Katalogi

Suositut filtterit
1 027 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Björn Borg edustaa sporttista muotia kaikenikäisille

Vuonna 1989 perustettu Björn Borg edustaa vaatemerkkinä sporttista tyyliä ja on tunnettu erityisesti alusvaatevalikoimastaan. Jo muutamaa vuotta aiemmin maailmankuulun tennispelaajan mukaan nimetty vaatekokoelma näki päivänvalon, mutta vasta brändin varsinaisen perustamisen jälkeen se lähti todelliseen nousuun suosituksi sporttimerkiksi.

Brändin tuotteet huokuvat laatua ja toiminnallisuutta, mutta samalla pirteitä värejä ja persoonallisuutta. Tuotemerkin valikoimiin kuuluu lukemattomia eri tuotealueita suurimman ja kenties tunnetuimman alusvaatevalikoiman lisäksi. Näihin lukeutuu muun muassa kengät, urheiluvaatteet, erilaiset laukut ja kaikenlaiset sporttisen laadukkaat paidat.

Björn Borg sopii merkkinä kaikenikäisille, sukupuoleen katsomatta. Meillä Zalandolla löytyvästä brändin valikoimasta löydät korkealaatuista ja persoonallista designia niin perheen pienimmille kuin hieman iäkkäämmillekin liikkujille. Tuotteet soveltuvat monesti myös erinomaisesti urheilemisen ja erilaisten aktiviteettien lisäksi aivan perinteiseen arkeen ja vapaa-aikaan.

Urheilumuotia luonnonmukaisesti

Ruotsalaiselta aikansa tennishuipulta nimensä lisäksi brändi on saanut tuotteisiinsa persoonallisuutta ja voitontahtoa huokuvaa tyyliä. Rohkea värikkyys kohtaa innovatiivisuuden, ja nämä yhdistettynä hyvään suunnittelutyöhön ja laadukkaisiin materiaaleihin on synnyttänyt urheilumuotia, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Löydät Björn Borgin valikoimasta korkeatasoisista materiaaleista tehtyjä tuotteita. Mallistossa on modernille vaatemerkille ominaisesti myös useita satoja luonnonmukaisiin materiaaleihin ja -valmistustapoihin keskittyneitä tuotteita. Nämä tuotteet tunnistat meillä Zalandolla helposti vihreästä Kestävä kehitys -merkistä. Kyseisten asusteiden tuotesivuilta näet vieläpä hieman lisätietojakin käytetyistä kestävään kehitykseen nojaavista toimista. Urheilumerkin tuotteissa yleisimmin käytetyt luonnonmukaisuustoimet ovat luomumateriaalien ja kierrätettyjen materiaalien hyödyntäminen tuotteiden valmistuksessa. Näin tuotteiden valmistuksessa syntyviä päästöjä on saatu pienemmiksi ja esimerkiksi kierrätettyjen tuotteiden kohdalla materiaalien elinkaarta pidemmäksi.

Valitse brändin tuotevalikoimasta esimerkiksi vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista tehty laadukas tekninen paita mustana tai luonnollisen vihreänä. Tai tyylikäs vähintään 70-prosenttisesti luomumateriaaleista valmistettu urheilutoppi kaikenlaisiin aktiviteetteihin juoksulenkistä saliharjoituksiin. Näyttävin värein tai vaikkapa maastokuvioin koristellut vaatemerkin tunnetut bokserit löydät myös helposti vähintään 50-prosenttisesti luomumateriaaleista tehtynä. Olipa valintasi mikä hyvänsä, voit luottaa merkin laatuun ja aikaa sekä käyttöä kestävään tyyliin.

Väriä kaikkiin vaatekaapin asusteisiin

Björn Borg tarjoaa mainion toiminnallisia ja laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita kaikenikäisille. Brändin kattavasta valikoimasta löydät aina tyylikkäiden mustien ja valkoisten asusteiden lisäksi rohkean värikkäitä ja pirteästi kuvioituja tuotteita lähes kaikista vaatekaapin tuotteista.

Vaatemerkin todellisiin kulmakivituotteisiin kuuluvat bokserit löydät perinteisen mustina, mutta myös lukuisissa räväkämmissä väreissä. Kirkkaan keltaiset, leopardikuvioidut, violetit ja vaikkapa kukkakuvioin varustetut mallit löydät yhtä helposti. Löydät luonnollisesti brändin tuotteista siistiin tennisetikettiin istuvat tuotteet kaikenikäisille miehille ja naisille, mutta myös paljon muita rennon tyylikkäitä vaatteita niin vapaa-ajalle, kuin urheiluunkin.

Kaipaako perheen pienin uusia hauskanvärisiä tennareita tai kenties pirteitä urheilushortseja? Vai miellyttäisikö partneria tai sukulaista komeat ja toimivat merkkituotteet? Björn Borg -tuotteet toimivat erinomaisesti hymyn huulille tuovina pehmeiden pakettien sisältöinä. Mikä parasta, brändin korkealaatuisista tuotteista löydät meillä Zalandolla lähes varmasti eritoten omaan vaatekaappiisi hyödyllisiä vaateparsia!