Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
1 840 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Michael Kors tuntuu rakastavan paradokseja. Miten muuten voi selittää sen, että brändin vaatteissa on mahdollista näyttää samalla kertaa huolettoman huolitellulta ja elegantin rennolta? Amerikkalainen muotimaailman kuuma nimi yhdistelee suunnittelussaan klassisia piirteitä moderneihin yksityiskohtiin, suosii pelkistettyjä värejä ja tiedostaa asusteiden tärkeyden. Näistä muodin kulmakivistä ja huolellisista ja laadukkaista materiaaleista syntyy periamerikkalainen luksusfiilis, joka kelpaa maailmantähdillekin.

Michael Kors – huoletonta tyylikkyyttä

Michael Korsilta hoituu niin laukkujen, kenkien kuin naisten ja miesten vaatteidenkin suunnittelu. Myös tyylitietoisia junioreita on muistettu omalla mallistolla. Brändin harmoninen värimaailma ja harkitut yksityiskohdat takaavat, että vaatteiden yhdisteleminen sujuu kitkatta. Mallistoissa toistuvatkin helposti lähestyttävät nude-sävyt, tummansininen ja ruskea. Brändi on panostanut erityisesti siisteihin perusvaatteisiin, joita jokainen kauniista arkipukeutumisesta pitävä osaa arvostaa. Kun hyvään perusvaatetukseen lisätään vielä sopiva määrä laadukkaita asusteita, sisäinen fashionistasi huokaa ihastuksesta. Pue siis aurinkoiseen talvipäivään brändin trendikäs untuvatakki, tyylikkäät tennarit ja isot aurinkolasit, niin näytät siltä kuin olisit tullut suoraan Aspenista. Keväällä voit heittäytyä kepeisiin tunnelmiin Long Islandin tapaan esimerkiksi jännittävään paitamekkoon ja näyttävään käsilaukkuun nojaavassa asukokonaisuudessa. Valitse aito Michael Kors, niin pääset maistamaan jet set -elämää Amerikan malliin.

Michael Kors ymmärtää asusteiden tärkeyden

Jos olette seuranneet itse herra Korsin tuomarointia Muodin huipulle -ohjelmassa, tiedätte hänen kiinnittävän erityisesti huomiota hienoihin asusteisiin ja sopivaan stailaamiseen. Michael Kors onkin tehnyt itseään tunnetuksi erityisesti käsilaukku- ja aurinkolasisuunnittelijana. Brändin näppärillä ja tyylikkäillä käsilaukuilla tuot asuihisi viimeisteltyä lookia. Haluatko pidättäytyä hyväksi havaitulla klassikkolinjalla vai ryntäätkö ottamaan kopin muodin viimeisimmistä uutuuksista? Vastasitpa kyllä kumpaan tahansa kysymykseen, brändillä on sinulle sopiva laukku tiedossa. Laukkujen lisäksi asuun saa ilmeikkyyttä esimerkiksi upeilla jalkineilla ja näyttävillä kelloilla. Ihanat asusteet ja harkiten valittu meikki ja hiustyyli nostavat jo entuudestaan hienon asukokonaisuuden uusiin sfääreihin. Anna Michael Korsin johdattaa sinut suoraan muodin huipulle.

Tutustu myös

Michael Kors tuo rentoa luksusta muodin huipulta edulliseen hintaan

Karismaattisen perustajansa mukaan nimetty amerikkalainen vaate- ja asustemerkki Michael Kors on tunnettu laadukkaiden vaatekaapin perusosasien suunnittelusta. Jo viisivuotiaana vaatteiden suunnittelun aloittanut ja teini-ikäisenä suunnittelemiaan vaatteita myyneen Korsin tie suunnittelijaksi oli vahva mutta mutkainen. Suunnittelija opiskeli hetken New Yorkin Fashion Institute of Technologyssa, mutta todettuaan käytännön tekemisen itselleen sopivaksi vaihtoi nopeasti myymään suunnittelemiaan vaatteita newyorkilaisessa pikkuputiikissa. Tultuaan löydetyksi legendaarisen Bergdorf Goodmanin työntekijän toimesta Kors lanseerasi ensimmäisen naistenvaatemallistonsa vuonna 1981 loistokkaasti ei ainoastaan yhdessä vaan monessa amerikkalaisessa tavaratalossa. Niin Bergdorf Goodman kuin Saks Fifth Avenue ja Bloomingdale's olivat innokkaita ottamaan merkin amerikkalaista tyyliä edustavan malliston valikoimaansa. Michael Kors on sittemmin edustanut amerikkalaisten naisten mutkatonta ja klassisen trendikästä tyyliä vahvasti paitsi Yhdysvalloissa myös muualla maailmassa. Erityisesti merkin yksinkertaisen linjakkaat käsilaukut ja aurinkolasit keräävät vankkumatonta suosiota naisten keskuudessa ympäri maailman. Merkin valikoimista löytyy nykyään myös runsaasti miesten tuotteita kuten kauluspaitoja ja pikkutakkeja.

Michael Kors on amerikkalaisen muodin tyylikkäintä kermaa

Amerikkalaisen eleganttiuden sulauttaminen omaan tyyliin on nyt helpompaa kuin koskaan, kiitos kattavien Michael Kors -mallistojen. Sesongeittain vaihtuvat mallistot panostavat aina ennen kaikkea käytännöllisyyteen, mutta tekevät sen trendikkäästi ja elegantisti. Käyttömukavuus ja tyyli tulevat brändin kaikissa tuotteissa samassa, kompaktissa paketissa. Käyttämällä amerikkalaismerkin tuotteita voit muuntaa tyylisi aivan uudenlaiseksi silmänräpäyksessä. Merkin vaatteet ja asusteet saavat sinut tuntemaan, kuin kävelisit New Yorkin kaduilla. Kosmopoliitti ja itsevarma kantaja tuo amerikkalaismerkin muodikkaista vaatteista ja asusteista niiden parhaat puolet esiin. Brändi valmistaa muotia myös perheen junioreille, joten mini-muodittaret voivat halutessaan seurata vanhempien esimerkkiä suosikkivaatemerkkinsä valinnassa.