Mallisto / Armani

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Käyttövinkki
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
1583 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/19
Armani on ehtymätön hienotunteisen eleganssin ja luksuksen lähde, joka luo ekstravagantteja muotiluomuksia ja tyylikkäästi päivitettyjä klassikoita laatumateriaaleihin ja rohkean muotoilun voimaan luottaen.

Arvostettu italialainen muotitalo Armani on ihastuttanut jo vuosikymmenten ajan. Vaatesuunnittelija Giorgio Armani ja hänen taloudellinen neuvonantajansa Sergio Galeotti yhdistivät voimansa vuonna 1975 luoden yrityksen, josta tuli pian yksi maailman kuuluisimmista ja rakastetuimmista muotimerkeistä. Se nousi suureen suosioon jo heti ensimmäisillä mallistoillaan ja aina alusta lähtien merkillä tuntui olevan hämmästyttävä kyky pysyä ajan hermoilla niin tyylinsä kuin arvojensa suhteen.

Menestys sinetöitiin viimeistään 80-luvulla, kun Armanin suunnittelema rento ja huoleton pikkutakki nähtiin Richard Geren päällä Hollywood-elokuvassa American Gigolo. Brändin nousu globaaliin tietoisuuteen antoi sen perustajille avaimet lukemattomiin mahdollisuuksiin ja toki he osasivat tarttua tilaisuuteen. Vastatakseen laajentuneeseen kysyntään, valikoimaa kasvatettiin aina eksklusiivisista luksusmallistoista edullisempiin urheilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin asti. Myös kaikki ikäryhmät otettiin huomioon, vauvoista lapsiin sekä nuorista aikuisiin.

Giorgio Armani - Muotimaailman kuningas

Merkin suosio ei ole koskaan laantunut. Se on aina osannut tarjota asiakkailleen sopivan yhdistelmän innovatiivista muotia ja ajatonta tyylikkyyttä. Elegantit vaatteet ja innostavat asusteet ovat vielä tänäkin päivänä täydellinen valinta jokaiseen tilanteeseen, oli sitten kyse hienostuneesta mekosta gaalatilaisuuteen tai näyttävistä aurinkolaseista rannalle. Eikä Armani pysähdy vain vaatetukseen. Nykyään nimi voidaan yhdistää myös lukuisiin kauneustuotteisiin, huippuluokan ravintoloihin sekä ylellisiin hotelleihin. Tästä luovasta muotitalosta on siis vuosien varrella kasvanut supersuosittu lifestyle-kolossi, joka tarjoaa asiakaskunnalleen kaiken pukeutumisesta elämyksiin.

Nykyään Giorgio Armani on yksi vaatetusalan arvostetuimmista suunnittelijoista ja yrittäjistä, hänen laaja omistautuminen elämäntyölleen on huomattu niin ammattilaisten kuin tavallisen kansan keskuudessa. Italiassa häntä kutsutaankin jopa nimellä kuningas Giorgio. Tämä on selvästi luettava kunnianosoitus miehelle, jolla on ollut suuri vaikutus niin italialaisen tyylin määrittelemisessä kuin Milanon luomisessa yhdeksi muotimaailman pääkaupungeista. Valitessasi merkin tuotteita, voit siis olla varma ostoksesi laadusta ja arvokkuudesta. Armani on kiistaton synonyymi niin eleganssille kuin pettämättömälle tyylille!

Yhdistele ja sekoita