Mallisto

Suositut filtterit
11 531 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kultti, kultimpi, adidas

Kolmesta raidastaan tunnettu adidas on valmistanut urheiluvaatteita jo vuodesta 1949 mottonaan ”Creating the New” – ”uutta luoden”. Maailmanlaajuisen Adidas-konsernin tuotepaletti sai alkunsa kengistä mutta on sitten Franz Beckenbauer -treeniasun kattanut myös urheiluvaatteet ja -asusteet. Lähempi tutustuminen kannattaa, jos haluat urheillessasi sekä näyttää hyvältä että saavuttaa myös hyviä tuloksia! Adidas tarjoaa urheiluvaatetuksen sekä asusteet koko perheelle. Myös lapsille on oma adidas-valikoimansa, ja kunkin urheilulajin tarpeisiin varta vasten suunnitellut asut tekevät valinnan helpoksi. Adidaksen streetwear-vaatteilla pysyt sitä paitsi aina trendikkäänä. Selvitä, mikä asukokonaisuus sopii sinulle!

Knoppitietoa: Adidas-nimessä yhdistyvät merkin perustajan Adin kutsumanimi sekä sukunimen (Dassler) kolme ensimmäistä kirjainta.

Adidaksen kiistattomat kulttiasut

#1 Hypetys Superstar- ja Stan Smith -hittikenkien kohdalla ei ole laantunut. Yhdistä ne tyylikkään tummiin skinny-farkkuihin ja joko ylisuureen logopaitaan tai rentoon peruspaitaan ja blouson-takkiin, jossa on painatus.

#2 Addun collegepökät ovat jokaisen vaatekaapin pakollinen varuste. Vaikkeivät aivan katukelpoiset olekaan, säilyttävät ne suosikkiasemansa – urheiluun tai kotisohvalle. Etenkin väljän svetarin tai hupparin kanssa mukava olo on taattu.

#3 ”Keisari” Franz Beckenbauerin mukaan nimetty Adidaksen ensimmäinen treeniasu on vuosien saatossa noussut kulttiasemaan ja pitää edelleen pintansa. Pue tutun ja turvallisen asun kanssa yksivärinen t-paita ja Adidaksen sporttiset Performance-tennarit.