Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Urheilulaji
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
68 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko trendikkään sporttimuodin kannattaja? Helly Hansen vastaa pukeutumistarpeisiisi linjakkaalla ulkoasulla ja teknisellä huippulaadulla. Sillä on upeita urheiluvaatteita aktiivisille ja sporttisille naisille, miehille ja lapsille. Nämä trendejä myötäilevät vaatteet käyvät loistavasti myös urheilullisella twistillä tehostettuun katutyyliin. Norjalaisen huippubrändin jalkineissa valloitat yhtä jouhevasti vilkasta pääkatua kuin metsäisiä taipaleitakin. Kun seuraavan kerran haastat itseäsi kovissa koitoksissa, teetkö sen maailmanmerkin hyvännäköisissä paidoissa, housuissa ja takeissa?

Helly Hansen tukee liikkumista myös kaupungissa

Kehitteletkö kaupunkilaisnaiselle näyttävää kuntoilutyyliä tai mahdollisimman tehokasta työmatkaa? Saatat silti pujahtaa pitkään neulemekkoon ja neuletakkiin tyylikästä työpäivää varten. Naisellinen kerrospukeutuminen ja sporttiset kontrastit toimivat mainiosti urbaanissakin ympäristössä: kokeile feminiinisen asun kanssa Helly Hansenin reilun tyylistä talvitakkia! Onko suosikkihelmasi pitkä vai vähän lyhyempi? Tummaa urheilutyyliäsi voisivat koristaa kauniin punaiset yksityiskohdat. Jos tahdot karismaa miehen katutyyliin, miksaa maskuliininen ilme komealla teknisellä kuoritakilla ja näyttäviksi pestyillä merkkifarkuilla. Varrelliset vaelluskengätkin näyttävät tyylikkäiltä tässä kokonaisuudessa. Ne kulkevat kanssasi myös villiin luontoon. Saatat vaeltaa tutkimattomia teitäsi pitkin vaikkapa teknisessä paidassa, verkkareissa ja salskeassa ulkoilutakissa. Brändin lasten vaatteet pitävät myös pienet liikkujat huippumuodikkaina ja lämpiminä.

Helly Hansen tekee tyylikästä muotia kuntoiluun

Helly Hansenin naisten vaatteiden ajaton ja klassishenkinen ulkoasu henkii varmuutta, eikä trendikkyyttäkään ole unohdettu! Jos etsit täydellistä ulkoiluvaatetta, hyödynnä tunnetun huippubrändin ajantasaisia innovaatioita. Takkien leikkaukset myötäilevät vartaloa mutta jättävät tyylikkäästi tilaa alle puettaville paidoille ja neuleille. Tarvitsetko tavaroillesi suuret taskut vai pidätkö enemmän upotetuista taskuista? Reilut paikkataskut ovat huomionarvoinen tehokeino. Vyö korostaa asusi naisellisuutta. Myös miesten vaatteiden sporttista ilmettä vahvistavat hyvännäköiset painonapit, tehostenauhat ja vetoketjut. Toisistaan poikkeavilla tekstiileillä ja tehoväreillä on rakennettu kivoja kontrasteja. Voit ottaa niistä ideoita kaulahuiveihin ja päähineisiin. Huikean näköiset urheilukassit täydentävät aktiivista ilmettä korostavan kokonaisuuden. Brändin värimaailma on yleensä kohtalaisen hillitty, mutta sen lastenvaatteista löydät todellista väri-ilottelua.

Tutustu myös

Helly Hansen – ulkoiluvaatteiden edelläkävijä

Erityisesti laadukkaista ulkoilu- ja urheiluvaatteistaan tunnettu Helly Hansen on monelle tuttu kansainvälinen laatubrändi. Eikä mikään ihme, onhan tämä norjalaisyritys perustettu jo vuonna 1877. Helly Juell Hansenin perustama yhtiö aloitti vientitoimintansa jo perustamistaan seuraavana vuonna, sen jälkeen, kun se oli palkittu erinomaisesta laadustaan Pariisin maailmannäyttelyssä. Urheilu- ja ulkoiluvaatteiden, kuten mukavien ja käytännöllisten takkien ja housujen lisäksi, brändin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa jalkineita, t-paitoja ja shortseja.

