Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Monipakkaus
2 575 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arvostettu italialainen muotitalo Armani on ihastuttanut jo vuosikymmenten ajan. Vaatesuunnittelija Giorgio Armani ja hänen taloudellinen neuvonantajansa Sergio Galeotti yhdistivät voimansa vuonna 1975 luoden yrityksen, josta tuli pian yksi maailman kuuluisimmista ja rakastetuimmista muotimerkeistä. Se nousi suureen suosioon jo heti ensimmäisillä mallistoillaan ja aina alusta lähtien merkillä tuntui olevan hämmästyttävä kyky pysyä ajan hermoilla niin tyylinsä kuin arvojensa suhteen.

Menestys sinetöitiin viimeistään 80-luvulla, kun Armanin suunnittelema rento ja huoleton pikkutakki nähtiin Richard Geren päällä Hollywood-elokuvassa American Gigolo. Brändin nousu globaaliin tietoisuuteen antoi sen perustajille avaimet lukemattomiin mahdollisuuksiin ja toki he osasivat tarttua tilaisuuteen. Vastatakseen laajentuneeseen kysyntään, valikoimaa kasvatettiin aina eksklusiivisista luksusmallistoista edullisempiin urheilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin asti. Myös kaikki ikäryhmät otettiin huomioon, vauvoista lapsiin sekä nuorista aikuisiin.

Giorgio Armani - Muotimaailman kuningas

Merkin suosio ei ole koskaan laantunut. Se on aina osannut tarjota asiakkailleen sopivan yhdistelmän innovatiivista muotia ja ajatonta tyylikkyyttä. Elegantit vaatteet ja innostavat asusteet ovat vielä tänäkin päivänä täydellinen valinta jokaiseen tilanteeseen, oli sitten kyse hienostuneesta mekosta gaalatilaisuuteen tai näyttävistä aurinkolaseista rannalle. Eikä Armani pysähdy vain vaatetukseen. Nykyään nimi voidaan yhdistää myös lukuisiin kauneustuotteisiin, huippuluokan ravintoloihin sekä ylellisiin hotelleihin. Tästä luovasta muotitalosta on siis vuosien varrella kasvanut supersuosittu lifestyle-kolossi, joka tarjoaa asiakaskunnalleen kaiken pukeutumisesta elämyksiin.

Nykyään Giorgio Armani on yksi vaatetusalan arvostetuimmista suunnittelijoista ja yrittäjistä, hänen laaja omistautuminen elämäntyölleen on huomattu niin ammattilaisten kuin tavallisen kansan keskuudessa. Italiassa häntä kutsutaankin jopa nimellä kuningas Giorgio. Tämä on selvästi luettava kunnianosoitus miehelle, jolla on ollut suuri vaikutus niin italialaisen tyylin määrittelemisessä kuin Milanon luomisessa yhdeksi muotimaailman pääkaupungeista. Valitessasi merkin tuotteita, voit siis olla varma ostoksesi laadusta ja arvokkuudesta. Armani on kiistaton synonyymi niin eleganssille kuin pettämättömälle tyylille!

Yhdistele ja sekoita

Armani

Maailman tunnetuimpiin luksusbrändeihin kuuluva Armani luo imagonsa aina uudelleen yhdistellen klassista räätälöintitaitoa suunnittelijoidensa taiteellisiin näkemyksiin ja vaateteollisuuden viimeisimpiin innovaatioihin.

Armani ja luksuksen seitsemän eri olomuotoa

Kun kuulet sanan Armani, piirtyy helposti mieleen moitteettoman tyylikkääseen pukuun sonnustautunut herrasmies tai huoliteltu kaunotar pitkässä iltapuvussaan. Jokainen muotitalon luomus ei ole yhtä juhlava, mutta brändille ominainen hienostuneisuus kulkee mukana joka malliston joka asussa ja asusteessa. Muoti-ikoniksi kasvaneen brändin arvostetuin, muotitalon perustajan nimeä kantava Giorgio Armani -mallisto vie luksusmuodin taivaallisiin ulottuvuuksiin. GA-logosta tunnistettavat vaatteet ja asusteet on valmistettu kaikkein korkeimpia laatustandardeja noudattaen. Materiaalit ovat luokkansa parhaita, leikkaukset ja detaljit sekä tarkkaan harkittuja että viimeisteltyjä ja designit täysin ainutlaatuisia. Ylisanoja ei tarvitse säästellä tämän malliston kohdalla. Emporio edustaa enemmän modernia ja urbaania tyylisuuntaa. Giorgio Armani suunnittelee nimikkomallistonsa lisäksi itse vain tämän diffuusiomalliston. Muotijätin seitsemästä mallistosta ehdottomasti kasuaalein on muodilla leikittelevä Jeans. Leikki-ikäisiä voi puolestaan hemmotella lasten Junior-malliston käyttö- ja juhla-asuilla. Designerbrändillä on lisäksi haute coutureen erikoistunut Privé ja mittatilaustyönä vaatteita toimittava Collezione-tuotantolinja. Tuorein mallisto, Exchange, viettelee rohkealla provokatiivisuudellaan niin muotimaailmaa kuin arkisempaan katumuotiin tottuneita pukeutujiakin.

Armani pukee upeaksi joka tilaisuuteen

Armanin eri mallistojen avulla voit pukeutua aina tyylikkäästi välttäen yli- tai alipukeutumisen vaarat. Emporion puvut korostavat joka miehen raamikasta olemusta ryhdikkäillä leikkauksilla ja linjakkailla designeilla. Tumma puku on hyvä luottoasu moniin astetta formaalimpiin tilaisuuksiin, kun taas harmaa tai ruskea sävy antaa puvulle astetta rennomman ilmeen. Naisten kohdalla Emporio-malliston asut vaihtelevat eleganteista työhönkin sopivista asuista ekstravagantteihin juhlamekkoihin. Bisneslook huokuu autoritääristä itsevarmuutta, mikä saa sinut näyttämään päättäväiseltä tyypiltä, joka on aina ajan tasalla niin muodista kuin maailman menostakin. Voi se toimia myös mahdottoman upeana kontrastina sympaattiselle persoonallesi. Kun on aika heittäytyä vapaalle tai ottaa rennommin töissä, Jeans-malliston asut jättävät kaiken kireyden pois tyylikkyydestä. Jäljelle jää vain hyvää fiilistä vaivattoman huolellisessa pukeutumisessa.