accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo/ adidas

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
5444 tuotetta

Kultti, kultimpi, adidas

Kolmesta raidastaan tunnettu adidas on valmistanut urheiluvaatteita jo vuodesta 1949 mottonaan ”Creating the New” – ”uutta luoden”. Maailmanlaajuisen Adidas-konsernin tuotepaletti sai alkunsa kengistä mutta on sitten Franz Beckenbauer -treeniasun kattanut myös urheiluvaatteet ja -asusteet. Lähempi tutustuminen kannattaa, jos haluat urheillessasi sekä näyttää hyvältä että saavuttaa myös hyviä tuloksia! Adidas tarjoaa urheiluvaatetuksen sekä asusteet koko perheelle. Myös lapsille on oma adidas-valikoimansa, ja kunkin urheilulajin tarpeisiin varta vasten suunnitellut asut tekevät valinnan helpoksi. Adidaksen streetwear-vaatteilla pysyt sitä paitsi aina trendikkäänä. Selvitä, mikä asukokonaisuus sopii sinulle!

Knoppitietoa: Adidas-nimessä yhdistyvät merkin perustajan Adin kutsumanimi sekä sukunimen (Dassler) kolme ensimmäistä kirjainta.


Adidaksen kiistattomat kulttiasut

#1 Hypetys Superstar- ja Stan Smith -hittikenkien kohdalla ei ole laantunut. Yhdistä ne tyylikkään tummiin skinny-farkkuihin ja joko ylisuureen logopaitaan tai rentoon peruspaitaan ja blouson-takkiin, jossa on painatus.

#2 Addun collegepökät ovat jokaisen vaatekaapin pakollinen varuste. Vaikkeivät aivan katukelpoiset olekaan, säilyttävät ne suosikkiasemansa – urheiluun tai kotisohvalle. Etenkin väljän svetarin tai hupparin kanssa mukava olo on taattu.

#3 ”Keisari” Franz Beckenbauerin mukaan nimetty Adidaksen ensimmäinen treeniasu on vuosien saatossa noussut kulttiasemaan ja pitää edelleen pintansa. Pue tutun ja turvallisen asun kanssa yksivärinen t-paita ja Adidaksen sporttiset Performance-tennarit.