Suodatin1

Helly Hansen
Mallisto

119 tuotetta

Oletko trendikkään sporttimuodin kannattaja? Helly Hansen vastaa pukeutumistarpeisiisi linjakkaalla ulkoasulla ja teknisellä huippulaadulla. Sillä on upeita urheiluvaatteita aktiivisille ja sporttisille naisille, miehille ja lapsille. Nämä trendejä myötäilevät vaatteet käyvät loistavasti myös urheilullisella twistillä tehostettuun katutyyliin. Norjalaisen huippubrändin jalkineissa valloitat yhtä jouhevasti vilkasta pääkatua kuin metsäisiä taipaleitakin. Kun seuraavan kerran haastat itseäsi kovissa koitoksissa, teetkö sen maailmanmerkin hyvännäköisissä paidoissa, housuissa ja takeissa?

Helly Hansen tukee liikkumista myös kaupungissa

Kehitteletkö kaupunkilaisnaiselle näyttävää kuntoilutyyliä tai mahdollisimman tehokasta työmatkaa? Saatat silti pujahtaa pitkään neulemekkoon ja neuletakkiin tyylikästä työpäivää varten. Naisellinen kerrospukeutuminen ja sporttiset kontrastit toimivat mainiosti urbaanissakin ympäristössä: kokeile feminiinisen asun kanssa Helly Hansenin reilun tyylistä talvitakkia! Onko suosikkihelmasi pitkä vai vähän lyhyempi? Tummaa urheilutyyliäsi voisivat koristaa kauniin punaiset yksityiskohdat. Jos tahdot karismaa miehen katutyyliin, miksaa maskuliininen ilme komealla teknisellä kuoritakilla ja näyttäviksi pestyillä merkkifarkuilla. Varrelliset vaelluskengätkin näyttävät tyylikkäiltä tässä kokonaisuudessa. Ne kulkevat kanssasi myös villiin luontoon. Saatat vaeltaa tutkimattomia teitäsi pitkin vaikkapa teknisessä paidassa, verkkareissa ja salskeassa ulkoilutakissa. Brändin lasten vaatteet pitävät myös pienet liikkujat huippumuodikkaina ja lämpiminä.

Helly Hansen tekee tyylikästä muotia kuntoiluun

Helly Hansenin naisten vaatteiden ajaton ja klassishenkinen ulkoasu henkii varmuutta, eikä trendikkyyttäkään ole unohdettu! Jos etsit täydellistä ulkoiluvaatetta, hyödynnä tunnetun huippubrändin ajantasaisia innovaatioita. Takkien leikkaukset myötäilevät vartaloa mutta jättävät tyylikkäästi tilaa alle puettaville paidoille ja neuleille. Tarvitsetko tavaroillesi suuret taskut vai pidätkö enemmän upotetuista taskuista? Reilut paikkataskut ovat huomionarvoinen tehokeino. Vyö korostaa asusi naisellisuutta. Myös miesten vaatteiden sporttista ilmettä vahvistavat hyvännäköiset painonapit, tehostenauhat ja vetoketjut. Toisistaan poikkeavilla tekstiileillä ja tehoväreillä on rakennettu kivoja kontrasteja. Voit ottaa niistä ideoita kaulahuiveihin ja päähineisiin. Huikean näköiset urheilukassit täydentävät aktiivista ilmettä korostavan kokonaisuuden. Brändin värimaailma on yleensä kohtalaisen hillitty, mutta sen lastenvaatteista löydät todellista väri-ilottelua.

Tutustu myös

Helly Hansen -vaatemerkki on urheilevien ja liikkuvien ihmisten ykkösvalinta

Helly Hansenin laatuun voit luottaa kaikissa sääolosuhteissa, ilman että joutuisit tinkimään näyttävyydestä tai muodikkuudesta. Löydät valikoimista vaativien olosuhteiden ulkoiluvaatteita, jotka näyttävät hyviltä ja toimivat erinomaisesti vaikeissakin olosuhteissa.

Vuosikymmenten saatossa tämä ajaton ja muodikas norjalaismerkki on edennyt urheilun ja liikkumisen saralta myös trendikkääseen arki- ja kaupunkikäyttöön. Ja kirjoittanut myös palan muotihistoriaa. Kukapa olisi unohtanut 90-luvun buumia, jolloin kaikki trendikkäimmät pukeutuivat Helly Hansenin kansi- tai untuvatakkiin. Merkin vaatteet hurmasivat erityisesti hip hop -maailman. Uudelleen nosteessa oleva ysärimuoti on sallinut nostalgisten ysärimerkkien comebackin trendien huipulle. Helly Hansenin vaatteet näkyvät edelleen huippulaadukkaina katumuodin edelläkävijöinä.

Vaatemerkin historia vie aina 1870-luvun loppuun, joten tältä huippubrändiltä löytyy teknisten materiaalien osaamista ja laatuvaatteiden ymmärrystä jo yli sadan vuoden takaa. Vaatteita löytyy kauniissa klassisissa värivaihtoehdoissa, mutta hillittyjen ja suosittujen värisävyjen joukosta löydät myös raikkaita yksityiskohtia, jotka tuovat piristystä pukeutumiseesi! Merkin laajasta valikoimasta löydät vaatteiden ohella myös kestävät ja laadukkaat vaelluskengät, joten Helly Hansen vaatettaa sinut kokonaisuudessaan ulkoiluun ja retkille - varmasti ja tyylikkäästi!

Helly Hansenin mallistosta löydät vaatteiden ohella myös trendikkäät ja laadukkaat urheilu- ja matkakassit, jotka kulkevat mukanasi niin kuntosalille kuin viikonloppumatkoillekin. Tyylikkäät kassit ovat tilavia ja kestäviä ja ne ovat luotettava kumppanisi niin pitkille kuin lyhyillekin reissuille. Kaupungin sykkeestä laskettelurinteisiin ja keväisille patikkaretkille, Helly Hansenin urheilullisissa vaatteissa liikut aina tyylikkäänä ja sporttisena!