Plus size -vaatteet

Suositut filtterit
11 262 tuotetta

Plus size -vaatteet naisille, miehille ja lapsille

Hyvältä tuntuvat ja päällä hyvin istuvat vaatteet ovat jokaisen etuoikeus. Tuntuuko sinusta vaatteiden hankinta joskus työläältä tai soltä, että mistään ei löydy juuri sinulle sopivaa mallia tai riittävän suurta kokoa? Jos etsit vaatteita isommassa koossa, Zalandolta voit tehdä upeita löytöjä Plus size -vaatteet-kategoriasta. Pluskokoja löytyy hyvin isokokoisille ja pitkille ihmisille eri vaatemerkeiltä. Valikoimasta löytyy niin arki- ja juhlavaatteet kuin monipuoliset vaatteet vapaa-aikaan ja liikuntaan. Lisäksi voit samalla hankkia kokonaisuuteen sopivat, laadukkaat alusvaatteet ja asusteet.

Useilta tunnetuilta vaatemerkeiltä löytyvät plus size -vaatteet jokaiseen makuun. Monet kansainvälisesti tunnetut brändit, kuten Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mango, Jack & Jones, Nike ja adidas ovat suunnitelleet vaatemallistoja, joista voit luoda itsellesi trendikkäitä ja tyylikkäitä plus-koon asukokonaisuuksia. Mallistoista löytyy suurempia kokoja aina kokoon 8XL asti.

Zalandolta löytyy myös vaatemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet plus size -vaatteiden suunnitteluun. Vaatteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun ja vaatteiden istuvuuteen. Reilu mitoitus takaa sen, että vaatteet tuntuvat mukavalta ja niissä on helppo olla.

Miten valitset oikean vaatekoon?

Oikean vaatekoon löytäminen voi olla haasteellista varsinkin silloin, jos sattuu olemaan kookkaampi nainen tai mies. Tässä on joitakin vinkkejä, joilla plus size -vaatteet voi olla helpompi hankkia netistä. Oma koko ei välttämättä ole tarkasti tiedossa, mutta Zalandon sivuilla löytyy jokaisen tuotteen kohdalla taulukot, joista on helppo selvittää omat mitat.

Euroopassa ja Amerikassa käytetään eri mitoitusjärjestelmiä. Euroopassa on käytössä metri- ja Amerikassa tuuma-järjestelmä. Useimpien vaatteiden hankinta on kuitenkin vaivatonta, sillä ne on usein jaettu kokoluokkiin pienimmästä suurimpaan seuraavasti: S, M, L, XL ja XXL, kokoon 8XL asti. Farkkujen koot ilmoitetaan yleensä aina tuumissa. Housujen ja farkkujen osalta kannattaa ostaessa katsoa Zalandon kokotaulukosta EU-kokoa vastaavat koot. Esimerkiksi EU-koko 52 vastaa farkuissa kokoa 36. Lisäksi taulukoista löytyvät EU-kokoihin vastaavat vyötärön, lantion ja jalan sisämitat. Vastaavanlaiset kokotaulukot löytyvät myös kauluspaitojen osalta.

Zalandon verkkokaupassa pystyt rajaamaan pois koot ja mallit, jotka eivät sovi makuusi, mikä helpottaa ja nopeuttaa valintojen tekemistä. Voit myös helposti verrata eri vaatemerkkejä ja malleja keskenään. Jos haluat koota asukokonaisuuden tietystä väristä, voit jättää valinnoissa vain haluamasi värin, jolloin saat esiin tuossa värissä löytyviä paitoja, housuja, mekkoja, takkeja tai asusteita valintasi mukaan.

Runsaasti valinnanvaraa eri tyylisuunnista pitäville

Pidätkö klassisesta tyylistä vai oletko urheilullinen? Tai haluatko pukeutua räväkästi ja näyttävästi? Ehkä haluat pukeutua väljästi ja rennosti tai pukea päällesi sensuellit ja muotojasi korostavat vaatteet? Plus size -vaatteita löytyy nykyisin myös monilta pohjoismaisilta merkeiltä. Useilta valmistajilta löytyy unisex-mallistoja, joiden vaatteet on suunniteltu sopivaksi kaikenlaisille vartaloille. Ekologista muotia etsivälle Zalandosta löytyy runsaasti vaatteita, jotka löytyvät verkkokaupan sivuilta kestävä kehitys -maininnalla.

Vaatteiden hankinnan isokoisille ei tarvitse olla ollenkaan hankalaa. Netissä shoppailu voi olla helppoa ja mukavaa, sillä valinnanmahdollisuuksia on rajattomasti. Tilaa plus size -vaatteet kätevästi Zalandon verkkokaupasta.