Mallisto

11 711 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Muistatko ajat, jolloin sama brändi ei voinut olla stadionin ja catwalkin valojen kiintopisteenä? Kun urheilu ja muoti sopivat yhteen vain treenivaatteista puhuttaessa. Adidas on yksi suurista nimistä muutoksen takana. Ensin adidas toi tehokkuuden ja laadun urheiluvarusteisiin. Sen jälkeen brändi integroitui pysyväksi osaksi vapaa-ajan pukeutumista, ja adidaksen viimeisin aluevaltaus on sporttisen chic sekä työhön että juhlaan sopiva tyyli.

Adidas nopeisiin lähtöihin

Vaikka adidas niittää mainetta erityisesti vapaa-aikaan sopivana vaatebrändinä, ei sen terävin särmä vakavasti otettavana urheilubrändinä ole yhtään tylsistynyt. Päinvastoin. Adidaksen vapaa-ajan mallistot ja urheiluvarusteet täydentävät toisiaan: voit siirtyä sulavasti treeneistä arjen muihin menoihin ja pysyä uskollisena sporttiselle elämäntyylillesi. Adidas on tunnettu urheiluvaatteiden ja -varusteiden kehittämisestä maailman tunnetuimpien huippu-urheilijoiden kanssa. Tähän hyväksi todettuun kehitysideologiaan on tullut mukaan urheiluspesialistien tietämys ja teknologiset innovaatiot, joilla adidas uhmaa rohkeasti inhimillisen suorituskyvyn rajoja. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan kaiken tämän osaamisen avulla ja samat varusteet, joilla voitetaan maailmanmestaruuksia päätyvät lopulta kaikkien meidän saataville. Urheilun uranuurtajana brändi vie koko urheilevaa maailmaa tikittävin pikajuoksuaskelin eteenpäin.

Adidas tyylikkäisiin menoihin

Adidaksen uusin aluevaltaus täyttää stadionit urheilujuhlan tunnun sijaan listahiteillä ja sporttisen tyylikkäillä Rita Oran ja Draken kaltaisilla laulajatähdillä. Kuuluisimmat trendsetterit uskaltavat pukeutua adidaksen luomuksiin jopa punaiselle matolle. Adidas Originals -klassikot on helppo sovittaa omaankin sporttista vintagea henkivään juhlatyyliin. Jo pelkät miesten tummat nahkatennarit muuttavat perinteisen puvun trendikkään siistiksi kokonaisuudeksi. Sporttinen eleganssi pelastaa myös monen hulmuaviin mekkoihin kyllästyneen naisen. Adidaksen kauniisti kukkivat setit ja metallinhohtoiset detaljit tuovat aivan riittävästi juhlahumua rentoon tyyliisi. Lisää vain muutama loistelias koru ja korea kampaus asuusi, ja saat pelkkää kiitosta hehkeästä lookistasi. Äläkä arastele isojen korujen käyttöä ja kauniisti laitettuja hiuksia vapaa-aikanakaan. Ne suorastaan kuuluvat upeaan katutyyliin.

Tutustu myös

Kultti, kultimpi, adidas

Kolmesta raidastaan tunnettu adidas on valmistanut urheiluvaatteita jo vuodesta 1949 mottonaan ”Creating the New” – ”uutta luoden”. Maailmanlaajuisen Adidas-konsernin tuotepaletti sai alkunsa kengistä mutta on sitten Franz Beckenbauer -treeniasun kattanut myös urheiluvaatteet ja -asusteet. Lähempi tutustuminen kannattaa, jos haluat urheillessasi sekä näyttää hyvältä että saavuttaa myös hyviä tuloksia! Adidas tarjoaa urheiluvaatetuksen sekä asusteet koko perheelle. Myös lapsille on oma adidas-valikoimansa, ja kunkin urheilulajin tarpeisiin varta vasten suunnitellut asut tekevät valinnan helpoksi. Adidaksen streetwear-vaatteilla pysyt sitä paitsi aina trendikkäänä. Selvitä, mikä asukokonaisuus sopii sinulle!

Knoppitietoa: Adidas-nimessä yhdistyvät merkin perustajan Adin kutsumanimi sekä sukunimen (Dassler) kolme ensimmäistä kirjainta.

Adidaksen kiistattomat kulttiasut

#1 Hypetys Superstar- ja Stan Smith -hittikenkien kohdalla ei ole laantunut. Yhdistä ne tyylikkään tummiin skinny-farkkuihin ja joko ylisuureen logopaitaan tai rentoon peruspaitaan ja blouson-takkiin, jossa on painatus.

#2 Addun collegepökät ovat jokaisen vaatekaapin pakollinen varuste. Vaikkeivät aivan katukelpoiset olekaan, säilyttävät ne suosikkiasemansa – urheiluun tai kotisohvalle. Etenkin väljän svetarin tai hupparin kanssa mukava olo on taattu.

#3 ”Keisari” Franz Beckenbauerin mukaan nimetty Adidaksen ensimmäinen treeniasu on vuosien saatossa noussut kulttiasemaan ja pitää edelleen pintansa. Pue tutun ja turvallisen asun kanssa yksivärinen t-paita ja Adidaksen sporttiset Performance-tennarit.