Mallisto

Suositut filtterit
7 193 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jack & Jones – vaatteita kaikenlaisille pukeutujille

Tanskalaisen vaatedynastia Bestsellerin yksi ylpeydenaiheista on vuonna 90-luvulla alkunsa saanut Jack & Jones -vaatemerkki, joka on sittemmin kerännyt suosiota erityisesti nuoren miesten keskuudessa muissakin maissa. Suuren suosion taustalla ovat brändin tarjoamat laadukkaat arkivaatteet, kuten esimerkiksi farkut, t-paidat, shortsit ja bokserit. Merkki on vuosien aikana laajentanut tarjontaansa myös esimerkiksi erilaisiin juhlavaatteisiin sekä asusteisiin, joilla viimeistellä asukokonaisuus.

Zalandon Jack & Jones -mallistosta voit löytää siis niin rennompaa puettavaa kuin virallisempiinkin tilaisuuksiin sopivaa vaatetta. Myös kaikki sääolosuhteet ja vuodenajat on huomioitu. Pakkasilla ei tarvitse palella villapaidoissa tai ulkotakeissa, ja kesällä voikin sonnustautua vaikkapa tyylikkäin uimashortsein sekä kukkakuvioiduin pikeepaidoin.

Jack & Jones siis tarjoaa paitsi monenlaista päälle pantavaa, myös vaatteita kaikenlaisille sekä kaikenkokoisille pukeutujille. Kokovariaatiota riittää nimittäin aina plus-kokoihin saakka – kenenkään ei tarvitse vetää vatsaa sisään tai tyytyä hartioista kiristäviin paitoihin. Syvenny siis tutkimaan skandinaavista miestenvaatemuotia ja tule tekemään löytöjä – Zalandon laajasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi mieluisimmat tuotteet!

Jack & Jones -vaatteissa yhdistyvät näyttävät värit sekä urbaani tyyli

Anna tyylisi näkyä, ole rohkeasti omanlaisesi ja ui valtavirtaa vastaan. Vaatevalintojaan ei tarvitse aina perustaa kulloinkin kuumimpaan villitykseen – omilla mieltymyksillä on tärkeämpi merkitys. Voit myös uskaliaasti lähteä kokeilemaan uutta, testata erikoisempiakin yhdistelmiä. Merkin vaatteet tarjoavat sinulle tämän vapauden. Vapauden leikitellä tyylilläsi, ottaa riskejä ja pukeutua pelottomasti.

Brändi tarjoilee niin klassisempaa ja ajattomampaa vaatetta että urbaania sekä modernimpaa vaihtoehtoa. Tästä syystä merkin vaatteisiin luottavatkin niin bisnesmiehet, urheilijat kuin päivät pitkät collegehousuissa viihtyvät opiskelijatkin. Kaikki vaatteet ja asusteet on tehty kestämään kulutusta sekä arjen kaikenlaisia koettelemuksia. Luota siis laatuun, niin et joudu uusimaan suosikkipuseroasi tuon tuosta.

Millainen on sinun lempivaatteesi? Oletko sitä mieltä, että mitä enemmän kukkia, eläimiä tai muita kuoseja, sitä parempi? Toivotko vaatteidesi kiinnittävän katseita ja erottuvan katukuvasta? Puetko hillitymmänkin asun alle päivää piristävät, pirteän väriset bokserit tai kruunaatko klassisen puvun vitsikkäällä solmiolla? Vai miellyttääkö silmääsi enemminkin yksinkertaiset sävyt, kuten harmaa, beige, laivastonsininen ja musta, jotka eivät mene koskaan muodista? Jokaisen miestenvaatteita rakastavan onneksi Zalandon Jack & Jones -mallisto kattaa laajan paletin erilaisia värejä sekä kuoseja, joilla luoda omanlaistaan tyyliä.

Jack & Jones – mukavuus on kaiken pukeutumisen kulmakivi

Me Zalandolla olemme sitä mieltä, että vaatteiden kuuluu paitsi näyttää hyviltä, myös tuntua siltä. Jos lapsena on syntynyt ikäviä muistoja kutisevista villapaidoista tai kiristävistä housuista, voit viimein jättää ne taaksesi, sillä valikoimamme Jack & Jones -vaatteiden suunnittelussa on huomioitu niin istuvuus kuin mukavuuskin.

Vaatteissa käytetyt korkealaatuiset materiaalit eivät hierrä tai raavi herkkää ihoa. Saumat ja resoritkin on suunniteltu siten, etteivät ne paina ja purista.

Älä siis anna vaatteiden rajoittaa menoasi, vaan valitse Jack & Jones. Zalandon valikoimasta löydät päällepantavaa, joka mahdollistaa vaikkapa spontaanit tanssitreenit kesken päivää.