accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo/ Jack & Jones

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
2020 tuotetta

Jack & Jones

Nuorten miesten kulttivaatemerkki Jack & Jones on osa menestynyttä tanskalaista Bestseller-vaatedynastiaa. Merkki otti ensiaskeleensa vuonna 1990, kun vasta lapsen kengissä ollut vaatemerkki lanseerattiin Oslon muotimessuilla. Erityisesti katu-uskottavista farkuistaan tunnettu tanskalaismerkki saavutti messujen aikana ja niiden jälkimainingeissa suurta suosiota, joka johti brändin kasvuun ja leviämiseen laajemmalle. Merkin laaja suosio on nykyään helposti nähtävissä: Jack & Jones -myymälöitä löytyy yli peräti 38 maasta ja jälleenmyyjiä ympäri maailman. Tanskalaisbrändin ylpeytenä ovat toimineet alusta alkaen merkin laadukkaat farkut. Denim-maailman laadukkainta kärkeä edustavia farkkuja voi valita nykyään viidestä eri tyylejä henkivästä mallistosta!


Jack & Jones -vaatteissa tiivistyy rouhean urbaani katutyyli

Rohkea, rouhea, räväkkä ja rockahtava. Jack & Jones ei ujostele. Merkin vaatteet on suunnattu tyylissään riskejä ottavalle miehelle, joka ei kavahda uusien asioiden ja trendien kokeilua. Reippaat printit ja maskuliiniset yksityiskohdat vievät tyylin mukavuusalueen ulkopuolelle. Jack & Jones -vaatteet on tehty aktiivisen ja jatkuvassa liikkeessä olevan miehen elämäntyyliin sopiviksi. Rento college ja skarppi farkku kestävät kovaa ja päivittäistä kulutusta, jossa vaatteiden tulee mukautua nopeatempoiseenkin menoon. Tanskalaismerkin vaatteet eivät katso käyttäjänsä ikää. Nuorekkaat mallit ja värit sopivat erityisen hyvin nuorille, tyyliä arvostaville kaupunkisotureille mutta soveltuvat loistavasti myös streetwear-tyyliä arvostaville vanhemmille pukeutujille.


Jokaiselle jotakin ja vähän enemmän – ympäri vuoden!

Jack & Jones on tunnettu paitsi laadustaan myös monipuolisuudestaan. Eri farkkutyylien ystävät löytävät erilaisilla twisteillä ja pesuilla varustetu lempifarkkunsa merkin viidestä eri farkkulinjasta. Olipa tyyli-intohimosi kohde rock'n'roll- ja Americana-tyyliset elementit, urbaani minimalismi tai asennetta henkivät pesut ja kulutukset, voit löytää juuri omanlaisesi farkut skandimerkin mallistoista. Katumuotiin erikoistuneen merkin bravuureja ovat pehmeät ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat hupparit. Halusitpa villejä kuvioita, tyylikkäitä tekstiprinttejä tai neutraalin yksiväristä, tanskalaismerkki tietää, kuinka hyvä ja katseita kääntävä tyyli syntyy. Merkin mallistot uusiutuvat tasaisesti vuoden ympäri, ja valikoimissa on myös runsaasti päällystakkeja, kenkiä ja alusvaatteita. Oletko valmis kokonaisvaltaiselle tyylimatkalle Skandinavian kuumimman miestenvaatemerkin kanssa?