Mallisto

Suositut filtterit
349 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Yksinkertaisen kaunista, laadullisesti ensiluokkaista, vartaloa imartelevaa. Tämä kuvastaa täydellisesti ranskalaisen alusvaatemerkki Chantellen suunnittelutyön lopputulosta. Jo vuodesta 1876 lähtien Chantelle on ollut synonyymi poikkeukselliselle ja ylivertaiselle käsityötaidolle, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle tähän päivään asti. Kaikki alusvaatteet valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista kuten Ranskan Calais'ssa tavaramerkillä suojatusta leavers-pitsistä.

Naiset ympäri maailman ovat ihastuneet Chantellen hienostuneen seksikkäisiin alusvaatteisiin, jotka korostavat upeasti naisellisia muotoja. Monet naiset ovat ylistäneet merkin rintaliivien olevan imartelevimmat liivit, mitä he ovat ikinä pitäneet yllään. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki. Ranskalaismerkki on myös tuoteinnovaation ja viimeisimmän teknologian edelläkävijä. Merkki lanseerasi aikoinaan maailman ensimmäiset rintoja kohottavat ja tukevat muotoillut kupit. Muihin innovaatioihin lukeutuu esimerkiksi Memory Foam -materiaalista valmistetut kupit, jotka mukautuvat täydellisesti jokaisen naisen yksilöllisiin muotoihin.

Chantelle - hehku kuin pariisitar

Alusvaatteita löytyy nykyisin moneen käyttötarkoitukseen. Jokaisella naisella olisi hyvä olla arkikäyttöön sopivat luonnollisen lopputuloksen antavat t-paita-liivit, jotka nimensä mukaisesti sulautuvat täydellisesti paidan alle. Avoimiin yläosiin esimerkiksi iltapukeutumisessa sopii suosittu push up -malli, joka tuo rintoihin lisää volyymia ja kohotusta. Luonnollisemman mutta silti imartelevan lopputuloksen saa myös balconette-liiveillä, jotka tuovat täyteläisen muodon kohottaen rintoja alhaalta päin, puristamatta niitä kuitenkaan yhteen.

Chantelle tarjoaa myös laajan valikoiman vartaloa muokkaavia alusasuja, jotka ovat tällä hetkellä suuri trendi myös Hollywood-tähtien keskuudesssa. Jos haluat ylimääräistä ryhtiä ja solakkuutta esimerkiksi lempijuhlamekkosi yhteyteen, muotoilevilla alusasuilla saat muutaman sentin kutistettua ja lopputulokseksi katseennaulitsevan figuurin. Päästä ihollesi vain parasta, ja osta ylelliset alusvaatteesi jo tänään!

Yhdistät helposti