Katalogi

Suositut filtterit
1 224 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Converse on ikoninen kenkämerkki

Converse on todellinen tennarien grand old man!

Tämä legendaarinen brändi ansaitsee kaiken sen hehkutuksen ja ylistyslauseet, joita se on vuosien varrella osakseen saanut. Kulttimaineeseen noussut All Star -tennari on mullistanut kenkien katumuodin.

Converse kuvailee itseään lifestyle-brändiksi, ja sitä se tosiaan onkin! Marquis Mills Converse perusti yrityksen vuonna 1908 Massachusettsissa, USA:ssa, yritys oli alkuperäiseltä nimeltään Converse Rubber Shoe Company. Tuolloin yritys valmisti vuorellisia kumikenkiä talvikäyttöön. Vuonna 1915 yritys aloitti urheilukenkien valmistuksen tenniskenkien saralla. Käännekohtia brändin historiassa olivat vuosi 1917, kun All Star -tennarit lanseerattiin sekä vuosi 1921, kun koripalloilija Charles H. "Chuck" Taylor aloitti pitkäaikaisen yhteistyön kenkämerkin kanssa. Brändin tuotteet, sittemmin myös asusteet ja vaatteet, ovat saavuttaneet suuren suosion myös julkkisten keskuudessa. All Starit ovat varmasti yksi kaikkien aikojen kuvatuimmista jalkineista, niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin lehtienkin sivuilla. Hollywood-näyttelijä Kristen Stewart on totuttu näkemään yksinomaan mustissa Chuck Taylor All Star -jalkineissa, jopa punaiselle matolle astellessaan

Jokaisella muotitietoisella aikaansa seuraavalla naisella ja miehellä tulisi olla edes yksi pari ajattomia Converseja kenkäkaapissaan. Klassiset perusvärit punainen, vihreä ja keltainen, unohtamatta tietenkään kaikkien aikojen klassikkoja mustaa ja valkoista, ovat saaneet rinnalleen laajan valikoiman upeita kuvioita ja värejä, joten jokaisen on helppo löytää omansa suosikkitennarien joukosta. Korkea- ja matalavartisten All Starien lisäksi kenkävalikoima koostuu useista muista trendikkäistä malleista, ja tukevan kankaan sijaan voit valita materiaaliksi nahan. Kesän varrettomat kevyet tennarit vaihtuvat helposti kylmien ilmojen myötä korkeavartisiin vuorellisiin jalkineisiin. Kenkien lisäksi brändin kokoelma koostuu rennoista ja sporttisista vapaa-ajan vaatteista, kuten t-paidoista ja huppareista. Jos rakastat ikonista tähtilogoa, valitse päällesi logollinen t-paita. Erilaiset asusteet, kuten aurinkolasit ja laukut, täydentävät upeaa valikoimaa. Myös lapsille on oma laaja mallistonsa, joten voit halutessasi pukea koko perheen legendaariseen Converseen, päästä varpaisiin!