Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
1 218 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tennarityylin kuningas Converse on täydellinen valinta silloin, kun etsit simppeliä ja aina ajankohtaista tyyliä. Huoleton stailaus ja trendikkäät kuosit ovat tämän merkin avainsanoja! Converse ei suotta ole keikkunut katumuodin huipulla jo vuosikymmenten ajan. Chuck Taylorin nimikkotossuista alkanut maailmanvalloitus on ravistellut muotimaailmaa hyväntuulisella otteella. Freesit mallistot tarjoavat skarppeja asuja jokaiselle viikonpäivälle – niin naisille, miehille kuin nuorimmillekin tyylittelijöille.

Converse on tennarityylin ikoninen suunnannäyttäjä

Ketterä, trendikäs ja rohkea – Converse on skarpin arkityylin ytimessä. Tähtilogostaan tunnettu merkki ripottelee asuusi särmikkyyttä ja pirteitä yksityiskohtia! Valmistajan menestysresepti on yhdistelmä tarkkaa ja menevää muotia, jota on höystetty trendikkäimmillä detaljeilla. Ikoniset vaatevalinnat päivittävät asukokonaisuuden vakuuttavaksi. Klassikkomerkin tyylitärppejä voikin bongata niin punaisilta matoilta kuin athleisure-tyylittelijöiden yltä. Conversen mallistot ovat omiaan pukeutumiseen, jossa persoonallisuutesi pääsee esiin. Itsevarma muotiasenne alkaa siitä, että kokoat vaatekaappisi fiiliksen ja elämäntyylisi mukaan. Valikoimasta löydätkin vaatteita, jotka sujahtavat tyyliisi jokaisena arkipäivänä! Olitpa kenties minimalistinen tyylittelijä tai rock-henkisen katumuodin ystävä, ketterät tyylitärpit tuovat asuun mielenkiintoista sutinaa. Mallistojen selkeä design toimii niin vapaa-ajan riennoissa kuin huolitellun lookin jujuna.

Takuutyyliä rennolla stailauksella

Kun etsit huoletonta arjen pukukoodia, suuntaa katseesi katumuodin klassikoihin. Conversen ikoniset All Star -tennarit eivät syyttä keiku muodikkaiden kenkävalintojen kärjessä! Nämä klassikkopopot ovat kenkäkaappisi paras ystävä, sillä ne toimivat kätevästi monessa asussa. Jos klassikkomalli löytyy jo kaapistasi, testaa mallin uudempaa versiota – Conversen All Star II -kengät ovat klassikkoparin modernimpi versio. Skannaa tennareiden pariksi housuista esimerkiksi särmät farkut, huolitellut chinot tai väljät collegehousut. Valitse yläosista monikäyttöinen printtipaita huolettomiin päiviin. Pitkähihaisten paitojen luottovalintoina toimivat moneen asuun sopiva neule tai rento collegepaita. Hupullinen takki on puolestaan takuuvarma valinta silloin, kun kaipaat sporttiviboja asukokonaisuuteen. Laatutietoinen tennarityyli vaatii osakseen persoonalliset asusteet. Skannaa valikoiman tärpit tilanteen mukaan: urheilukassi heilahtaa olalle treenimatkoille, reppu toimii katutyylissä ja päähineet viileämmällä säällä. Pirtsakat kuviot ja statement-värit ovat puolestaan se mauste, jolla päivität vaatekerran yksityiskohtia myöten. Edelläkävijänä tunnettu merkki raivaa tien persoonalliselle signature-tyylille!

Yhdistele ja sekoita

Converse on ikoninen kenkämerkki

Converse on todellinen tennarien grand old man!

Tämä legendaarinen brändi ansaitsee kaiken sen hehkutuksen ja ylistyslauseet, joita se on vuosien varrella osakseen saanut. Kulttimaineeseen noussut All Star -tennari on mullistanut kenkien katumuodin.

Converse kuvailee itseään lifestyle-brändiksi, ja sitä se tosiaan onkin! Marquis Mills Converse perusti yrityksen vuonna 1908 Massachusettsissa, USA:ssa, yritys oli alkuperäiseltä nimeltään Converse Rubber Shoe Company. Tuolloin yritys valmisti vuorellisia kumikenkiä talvikäyttöön. Vuonna 1915 yritys aloitti urheilukenkien valmistuksen tenniskenkien saralla. Käännekohtia brändin historiassa olivat vuosi 1917, kun All Star -tennarit lanseerattiin sekä vuosi 1921, kun koripalloilija Charles H. "Chuck" Taylor aloitti pitkäaikaisen yhteistyön kenkämerkin kanssa. Brändin tuotteet, sittemmin myös asusteet ja vaatteet, ovat saavuttaneet suuren suosion myös julkkisten keskuudessa. All Starit ovat varmasti yksi kaikkien aikojen kuvatuimmista jalkineista, niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin lehtienkin sivuilla. Hollywood-näyttelijä Kristen Stewart on totuttu näkemään yksinomaan mustissa Chuck Taylor All Star -jalkineissa, jopa punaiselle matolle astellessaan

Jokaisella muotitietoisella aikaansa seuraavalla naisella ja miehellä tulisi olla edes yksi pari ajattomia Converseja kenkäkaapissaan. Klassiset perusvärit punainen, vihreä ja keltainen, unohtamatta tietenkään kaikkien aikojen klassikkoja mustaa ja valkoista, ovat saaneet rinnalleen laajan valikoiman upeita kuvioita ja värejä, joten jokaisen on helppo löytää omansa suosikkitennarien joukosta. Korkea- ja matalavartisten All Starien lisäksi kenkävalikoima koostuu useista muista trendikkäistä malleista, ja tukevan kankaan sijaan voit valita materiaaliksi nahan. Kesän varrettomat kevyet tennarit vaihtuvat helposti kylmien ilmojen myötä korkeavartisiin vuorellisiin jalkineisiin. Kenkien lisäksi brändin kokoelma koostuu rennoista ja sporttisista vapaa-ajan vaatteista, kuten t-paidoista ja huppareista. Jos rakastat ikonista tähtilogoa, valitse päällesi logollinen t-paita. Erilaiset asusteet, kuten aurinkolasit ja laukut, täydentävät upeaa valikoimaa. Myös lapsille on oma laaja mallistonsa, joten voit halutessasi pukea koko perheen legendaariseen Converseen, päästä varpaisiin!