Takit

Suositut filtterit
39 516 tuotetta

Takit

Oikea takki voi joko luoda tai rikkoa halutun tyylin. Oli asusi sitten sporttinen, rento tai juhlavan elegantti, kaikki katseet kohdistuvat takkiisi, kun lähdet ulos. Hyvin valittu takki ihastuttaa niin paljon, että siitä on vaikea erottaa katsetta. Parhaat takit sointuvat mahtavasti sekä muuhun asuusi että persoonallisiin piirteisiisi. Ne tuovat esiin kaiken sen, mistä olet ylpeä!

Tyrmäävät takit kaduilta gaalaan

Arkisella tyylillä ei tarvitse olla negatiivista kaikua. Panostamalla jokapäiväiseen pukeutumiseen piristät sekä omaa että muiden mielialaa. Uusi, näpsäkkä bombertakki nostaa leukasi pystyyn ja antaa svengaavaa joustoa askeliisi matkalla harrastuksiisi. Trendikkään trenssitakin suojissa etenet niin tyytyväisenä, että mielesi tekisi tanssia – jopa sateessa – kohti työpaikkaa. Sama takki muuttuu helposti luottotakiksi, jos sen neutraali tyyli sopii fiinimmänkin asun ylle. Tyyliskaalan ääripäissä olevat takit on silti paras sovittaa tyylilleen lojaaliin vaatetukseen: rennoimmat verkkatakit vapaa-ajan asuun ja näyttävästi tyylitellyt, muodolliset takit glamouria tihkuviin juhlapukuihin. Päivitetyt klassikot ovat tosin saaneet vaikutteita urheiluvaatteiden tyylistä ja mukavuudesta, mikä tekee juhlistakin vihdoin käytännöllisyyden juhlaa! Eri tyylit joustavat säännöistä ja elävät enemmän kuin koskaan aiemmin. Siksi onkin vaikeampi löytää takkityyliä, joka ei olisi nyt muodissa!

Oman takin valinta

Suuri takkivalikoima tuo tullessaan valinnan vaikeuden ja joudut kysymään itseltäsi, mikä takki sopii parhaiten juuri minulle. Onko se ihanteellisesti hengittävä ja säänkestävä kuoritakki vai hyvin huoliteltu, klassinen takki? Käyttötarkoituksen lisäksi takin hankinnassa pitää huomioida sesonki ja sen kestävyys. Kevyt kesätakki on vähemmällä käytöllä kuin syksyn ja kevään kattavat välikausitakit, mutta se saattaa näyttää uudelta vielä seuraavanakin kesänä. Klassikot kestävät paremmin aikaa kuin muotivillitykset, mutta eivät välttämättä ole yhtä hauskoja. Uutta takkia hankkiessa kannattaakin vilkaista, mitä tutut luottobrändit ovat keksineet. Vaikka takit saavat jatkuvasti uusia muotoja ja ilmeitä, brändin tyyli ja mitoitus pysyy useimmiten samana. Lisäksi aiemmin budjettiisi sopinut takkibrändi, on todennäköisesti edelleen perfect match!

Tutustu myös