accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Name it 1022 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
1022 tuotetta
1022 tuotetta

Pirteä Name it on lasten suosikkimerkki päivittäiseen pukeutumiseen

Tanskalaistaustainen Name it -vaatebrändi on toiminut tyttöjen ja poikien muodikkuuden asialla jo 30 vuoden ajan. Merkin pitkä kokemus ja ammattitaito ovat auttaneet luomaan ja kehittämään aina vain parempia lastenvaatteita, jotka kestävät ja ilahduttavat käytössä pitkään. Lasten elämän tulee olla huoletonta ja hauskaa, ja tähän Merkin rennon tyylikkäät ja hauskan väriset lastenvaatteet vaikuttavat ratkaisevasti! Tervetuloa Name it -vaatteiden monipuoliseen maailmaan!

Name it -merkin valikoimista löytyy kaikki mitä lapsesi vaatetukseen voi kaivata. Alusasujen, puseroiden ja farkkujen ohella vaatevaihtoehdoista löytyy sopivia asuja juhlaviin tilaisuuksiin ja sporttisten harrastusten pariin. Suosittu brändi on tietoinen kohderyhmänsä ja käyttäjiensä korkeista vaatimuksista, ja siksi valikoimissa on keskitytty käytännöllisiin ja mukaviin vaatteisiin, muodikkuutta kuitenkaan unohtamatta. Name it palvelee lapsia laajalla ikähaarukalla tarjoamalla vaateaarteita niin vastasyntyneille, taaperoille kuin jo kouluikäänkin ehtineille lapsille. Värivaihtoehdoissa on pyritty huomioimaan lasten erilaiset tyylitajut ja suosikkivärit. Pirteiden perusvärien ja pastellisävyjen lisäksi valikoimista löytyy myös hauskoja kuviointeja, tuttujen sarjakuvahahmojen ilahduttamia kuoseja sekä toki myös perinteistä raitaa ja ruutua.

Sisävaatetuksen ohella Name it -valikoimista löytyy täydellisiä vaatteita niin talvipakkasiin, kesähelteille kuin syysmyrskyihinkin. Tyylikkäät ulkovaatteet pitävät vauhdikkaat sankarit ja sankarittaret paitsi lämpiminä myös kuivina sadesään sattuessa. Käytetyt kangasmateriaalit ovat laadukkaita ja kulutusta kestäviä ja tyylikkäät vaatemallit sopivat muodikkuudeltaan myös koulun välitunneille sekä ulkoharrastusten pariin. Ei siis muuta kuin raikkaan väriset vaatteet ylle ja ulos nauttimaan raittiista ilmasta!