Suositut filtterit
10 387 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Klassista, amerikkalaista, coolia – Tommy Hilfiger on kulttinimi

Tommy Hilfigerin ensiluokkainen tyyli, korkea laatu ja tyypillinen amerikkalainen ilme ovat tunnettuja pitkälle yli USA:n rajojen. Merkille ominaista on klassisen rento ja nuorekas tyyli, ja uusi mallisto vannoo menneiltä vuosilta tuttuun tapaan sinisen, punaisen ja valkoisen nimeen. Haluatko tietää lisää? Otetaan selvää!

Tommy Hilfiger on jo vuodesta 1985 suunnitellut muotia sinulle, hänelle ja lapsille. Ja mikä hienointa, merkki pukee sinut päästä varpaisiin ja tarjoaa koko vaatekerran alusvaatteineen, housuineen, paitoineen, kenkineen ja asusteineen. Kerromme sinulle nyt, mitkä trendikappaleet sinun ehdottomasti tulisi hankkia.

Tommy Hilfiger -malliston must-tuotteet

Sinulle: In juuri nyt on leveillä logonauhoilla somistettu alusvaatemallisto. Myös hienostuneet pitsitkoristeet ovat toki kauniita. Tommy Hilfiger pysyttelee vaatemallistossaan uskollisena klassiselle tyylille. Kevyet puserot, neuleyläosat ja urheilulliset hupparit voi yhdistää cooleihin skinny-farkkuihin tai toimistokelpoisiin chinoihin. Niiden kanssa sopivat yhdistettäväksi tyylikkäät saapikkaat, joissa on paksu profiilipohja, sekä kylminä päivinä lämmittävät asusteet – ja tietysti untuvatakki.

Hänelle: Tommy Hilfigeriltä löytyy toki miellyttävän tuntuisia alusvaatteita myös miehille. Myös yksinkertaisissa perustuotteissa, kuten pitkähihaisissa, T-paidoissa ja puseroissa, on tyyliä. Päällysvaatteeksi käy pikkutakki tai tikkitakki, ja kylminä päivinä kannattaa valita untuvatakki. Mukavia kangashousuja löytyy monissa eri väreissä, ja myös farkut sopivat tyyliin täydellisesti tarjoten riittävästi liikkumavapautta ja tuntuen mukavilta.

Lapsille: Koska Tommylta saa vaatteet koko perheelle, voi myös pikkuväki tepastella trendikkäänä. Pojat voivat pukea paidan ja sen päälle neuleen ja laittaa jalkaan tyylikkäät farkut. Tytöille löytyy sieviä mekkoja, pehmeitä takkeja sekä printtipaitoja.