Mallisto

Suositut filtterit
4 229 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

NAME IT – vaatteet aktiivisille lapsille ja nuorille

Tanskalaisen NAME IT -merkin valikoimasta löydät arki- ja juhlavaatteet lapsille ja nuorille. Merkki vaatettaa vauvat, taaperot sekä koulu- ja teini-ikäiset. NAME IT -filosofiaan kuuluu luoda mukavia ja tyylikkäitä vaatteita innovatiivisella designilla. Lasten turvallisuus ja mukavuus on ensisijalla jokaisessa vaatekappaleessa, joten materiaalit ovat testattuja ja turvallisia käyttää.

NAME IT -valikoimassa on paljon ekologisia vaatevaihtoehtoja eri-ikäisille lapsille. Esimerkiksi farkuissa, verryttelyhousuissa, paidoissa ja leggingseissä on hyödynnetty kestävän viljelyn periaattein tuotettua luomupuuvillaa. Myös monet vauvojen vaatteet on valmistettu sataprosenttisesta luomupuuvillasta, joka säilyttää muotonsa ja pehmeytensä pitkään pesusta huolimatta. Vauvan iholle ekologisesti tuotetut materiaalit ovat turvallinen ja varma valinta, sillä puuvilla on viljelty ilman synteettisiä kemikaaleja. Ekologiset lastenvaatteet ovat hyvä valinta sekä omille lapsille että baby shower -lahjaksi esimerkiksi ystävälle.

Suositko kestäviä, ajattomia lastenvaatteita, jotka kestävät tarvittaessa myös tuleville polville tai ystävien lapsille? Jos vastasit kyllä, tutustu kattavaan NAME IT -valikoimaan. Skandinaavimerkin vaatteet on luotu palvelemaan uteliaita ja aktiivisia lapsia. Lähes kaikki valikoiman vaatteet on vaivatonta pestä koneessa, ja etenkin perusvaatteet kestävät käyttöä ja katseita pitkään. Löydät valikoimasta kaiken arkivaatteista alusvaatteisiin ja asusteisiin.

Vain parasta laatua vauvoille ja taaperoille

Helposti puettavilla, riisuttavilla ja pestävillä vauvanvaatteilla on lapsiperheiden sujuvalle arjelle todella suuri merkitys. NAME IT -valikoimasta saat bodyt lukuisissa eri malleissa ja väreissä. Pitkähihaiset ja lahkeettomat bodyt ovat vauvojen vaatetuksen tärkeimpiä hankintoja. Mikäli et halua perinteistä yksiväristä bodya, revittele vaikkapa suloisilla eläinteemaisilla vaatteilla. Tarjolla on toki myös klassisia valkoisia ja merihenkisiä raita-bodyja. Varaa vauvasi vaatekaappiin myös käteviä settejä, joihin kuuluu sekä body että pehmeät housut sekä pehmeitä trikoomekkoja.

Haalarimaiset pyjamat takaavat vauvoille ja taaperoille lämpimät unet. Vauvojen pyjamoissa on kätevä napitus ylhäältä alas varpaisiin niin, että vaipanvaihto onnistuu ongelmitta. Joidenkin pyjamamallien terälliset lahkeet pitävät pienet varpaat lämpiminä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vauva potkisi sukat pois yön aikana. Hieman isommille lapsille tarjolla on perinteisiä pyjamoita ala- ja yläosalla. Esimerkiksi jalkapalloteemainen pyjama on lukemattomien pienten lasten unelma.

Kylmimpiin kuukausiin NAME IT tarjoaa pehmeät vauvojen ja taaperoiden talvihaalarit ja erilaiset talviasusteet. Yhdistä esimerkiksi pehmeä, karvakauluksella koristettu talvihaalari, vastustamaton vauvan pipo kahdella tupsulla sekä pehmeät lapaset. Monet vauvojen ja taaperoiden pipot saa kiinni narulla leuan alta niin, että pipo pysyy varmasti paikallaan lumileikkien tuoksinassa.

Menevien kouluikäisten ja teinien arkiasut

NAME IT -valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi vaatteet kouluikäisille lapsille ja teineille aina alusvaatteita ja sukkia myöten. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset aluspaidat ja -topit. Jos haluat täydentää myös muiden perusvaatteiden varastoa, NAME IT -valikoimasta löydät haluamasi. Saat pohjoismaalaiselta merkiltä kätevästi esimerkiksi lyhyt- ja pitkähihaiset paidat, leggingsit, verryttelyhousut ja hupparit monissa eri väreissä ja kuoseissa. Hanki lapsillesi valikoima perusvaatteita, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Esimerkiksi siistit, sävyltään maanläheiset verryttelyhousut yhdessä saman sävyisen paidan kanssa on mukava ja tyylikäs koti- ja vapaa-ajan asu. Aina lasten asuun ei tarvita printtejä tai kuvioita, vaan tarkkaan harkittu värisävy voi olla asun juju.

Lasten ja teinien kaapissa saa olla myös väriä ja räväkkyyttä. Suosittuja valintoja pojille sekä kouluun että erilaisiin vapaa-ajanmenoihin ovat esimerkiksi rennot reisitaskuhousut ja värikkäät printtipaidat. Tytöille toimiva kokonaisuus on esimerkiksi A-linjainen hame lyhyen neuleen ja muhkean toppatakin kanssa. Hyvin valitussa, persoonallisessa arkiasussa voi hyvin piipahtaa vaikkapa ystävän syntymäpäivillä.