9 238 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Unohtumattoman kauniita vaatekappaleita, hienostuneita asusteita ja viileän tyylikkäitä kenkiä – luksusbrändi Tommy Hilfiger luo kaikkia näitä! Jokainen amerikkalaisen yläluokan pukeutumistyylistä innostunut laatumerkkien ystävä tuntee tämän brändin heti omakseen. Sen ajaton mutta uusimpia trendejä kunnioittava design tuo sesongista toiseen hyväksi todettuihin klassikoihin sopivasti uutta ilmettä pitääkseen tyylisi aina raikkaana ja kiinnostavana. Hilfigerin luoma lifestyle onkin ainutlaatuinen yhdistelmä rentoa, coolia ja hienostunutta elämää!

Tommy Hilfiger ikonisista pikeepaidoista moderneihin klassikoihin

Tommy Hilfiger on paljon muutakin kuin vain poolomatseja ja maljojen nostatuksia. Se on koko perheen vaatemerkki, joka henkii hyväntuulista yhdessä viihtymistä. Näillä vaatteilla onnistuu sekä loma saaristossa että vierailu sukulaisten luona. Brändin edustama smart casual -tyyli on siitä kätevä, että voit arjen askareiden keskeltä lähteä yllättäen vaikkapa illalliselle korkeatasoiseen ravintolaan samassa asussa. Viihdyt ja tunnet itsesi oikein pukeutuneeksi lähestulkoon kaikkialla. Miesten suosikkeihin, Hilfigerin pikeepaitojen lisäksi, kuuluvat korkeavyötäröiset farkut ja sporttiset vaatteet. Naisten suosikeista löytyy kaikkea ihanteellisesti istuvista alusvaatteista pirteisiin tennareihin. Brändin asusteet, kuten lompakot ja lippikset, ovat molempien mieleen. Perheen pienimmät nauttivat Tommy Hilfigerin korkealaatuisista perusvaatteista, joiden avulla on helppo olla tyylikäs aamutuimasta iltapuuhiin asti.

Pukeudu pehmeään luksukseen

Tommy Hilfiger -vaatteiden ja -asusteiden mukavuus alkaa niiden materiaaleista. Pehmoiset ja hengittävät luonnonmateriaalit, kuten puuvilla ja nahka, hellivät ja hemmottelevat ihoasi. Kevyt polyesteri on puolestaan likaa ja vettä hylkivänä kankaana mainio materiaali ulkoiluvaatteisiin. Kevyistä vaatteista rakennat kerros kerrokselta mukavasti lämmittävän ja liikettä ilmavasti myötäilevän kokonaisuuden. Brändin väriskaala hurmaa aina huurteisista pastelleista raikkaisiin merihenkisiin sävytyksiin, jotka vaihtelevat sekä uusien muotivirtausten että sesonkien myötä. Brändin jokaisessa mallistossa on kaikki peruselementit toimivan tyylin luomiseksi. Lisäksi mukana on muutama täysin vastustamaton muotoilun taidonnäyte, joilla tuot esiin omaa persoonallisuuttasi.

Yhdistele ja sekoita

Klassista, amerikkalaista, coolia – Tommy Hilfiger on kulttinimi

Tommy Hilfigerin ensiluokkainen tyyli, korkea laatu ja tyypillinen amerikkalainen ilme ovat tunnettuja pitkälle yli USA:n rajojen. Merkille ominaista on klassisen rento ja nuorekas tyyli, ja uusi mallisto vannoo menneiltä vuosilta tuttuun tapaan sinisen, punaisen ja valkoisen nimeen. Haluatko tietää lisää? Otetaan selvää!

Tommy Hilfiger on jo vuodesta 1985 suunnitellut muotia sinulle, hänelle ja lapsille. Ja mikä hienointa, merkki pukee sinut päästä varpaisiin ja tarjoaa koko vaatekerran alusvaatteineen, housuineen, paitoineen, kenkineen ja asusteineen. Kerromme sinulle nyt, mitkä trendikappaleet sinun ehdottomasti tulisi hankkia.

Tommy Hilfiger -malliston must-tuotteet

Sinulle: In juuri nyt on leveillä logonauhoilla somistettu alusvaatemallisto. Myös hienostuneet pitsitkoristeet ovat toki kauniita. Tommy Hilfiger pysyttelee vaatemallistossaan uskollisena klassiselle tyylille. Kevyet puserot, neuleyläosat ja urheilulliset hupparit voi yhdistää cooleihin skinny-farkkuihin tai toimistokelpoisiin chinoihin. Niiden kanssa sopivat yhdistettäväksi tyylikkäät saapikkaat, joissa on paksu profiilipohja, sekä kylminä päivinä lämmittävät asusteet – ja tietysti untuvatakki.

Hänelle: Tommy Hilfigeriltä löytyy toki miellyttävän tuntuisia alusvaatteita myös miehille. Myös yksinkertaisissa perustuotteissa, kuten pitkähihaisissa, T-paidoissa ja puseroissa, on tyyliä. Päällysvaatteeksi käy pikkutakki tai tikkitakki, ja kylminä päivinä kannattaa valita untuvatakki. Mukavia kangashousuja löytyy monissa eri väreissä, ja myös farkut sopivat tyyliin täydellisesti tarjoten riittävästi liikkumavapautta ja tuntuen mukavilta.

Lapsille: Koska Tommylta saa vaatteet koko perheelle, voi myös pikkuväki tepastella trendikkäänä. Pojat voivat pukea paidan ja sen päälle neuleen ja laittaa jalkaan tyylikkäät farkut. Tytöille löytyy sieviä mekkoja, pehmeitä takkeja sekä printtipaitoja.