Mallisto / Converse

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
778 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/10

Tennarityylin kuningas Converse on täydellinen valinta silloin, kun etsit simppeliä ja aina ajankohtaista tyyliä. Huoleton stailaus ja trendikkäät kuosit ovat tämän merkin avainsanoja! Converse ei suotta ole keikkunut katumuodin huipulla jo vuosikymmenten ajan. Chuck Taylorin nimikkotossuista alkanut maailmanvalloitus on ravistellut muotimaailmaa hyväntuulisella otteella. Freesit mallistot tarjoavat skarppeja asuja jokaiselle viikonpäivälle – niin naisille, miehille kuin nuorimmillekin tyylittelijöille.

Converse on tennarityylin ikoninen suunnannäyttäjä

Ketterä, trendikäs ja rohkea – Converse on skarpin arkityylin ytimessä. Tähtilogostaan tunnettu merkki ripottelee asuusi särmikkyyttä ja pirteitä yksityiskohtia! Valmistajan menestysresepti on yhdistelmä tarkkaa ja menevää muotia, jota on höystetty trendikkäimmillä detaljeilla. Ikoniset vaatevalinnat päivittävät asukokonaisuuden vakuuttavaksi. Klassikkomerkin tyylitärppejä voikin bongata niin punaisilta matoilta kuin athleisure-tyylittelijöiden yltä. Conversen mallistot ovat omiaan pukeutumiseen, jossa persoonallisuutesi pääsee esiin. Itsevarma muotiasenne alkaa siitä, että kokoat vaatekaappisi fiiliksen ja elämäntyylisi mukaan. Valikoimasta löydätkin vaatteita, jotka sujahtavat tyyliisi jokaisena arkipäivänä! Olitpa kenties minimalistinen tyylittelijä tai rock-henkisen katumuodin ystävä, ketterät tyylitärpit tuovat asuun mielenkiintoista sutinaa. Mallistojen selkeä design toimii niin vapaa-ajan riennoissa kuin huolitellun lookin jujuna.

Takuutyyliä rennolla stailauksella

Kun etsit huoletonta arjen pukukoodia, suuntaa katseesi katumuodin klassikoihin. Conversen ikoniset All Star -tennarit eivät syyttä keiku muodikkaiden kenkävalintojen kärjessä! Nämä klassikkopopot ovat kenkäkaappisi paras ystävä, sillä ne toimivat kätevästi monessa asussa. Jos klassikkomalli löytyy jo kaapistasi, testaa mallin uudempaa versiota – Conversen All Star II -kengät ovat klassikkoparin modernimpi versio. Skannaa tennareiden pariksi housuista esimerkiksi särmät farkut, huolitellut chinot tai väljät collegehousut. Valitse yläosista monikäyttöinen printtipaita huolettomiin päiviin. Pitkähihaisten paitojen luottovalintoina toimivat moneen asuun sopiva neule tai rento collegepaita. Hupullinen takki on puolestaan takuuvarma valinta silloin, kun kaipaat sporttiviboja asukokonaisuuteen. Laatutietoinen tennarityyli vaatii osakseen persoonalliset asusteet. Skannaa valikoiman tärpit tilanteen mukaan: urheilukassi heilahtaa olalle treenimatkoille, reppu toimii katutyylissä ja päähineet viileämmällä säällä. Pirtsakat kuviot ja statement-värit ovat puolestaan se mauste, jolla päivität vaatekerran yksityiskohtia myöten. Edelläkävijänä tunnettu merkki raivaa tien persoonalliselle signature-tyylille!

Yhdistele ja sekoita