Helly Hansenin tuotteet on tehty kestämään, ja yritys on ollut varsinainen edelläkävijä erilaisten uusien materiaalien kehittämisessä. Tunnettuja keksintöjä jo 1900-luvulta ovat esimerkiksi vedenpitävä Helox-muovikalvo, kerrastoissa käytettävä LIFA-materiaali sekä vedenpitävät ja vuonna 1980 lanseeratut hengittävät HellyTech-tuotteet. Osa saattaa vielä muistaa brändin kansi- ja untuvatakit, jotka olivat suorastaan legendaarisia 1990-luvulla. Vaatteet saivat runsaasti huomiota, kun niitä nähtiin monien aikansa supertähtien päällä. Yritys ei ole missään vaiheessa jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan jatkaa tuotekehitystä ja keksintöjen tekemistä edelleenkin. Materiaalien lisäksi brändin tuotteet ovat innovatiivisia edelläkävijöitä myös designiltaan.

Helly Hansenin ulkoiluvaatteet ovat miellyttäviä ja käytännöllisiä, suuntasitpa sitten luontoon tai kaupunkiympäristöön, vaativiin olosuhteisiin tai vaikkapa vain kävelylenkille tai työmatkalle. Esimerkiksi sadetakit ja vedenpitävät takit ovat miellyttävän hengittäviä, ja käytännöllisyyttä lisäävät isot taskut ja muut yksityiskohdat. Osassa takkeja on esimerkiksi säädettävä huppu, jonka voi halutessaan kääriä myös kaulustaskuun. Harrastatko retkeilyä tai vaellusta? Silloin kunnon kengät ovat ehdottomasti asia, johon kannattaa panostaa. Vesitiiviit vaelluskengät pitävät jalkasi kuivina, ja joustava ja profiloitu pohja pitää haastavissakin maasto-olosuhteissa.

Ajattoman klassista tyyliä

Monet Helly Hansenin tuotteet sopivat hyvin myös päivittäiseen arkikäyttöön. Yrityksen sporttisen tyylikkäät ja usein sekä värimaailmaltaan että suunnittelultaan ajattoman klassiset vaatteet ja jalkineet on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Esimerkiksi klassinen trenssitakki on varma valinta, kun haluat vaatteen, joka ei mene pois muodista. Voit yhdistää asukokonaisuuteesi myös rohkeita värejä tai printtejä. Yhdistämällä esimerkiksi sporttisen takin tai jalkineet siroon mekkoon tai romanttistyylisiin asusteisiin saat asukokonaisuuden, jossa on hienoa kontrastia.

Klassisen tyylikkäiden värien lisäksi tuotteiden värimaailmasta löytyy myös kirkkaampia värejä, hempeitä sävyjä sekä kauden trendivärejä. Urheilu- ja ulkoiluvaatteidenkaan ei tarvitse olla tylsiä!

Tuotteita on monipuolisesti eri vuodenajoille ja sääolosuhteisiin. Löydät meiltä Zalandolta muun muassa tuulen- ja vedenkestävät takit, lämpimät hupparit sekä suositut yrityksen logolla varustetut t-paidat. Laadukkaat matka- ja urheilukassit kestävät kovaakin käyttöä ja niiden suunnittelussa on panostettu trendikkyyden lisäksi myös käytännöllisyyteen. Tilavat kassit ovat hyvä valinta esimerkiksi salille, ja niihin mahtuvat hyvin esimerkiksi viikonloppumatkalla tarvittavat tavarat.

Tilaa Helly Hansen -tuotteet Zalandolta

Yrityksen valikoimasta löytyvät sopivat tuotteet kaikille. Lapsille, naisille ja miehille on omat mallistonsa, minkä lisäksi valikoimassa on myös unisex-tuotteita. Lapset ihastuvat taatusti iloisiin ja pirteisiin Helly Hansenin ulkoiluvaatteisiin, jotka ovat myös mukavat päällä. Esimerkiksi talvihaalarit ovat vesitiiviitä ja vahvikkeet suojaavat kolhuilta rajummissakin leikeissä. Heijastavasta materiaalista tehdyt yksityiskohdat varmistavat, että pienokainen näkyy myös pimeän tullen.

Yhtiö haluaa panostaa myös ekologisuuteen. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat paitsi teknologisesti korkealaatuisia myös kestävää kehitystä tukevia. Esimerkiksi bluesign-standardilla sertifioitujen kankaiden valmistusprosessissa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, ja sertifikaatin saaneet yritykset ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita. Valmistusprosessissa on lisäksi käytetty vettä säästäviä menetelmiä, jotta valmistus kuormittaisi ympäristöä vähemmän.

Panosta laatuun ja tilaa vaatteet ja jalkineet, jotka kestävät kovassakin käytössä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa Helly Hansen tuotteet kätevästi netistä. Klikkaamalla tuotteen kuvaa löydät lisätietoa tuotteesta ja esimerkiksi sen pesuohjeet.