväkkä ja rockahtava. Jack & Jones ei ujostele. Merkin vaatteet on suunnattu tyylissään riskejä ottavalle miehelle, joka ei kavahda uusien asioiden ja trendien kokeilua. Reippaat printit ja maskuliiniset yksityiskohdat vievät tyylin mukavuusalueen ulkopuolelle. Jack & Jones -vaatteet on tehty aktiivisen ja jatkuvassa liikkeessä olevan miehen elämäntyyliin sopiviksi. Rento college ja skarppi farkku kestävät kovaa ja päivittäistä kulutusta, jossa vaatteiden tulee mukautua nopeatempoiseenkin menoon. Tanskalaismerkin vaatteet eivät katso käyttäjänsä ikää. Nuorekkaat mallit ja värit sopivat erityisen hyvin nuorille, tyyliä arvostaville kaupunkisotureille mutta soveltuvat loistavasti myös streetwear-tyyliä arvostaville vanhemmille pukeutujille.

Jokaiselle jotakin ja vähän enemmän – ympäri vuoden!

Jack & Jones on tunnettu paitsi laadustaan myös monipuolisuudestaan. Eri farkkutyylien ystävät löytävät erilaisilla twisteillä ja pesuilla varustetu lempifarkkunsa merkin viidestä eri farkkulinjasta. Olipa tyyli-intohimosi kohde rock'n'roll- ja Americana-tyyliset elementit, urbaani minimalismi tai asennetta henkivät pesut ja kulutukset, voit löytää juuri omanlaisesi farkut skandimerkin mallistoista. Katumuotiin erikoistuneen merkin bravuureja ovat pehmeät ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat hupparit. Halusitpa villejä kuvioita, tyylikkäitä tekstiprinttejä tai neutraalin yksiväristä, tanskalaismerkki tietää, kuinka hyvä ja katseita kääntävä tyyli syntyy. Merkin mallistot uusiutuvat tasaisesti vuoden ympäri, ja valikoimissa on myös runsaasti päällystakkeja, kenkiä ja alusvaatteita. Oletko valmis kokonaisvaltaiselle tyylimatkalle Skandinavian kuumimman miestenvaatemerkin kanssa?