Naisten kotelomekot

Suositut filtterit
2 458 tuotetta

Kotelomekko on ehdottomasti ansainnut asemansa naistenmuodin klassisena elementtinä. Ajattomaksi mekkomallin tekee sen monikäyttöisyys ja muunneltavuus. Suosiota siivittää myös mallin naisellinen ja kaunis, kurveja korostava leikkaus. Kotelomekon ilme muuttuu materiaalin, värin ja hihojen pituuden mukaan, joten ne sopivat niin arki- kuin juhlapukeutumiseen. Lisäksi klassisen mekkotyypin ilme muuttuu sen mukaan, yhdistätkö siihen loaferit, korkkarit tai jopa tennarit. Ja mustalle, klassiselle kotelomekolle on käyttöä aina!

Kotelomekot on helppo muuntaa tyylistä toiseen

Harmaa, huoliteltu ja konstailematon kotelomekko sopii niin juhliin kuin muihinkin muodollisiin tilaisuuksiin. Mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että asu olisi väistämättä hillitty. Harmaat kotelomekot ovat nimittäin erinomainen lähtökohta näyttävälle asulle, jonka keskipisteenä ovat asusteet ja kengät! Huoliteltu mutta erittäin ajantasainen asukokonaisuus syntyy kotelomekon, mustien kiiltävien loafereiden ja näyttävän huivin yhdistelmästä. Viimeistelyyn sopii klassinen bleiseri tai trendikäs, näyttävä bolero! Vintage-tyyli luodaan puolestaan sirojen ballerinojen, kotelomekon ja lyhyen, pastellisävyisen neuletakin yhdistelmällä. Yksityiskohdaksi sopii erinomaisesti helmikaulakoru! Ohuet ja kauniisti laskeutuvat kotelomekot sopivat taas hurmaavan kesäasun lähtökohdaksi. Niihin voi yhdistää sirot kangastossut, ja asusteeksi sopii naisellinen kesähattu. Hihattomat, pitsillä viimeistellyt ja raikkaan väriset kotelomekot puolestaan sopivat loistavasti kesäiseen illanviettoon korkeakorkoisten sandaalien kanssa.

Kotelomekko on sähäkkä juhla-asu

Kotelomekot ovat tietenkin juhla-asujen aatelia. Klassinen valinta on tietenkin pikkumusta, jonka voi asustaa trendikkääksi vuodesta - tai vuosikymmenestä – toiseen. Asusteiksi sopivat erilaiset ilmettä pehmentävät herkät huivit sekä kenkien väriin sointuvat kapeat vyöt. Kengiksi sopivat vuodenajasta riippuen niin korkeavartiset, korkeakorkoiset sirot nahkasaappaat kuin klassiset avokkaatkin. Näyttäväksi yksityiskohdaksi puolestaan muodostuvat nyörein viimeistellyt kapeakorkoiset sandaalit! Musta mekko tarjoaa myös mahdollisuuden huimaan värileikittelyyn. Valitse mekon seuraksi näyttävästi kuvioidut tai väritetyt korolliset avokkaat, ja toista niiden värimaailmaa koruvalinnoissasi. Näyttävä kotelomekko ei puolestaan vaadi seurakseen muuta kuin hillityt korkkarit ja kenties muutaman minimalistisen korun. Kuumimpia muotivirtauksia edustavat erilaiset pitsillä viimeistellyt kotelomekot ja kukkakuvioiset kotelomekot. Myös näyttävät graafiset kuviot sopivat sähäkän juhla-asun lähtökohdaksi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista