Mallisto

Suositut filtterit
3 412 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Armani

Maailman tunnetuimpiin luksusbrändeihin kuuluva Armani luo imagonsa aina uudelleen yhdistellen klassista räätälöintitaitoa suunnittelijoidensa taiteellisiin näkemyksiin ja vaateteollisuuden viimeisimpiin innovaatioihin.

Armani ja luksuksen seitsemän eri olomuotoa

Kun kuulet sanan Armani, piirtyy helposti mieleen moitteettoman tyylikkääseen pukuun sonnustautunut herrasmies tai huoliteltu kaunotar pitkässä iltapuvussaan. Jokainen muotitalon luomus ei ole yhtä juhlava, mutta brändille ominainen hienostuneisuus kulkee mukana joka malliston joka asussa ja asusteessa. Muoti-ikoniksi kasvaneen brändin arvostetuin, muotitalon perustajan nimeä kantava Giorgio Armani -mallisto vie luksusmuodin taivaallisiin ulottuvuuksiin. GA-logosta tunnistettavat vaatteet ja asusteet on valmistettu kaikkein korkeimpia laatustandardeja noudattaen. Materiaalit ovat luokkansa parhaita, leikkaukset ja detaljit sekä tarkkaan harkittuja että viimeisteltyjä ja designit täysin ainutlaatuisia. Ylisanoja ei tarvitse säästellä tämän malliston kohdalla. Emporio edustaa enemmän modernia ja urbaania tyylisuuntaa. Giorgio Armani suunnittelee nimikkomallistonsa lisäksi itse vain tämän diffuusiomalliston. Muotijätin seitsemästä mallistosta ehdottomasti kasuaalein on muodilla leikittelevä Jeans. Leikki-ikäisiä voi puolestaan hemmotella lasten Junior-malliston käyttö- ja juhla-asuilla. Designerbrändillä on lisäksi haute coutureen erikoistunut Privé ja mittatilaustyönä vaatteita toimittava Collezione-tuotantolinja. Tuorein mallisto, Exchange, viettelee rohkealla provokatiivisuudellaan niin muotimaailmaa kuin arkisempaan katumuotiin tottuneita pukeutujiakin.

Armani pukee upeaksi joka tilaisuuteen

Armanin eri mallistojen avulla voit pukeutua aina tyylikkäästi välttäen yli- tai alipukeutumisen vaarat. Emporion puvut korostavat joka miehen raamikasta olemusta ryhdikkäillä leikkauksilla ja linjakkailla designeilla. Tumma puku on hyvä luottoasu moniin astetta formaalimpiin tilaisuuksiin, kun taas harmaa tai ruskea sävy antaa puvulle astetta rennomman ilmeen. Naisten kohdalla Emporio-malliston asut vaihtelevat eleganteista työhönkin sopivista asuista ekstravagantteihin juhlamekkoihin. Bisneslook huokuu autoritääristä itsevarmuutta, mikä saa sinut näyttämään päättäväiseltä tyypiltä, joka on aina ajan tasalla niin muodista kuin maailman menostakin. Voi se toimia myös mahdottoman upeana kontrastina sympaattiselle persoonallesi. Kun on aika heittäytyä vapaalle tai ottaa rennommin töissä, Jeans-malliston asut jättävät kaiken kireyden pois tyylikkyydestä. Jäljelle jää vain hyvää fiilistä vaivattoman huolellisessa pukeutumisessa.