Mallisto / adidas

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Käyttövinkki
 • Mallisto
 • Pintamateriaali
 • Vyötärön korkeus
 • Kampanjat
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
7556 tuotetta
Sivu 1/90
Adidas luo uniikkia katumuotia ja huippusuorituksiin tähtäävää urheilumuotia. Kolme raitaa kertovat edelläkävijän asenteesta, teknisistä innovaatioista ja modernista tyylikkyydestä. Niillä lataat tyyliisi asennetta.

Muistatko ajat, jolloin sama brändi ei voinut olla stadionin ja catwalkin valojen kiintopisteenä? Kun urheilu ja muoti sopivat yhteen vain treenivaatteista puhuttaessa. Adidas on yksi suurista nimistä muutoksen takana. Ensin adidas toi tehokkuuden ja laadun urheiluvarusteisiin. Sen jälkeen brändi integroitui pysyväksi osaksi vapaa-ajan pukeutumista, ja adidaksen viimeisin aluevaltaus on sporttisen chic sekä työhön että juhlaan sopiva tyyli.

Adidas nopeisiin lähtöihin

Vaikka adidas niittää mainetta erityisesti vapaa-aikaan sopivana vaatebrändinä, ei sen terävin särmä vakavasti otettavana urheilubrändinä ole yhtään tylsistynyt. Päinvastoin. Adidaksen vapaa-ajan mallistot ja urheiluvarusteet täydentävät toisiaan: voit siirtyä sulavasti treeneistä arjen muihin menoihin ja pysyä uskollisena sporttiselle elämäntyylillesi. Adidas on tunnettu urheiluvaatteiden ja -varusteiden kehittämisestä maailman tunnetuimpien huippu-urheilijoiden kanssa. Tähän hyväksi todettuun kehitysideologiaan on tullut mukaan urheiluspesialistien tietämys ja teknologiset innovaatiot, joilla adidas uhmaa rohkeasti inhimillisen suorituskyvyn rajoja. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan kaiken tämän osaamisen avulla ja samat varusteet, joilla voitetaan maailmanmestaruuksia päätyvät lopulta kaikkien meidän saataville. Urheilun uranuurtajana brändi vie koko urheilevaa maailmaa tikittävin pikajuoksuaskelin eteenpäin.

Adidas tyylikkäisiin menoihin

Adidaksen uusin aluevaltaus täyttää stadionit urheilujuhlan tunnun sijaan listahiteillä ja sporttisen tyylikkäillä Rita Oran ja Draken kaltaisilla laulajatähdillä. Kuuluisimmat trendsetterit uskaltavat pukeutua adidaksen luomuksiin jopa punaiselle matolle. Adidas Originals -klassikot on helppo sovittaa omaankin sporttista vintagea henkivään juhlatyyliin. Jo pelkät miesten tummat nahkatennarit muuttavat perinteisen puvun trendikkään siistiksi kokonaisuudeksi. Sporttinen eleganssi pelastaa myös monen hulmuaviin mekkoihin kyllästyneen naisen. Adidaksen kauniisti kukkivat setit ja metallinhohtoiset detaljit tuovat aivan riittävästi juhlahumua rentoon tyyliisi. Lisää vain muutama loistelias koru ja korea kampaus asuusi, ja saat pelkkää kiitosta hehkeästä lookistasi. Äläkä arastele isojen korujen käyttöä ja kauniisti laitettuja hiuksia vapaa-aikanakaan. Ne suorastaan kuuluvat upeaan katutyyliin.

Tutustu myös