accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Björn Borg 377 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
377 tuotetta
377 tuotetta

Pirteää Björn Borg -muotia

Björn Borg -rintaliivit

Björn Borg on maailmankuulu entinen tennispelaaja, joka on näyttävän urheilu-uran jälkeen keskittynyt luomaan uraa muodin parissa. Björn Borg -tuotemerkkiin kuuluvat laadukkaat ja iloisen väriset muotialusvaatteet, urheiluvaatteet, kengät, laukut, aurinkolasit ja tuoksut. Suurin tuoteryhmä ovat kuitenkin trendikkäät alusvaatteet miehille ja naisille. Björn Borg edustaa korkeaa laatua ja persoonallista designia. Tämän innovatiivisen ruotsalaisen tuotemerkin alusvaatteet tunnetaan laadusta ja värikkäästä ja modernista tyylistä. Björn Borg oli aktiiviuransa aikana maailman parhaimpia tenniksenpelaajia, jonka persoonallisuus ja voitontahto huokuvat myös tämän upean tuotemerkin tuotteissa. Rohkeaa, innovatiivista ja laadukasta. Björn Borg miesten ja naisten alusvaatevalikoimasta jokainen laatua ja tyyliä arvostava löytää itselleen mukavat, täydellisesti istuvat ja trendikkäät alusasut monissa hienoissa väreissä ja hauskoissa printeissä.


Värikkäitä ja innovatiivisia laatutuotteita


Miesten Björn Borg -bokserit

Tämän persoonallisen tenniksen supertähden alusvaatevalikoima on hurmaavan monipuolinen. Björn Borg suunnittelee laadukkaita ja persoonallisia alusvaatteita miehille, naisille ja lapsille. Tämä innovatiivinen tuotemerkki valmistaa myös toiminnallisia urheiluvaatteita, sukkia sekä uima-asuja koko perheelle. Uniikit Björn Borg-alusasut ovat saavuttaneet suuren suosion luonnollisesti kotimaassaan Ruotsissa, mutta tuotteita myydään myös laajasti ympäri maailman, koska persoonalliset kuviot ja korkea laatu puhuttelevat monia. Björn Borg suunnittelee ja valmistaa värikkäitä ja innovatiivisia tuotteita koko perheelle. Tämän persoonallisen supertähden visiona on tulla mestariksi myös muotialusvaatteiden suunnittelussa, ja tuotemerkki onkin todella suosittu ja arvostettu muoti- ja laatumerkki ympäri maailman. Tänä päivänä Björn Borg tuotemerkin alta löytyy laadukkaiden alusasujen lisäksi myös kattava valikoima sporttisia tennareita ja nilkkureita, mukavia ja värikkäitä treenivaatteita ja uima-asuja.


Björn Borg = sporttisuus, innovatiivisuus ja värikkyys


Kaikki varmasti ovat kuulleet legendasta nimeltään Björn Borg. Suhteellisen lyhyen uransa aikana tämä mies voitti 11 Grand Slam -turnausta ja hänet tunnettiin uskomattomasta fysiikasta ja pettämättömistä hermoista, sekä tietysti vaaleista liehuvista hiuksista ja kuuluisasta hikinauhasta. Björn Borgin motto kuuluu: "If you are afraid of losing, then you daren’t win”, ja tämä pätee myös hänen työhönsä vaatesuunnittelijana. Björn Borgin innovatiivisessa designissa näkyy halu voittaa. Hän haluaa olla paras siinä, mitä hän ikinä tekeekään. Tämän upean tuotemerkin huippulaadukkaat sporttiset tuotteet odottavat sinua Zalandolla. Tervetuloa laatuostoksille verkkokauppaamme!