Mallisto

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
5 418 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen Name it on tarjonnut käytännöllisiä, trendikkäitä ja korkealaatuisia lastenvaatteita jo vuodesta 1986. Lapset tarvitsevat vaatteiltaan ennen kaikkea mukavuutta ja kestävyyttä leikkisää ja trendikästä tyyliä unohtamatta. Tätä kaikkea on Name it. Merkki on myös ottanut huomioon eri-ikäisten lasten erilaiset tarpeet. Perheen pienimmille löytyy pehmeitä ja söpöjä vauvanvaatteita ja villahaalareita, hieman vanhemmille taaperoille jokasään kestäviä välikausi- ja toppahaalareita sekä teini-ikää hipoville, tyylistään tarkoille lapsille trendikkäitä ja cooleja talvitakkeja ja pipoja.

Name it tuo trendikkyyttä ja mukavuutta pienokaisten vauhdikkaisiin päiviin

Monet lapset ovat todella tarkkoja vaatteistaan. Touhukkaiden ja liikkuvaisten naperoiden vaatteet eivät saa hangata, puristaa tai kiristää. Name it -vaatteissa käytännöllisyys on aina etusijalla ja mallit ovatkin helposti puettavia ja riisuttavia. Name it onkin erityisen tunnettu laadukkaista toppa- villa- ja talvihhalareistaan. Name it tekee myös kestäviä arkivaatteita kaiken ikäisille lapsille. Riippuen siitä, onko kyseessä pikkuprinsessa vai pikkuprinssi, mieltymykset ovat tietysti hyvin erilaiset. Pienille pojille farkut ja collegehousut ovat must. Tummat värit, kuten musta, harmaa ja tummansininen on helppo yhdistää kaikkien yläosien kanssa. Valkoinen kauluspaita on ehdoton juhliin ja arjessa toimivia yläosia ovat trikoopaidat, collegepaidat ja hupparit. Ainakin yksi hieman paksumpi neuletakki on pikkuisilla myös hyvä olla.

Pirteää pohjoismaista muotia lapsille

Pienille tytöille toimiva asu on legginsit yhdistettynä suloiseen trikoo- tai collegemekkoon. Kesämekotkin toimivat ympäri vuoden neuletakin ja sukkisten tai legginsien kera. Tytöille sopivat upeasti kauniit persikan ja pinkin sävyt, joita on helppo yhdistellä denimin, harmaan ja mustan kanssa. Pikkuneidit tulevat varmasti myös ihastumaan malliston juhlamekkoihin, joiden ihanat satiininauhat ja muhkeat tyllihelmat muuntavat tytön hetkessä säihkyväksi prinsessaksi.

Name it -mallistosta löytyy myös hauskoja kuoseja ja kuvioita. Monet paidoissa esiintyvät hahmot ovat suoraan rakastetuimmista lastensaduista ja -elokuvista. Suloiset eläinhahmot ja toimintasankarit piristävät harmaintakin päivää. Lasten pukeutumisessa ihanaa onkin se, ettei sitä tarvitse ottaa turhan vakavasti.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Pirteä Name it on lasten suosikkimerkki päivittäiseen pukeutumiseen

Tanskalaistaustainen Name it -vaatebrändi on toiminut tyttöjen ja poikien muodikkuuden asialla jo 30 vuoden ajan. Merkin pitkä kokemus ja ammattitaito ovat auttaneet luomaan ja kehittämään aina vain parempia lastenvaatteita, jotka kestävät ja ilahduttavat käytössä pitkään. Lasten elämän tulee olla huoletonta ja hauskaa, ja tähän Merkin rennon tyylikkäät ja hauskan väriset lastenvaatteet vaikuttavat ratkaisevasti! Tervetuloa Name it -vaatteiden monipuoliseen maailmaan!

Name it -merkin valikoimista löytyy kaikki mitä lapsesi vaatetukseen voi kaivata. Alusasujen, puseroiden ja farkkujen ohella vaatevaihtoehdoista löytyy sopivia asuja juhlaviin tilaisuuksiin ja sporttisten harrastusten pariin. Suosittu brändi on tietoinen kohderyhmänsä ja käyttäjiensä korkeista vaatimuksista, ja siksi valikoimissa on keskitytty käytännöllisiin ja mukaviin vaatteisiin, muodikkuutta kuitenkaan unohtamatta. Name it palvelee lapsia laajalla ikähaarukalla tarjoamalla vaateaarteita niin vastasyntyneille, taaperoille kuin jo kouluikäänkin ehtineille lapsille. Värivaihtoehdoissa on pyritty huomioimaan lasten erilaiset tyylitajut ja suosikkivärit. Pirteiden perusvärien ja pastellisävyjen lisäksi valikoimista löytyy myös hauskoja kuviointeja, tuttujen sarjakuvahahmojen ilahduttamia kuoseja sekä toki myös perinteistä raitaa ja ruutua.

Sisävaatetuksen ohella Name it -valikoimista löytyy täydellisiä vaatteita niin talvipakkasiin, kesähelteille kuin syysmyrskyihinkin. Tyylikkäät ulkovaatteet pitävät vauhdikkaat sankarit ja sankarittaret paitsi lämpiminä myös kuivina sadesään sattuessa. Käytetyt kangasmateriaalit ovat laadukkaita ja kulutusta kestäviä ja tyylikkäät vaatemallit sopivat muodikkuudeltaan myös koulun välitunneille sekä ulkoharrastusten pariin. Ei siis muuta kuin raikkaan väriset vaatteet ylle ja ulos nauttimaan raittiista ilmasta!