Katalogi

Suositut filtterit
1 237 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Roxy tuo vaaterekillesi iloisesti hymyilevän surffinaisen huoletonta tyyliä. Roxy-filosofian positiivinen ja avoin elämänasenne tarttuu väkisinkin sen upean värisistä ja raikkaista surffityylisistä ranta- ja vapaa-ajan vaatteista sekä erityisesti uima-asuista. Ole sinäkin hauska, rohkea ja utelias!

Ah, suolaisen meren tuoksu on parasta mitä tiedät! Nautinnollisempaa kuin reippaan fitness-tuokion jälkeinen adrenaliiniryöppy ei olekaan. Eikä aamut ala ennen kuin on saanut hengähtää puutarhassa teekupposella ja joogamatolla maireasti venytellen. Yhtä lailla janoat seikkailemaan ja kokemaan uusia asioita, aktiviteetteja, vauhdin hurmaa ja matkoja kaukaisiin maihin. Sinussa todella virtaa Roxy-veri! Tutustu merkin upeaan valikoimaan ja aloita matkasi nyt.

Roxyn bikinit kuljettavat ajatukset kuumaan tropiikkiin

Roxy on syntynyt vedestä – ensimmäinen mallisto oli uima-asumallisto. Quicksilver päätti perustaa naisille suunnatun surffimerkin 1990, se oli riski, joka kannatti. Roxy on vienyt vahvasti eteenpäin naisten surffikulttuuria ja sen vaatteet on naisilta naisille suunniteltuja. Upeat bikinit, uima-asut ja märkäpuvut ovat merkin ydinosaamista. Merkin märkäpuvut vastaavat ammattilaistason vaatimuksiin. Design on rohkeaa, kokeilevaa ja feminiiniset linjat ja värit imartelevat ja tukevat naisellista vartaloa.

Näin luot surffityylin à la Roxy

Luo hauska bikinityyli yhdistelemällä Roxyn upeita bikinejä, joiden printit, pastelli- ja neonvärit luovat silmiä hivelevän bikini-lookin. Unohtamatta uskaliaita ja näyttäviä leikkauksia. Mix & match on trendikästä ? sekoita trooppisia kukkaprinttejä dynaamiseen raitaan. Muista, että tärkeintä bikinien valitsemisessa ovat juuri sinun muotosi, makusi ja elämäntapasi.

Onko uusi trendilaji SUP-lautailu saanut sinutkin pauloihinsa? Ehkä viihdyt parhaiten rantalentis-verkolla tai veneen kannella. Roxyn sporttisilla vaatteilla luot rennon ilmeen niin urheilu- kuin vapaa-ajan tyyliisi, oli lajisi mikä tahansa. Urbaani kesätyyli syntyy helpolla reseptillä vajaamittaisista farkuista ja topista tai mekosta. Tyyli viimeistellään tietenkin värikkäillä varvassandaaleilla, rantakassilla ja olkihatulla.

Yhdistele ja sekoita