Mallisto / Michael Kors

Amerikkalaisen luksusmuodin huippunimi Michael Kors on klassisen eleganssin mestari. Brändin vaivattoman tyylikkäät luomukset istuvat päälle kuin unelma ja sointuvat upeasti lukuisiin asuihin juhlavista fiinin arkisiin.
Koko
Merkki
Hinta
Väri
Lisää kokoja
Mallisto
1364 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/17

Michael Kors tuntuu rakastavan paradokseja. Miten muuten voi selittää sen, että brändin vaatteissa on mahdollista näyttää samalla kertaa huolettoman huolitellulta ja elegantin rennolta? Amerikkalainen muotimaailman kuuma nimi yhdistelee suunnittelussaan klassisia piirteitä moderneihin yksityiskohtiin, suosii pelkistettyjä värejä ja tiedostaa asusteiden tärkeyden. Näistä muodin kulmakivistä ja huolellisista ja laadukkaista materiaaleista syntyy periamerikkalainen luksusfiilis, joka kelpaa maailmantähdillekin.

Michael Kors – huoletonta tyylikkyyttä

Michael Korsilta hoituu niin laukkujen, kenkien kuin naisten ja miesten vaatteidenkin suunnittelu. Myös tyylitietoisia junioreita on muistettu omalla mallistolla. Brändin harmoninen värimaailma ja harkitut yksityiskohdat takaavat, että vaatteiden yhdisteleminen sujuu kitkatta. Mallistoissa toistuvatkin helposti lähestyttävät nude-sävyt, tummansininen ja ruskea. Brändi on panostanut erityisesti siisteihin perusvaatteisiin, joita jokainen kauniista arkipukeutumisesta pitävä osaa arvostaa. Kun hyvään perusvaatetukseen lisätään vielä sopiva määrä laadukkaita asusteita, sisäinen fashionistasi huokaa ihastuksesta. Pue siis aurinkoiseen talvipäivään brändin trendikäs untuvatakki, tyylikkäät tennarit ja isot aurinkolasit, niin näytät siltä kuin olisit tullut suoraan Aspenista. Keväällä voit heittäytyä kepeisiin tunnelmiin Long Islandin tapaan esimerkiksi jännittävään paitamekkoon ja näyttävään käsilaukkuun nojaavassa asukokonaisuudessa. Valitse aito Michael Kors, niin pääset maistamaan jet set -elämää Amerikan malliin.

Michael Kors ymmärtää asusteiden tärkeyden

Jos olette seuranneet itse herra Korsin tuomarointia Muodin huipulle -ohjelmassa, tiedätte hänen kiinnittävän erityisesti huomiota hienoihin asusteisiin ja sopivaan stailaamiseen. Michael Kors onkin tehnyt itseään tunnetuksi erityisesti käsilaukku- ja aurinkolasisuunnittelijana. Brändin näppärillä ja tyylikkäillä käsilaukuilla tuot asuihisi viimeisteltyä lookia. Haluatko pidättäytyä hyväksi havaitulla klassikkolinjalla vai ryntäätkö ottamaan kopin muodin viimeisimmistä uutuuksista? Vastasitpa kyllä kumpaan tahansa kysymykseen, brändillä on sinulle sopiva laukku tiedossa. Laukkujen lisäksi asuun saa ilmeikkyyttä esimerkiksi upeilla jalkineilla ja näyttävillä kelloilla. Ihanat asusteet ja harkiten valittu meikki ja hiustyyli nostavat jo entuudestaan hienon asukokonaisuuden uusiin sfääreihin. Anna Michael Korsin johdattaa sinut suoraan muodin huipulle.

Tutustu myös