Mallisto

203 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Skeittimerkki Santa Cruz tarjoilee viileää skeittityyliä

Kalifornialainen skeittilauta- ja katuvaatebrändi Santa Cruz uhkuu nuoruuden intoa, vapautta ja värejä. Vaikka merkki on tunnettu skeittiharrastajien ja lajin ammattilaisten keskuudessa eri puolilla maailmaa, ei kyseessä ole puhdasverinen skeittimerkki. Santa Cruzin vaatteissa viihtyvät kaikki rennon katumuodin ystävät. Monet malleista ovat unisex-malleja, joten ne sopivat leikkaukseltaan hyvin sekä miehille että naisille. Katumuodilla ei ole sukupuolta, joten nauti merkin rennoista vaatteista vapaasti.

Santa Cruz -nimi viittaa Yhdysvaltojen Kaliforniassa meren äärellä sijaitsevaan kaupunkiin. Brändin vaatteissa onkin rennon rantakaupungin fiilistä. Perusvärien mustan ja valkoisen lisäksi sen vaatteissa näkyvät energiset värisävyt keltaisesta violettiin ja turkoosiin. Boheemia henkeä ja trooppista tunnelmaa valikoimaan tuovat suositut tie dye -paidat, eli solmuväritekniikalla värjätyt vaatteet. Mallit ovat hyvin yksinkertaisia ja minimalistisia, joten väreillä ja erilaisilla yksityiskohdilla kikkailu tuo vaatteisiin ilmettä. Merkin räväkkä logo on näyttävästi esillä useimmissa malleissa.

Yhdysvaltalaismerkki kiinnittää huomiota tuotteittensa ympäristöystävällisyyteen, joten joissakin t-paidoissa ja collegepaidoissa on käytetty materiaalina luomupuuvillaa. Mikäli ekologisuus on sinulle tärkeää, tutustu vaatteiden tarkempiin tuotetietoihin. Santa Cruzin vaatteista on helppo valita vaatekaappiin ajattomia perusvaatteita, jotka pysyvät käytössäsi pitkään. Esimerkiksi klassiset mustat t-paidat ja hupparit merkin logolla on helppo yhdistää asuun kuin asuun.

Tasavertaista ja kestävää skeittimuotia

Koska Santa Cruz -vaatteet on suunniteltu ja valmistettu skeittiharrastajia silmällä pitäen, ovat ne malleiltaan äärimmäisen mukavia ja materiaaleiltaan kestäviä. Skeittivaatteet on luotu liikkuvaan elämäntyyliin: hyppyihin, loikkiin, hikoiluun ja auringonpaahteeseen. Brändin t-paidat onkin hyvä heittää päälle sekä kadulle, rannalle, kuntosalille että skeittisessioon. Ne kestävät käytössä ja ulkonäkö vain paranee käytön myötä.

Tykkäätkö lainailla poika- tai tyttöystäväsi vaatteita? Santa Cruzin vaatteet on luotu jakamista varten. Kalifornialaismerkki luo tasavertaista muotia sekä miehille että naisille. Merkin unisex-tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi monet valikoiman t-paidat, pitkähihaiset paidat ja hupparit. Esimerkiksi vaaleanpunaiset ja mintunvihreät paidat näyttävä katulookissa aina raikkailta. Myös pitkähihaiset, värikkäät tie dye -paidat kruunaavat asun kuin asun sukupuoleen katsomatta. Yhdistä värikkääseen paitaan lempifarkkusi tai rennot farkkushortsit.

Minimalistista tyyliä rakastavien skeitti- ja katutyyliin istuvat yksiväristen mustien ja valkoisten t-paitojen ohella esimerkiksi raidalliset t-paidat. Vaaleansävyinen mintunvihreä tai vaaleankeltainen t-paita yksinkertaisella mustalla raitakuviolla sopii täydellisesti katulookiin. Raikkaan paidan pariksi sopii hyvin esimerkiksi musta-alaosa, esimerkiksi suorat kangashousut tai hame.

Printtipaitoja joka lähtöön

Oletko skeitti- ja printtipaitojen fani? Santa Cruzin valikoimasta voit löytää vaatekaappisi valtavan määrän t-paitoja ja pitkähihaisia paitoja. Merkin printtipaidat ovat suorastaan legendaarisia. Vaikka merkin logosta on sittemmin luotu monta versiota, aito ja alkuperäinen Screaming Hand -logo – eli Huutava käsi – suunniteltiin jo vuonna 1985. Vuosikymmenten saatossa siitä on muodostunut yksi skeittikulttuurin ikonisimmista logoista. Mikäli etsit klassista skeittipaitaa, raikas valkoinen peruspaita Screaming Hand -logolla on ehdottomasti valintasi. Myös musta, pitkähihainen t-paita näyttävällä turkoosinsinisellä käsilogolla pysäyttää takuuvarmasti katseita kadulla.

Viileän tyylikään t-paidan pariksi kannattaa hankkia myös Santa Cruz -huppari tai vaikkapa musta klassinen farkkutakki. Mikä sopisi paremmin kapinalliseen skeittielämäntapaan kuin todella tyylikäs printtipaita ja musta farkkutakki? Myös joidenkin takkien selkämyksessä komeilee brändin näyttävä alkuperäinen logo.

Hillittyyn katutyyliin sopivat valkoiset t-paidat sarjakuvamaisilla mustavalkoisilla logoilla. Valitse yllesi esimerkiksi valkoinen paita hyvin yksinkertaisella skeittilautakuvituksella tai mustavalkoisella logolla. Lähes kaikki merkin t-paidat ovat sataprosenttista puuvillaa, joten ne ovat todella mukavia päällä. Mikäli et pysty päättämään vain yhtä suosikkia, valitse kaappiisi muutama suosikkimallisi. Zalandon kautta saat ne kätevästi kotiovellesi.