Mallisto

Suositut filtterit
614 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nimi Björn Borg on varmasti tuttu kenelle tahansa urheilusta ja etenkin tenniksestä kiinnostuneelle. Tämä 70-luvulla uraa luonut tennispelaaja muistetaan nykyisin yhtenä lajinsa kirkkaimmista tähdistä. Hänen energiansa ja taitavuutensa toivat hänelle lukuisia voittoja pelikentillä ja näitä samoja ominaisuuksia hän on sittemmin käyttänyt siirtyessään tenniskentiltä vaatebisnekseen. Hänen nimeään kantava, 90-luvulla lanseerattu, vaatemerkki onkin vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan sporttista tyyliä rakastavien keskuudessa.

Urheilullinen tyyli kertoo kantajastaan. Omasta kehosta halutaan pitää huolta ja terveellisistä elämäntavoista viestitään paljon myös vaatetuksella. Björn borg -vaatteet ovat täydellinen valinta tähän tarkoitukseen. Niin urheiluun kuin vapaa-aikaan suunnitellut mallistot ovat saaneet inspiraationsa aktiivisesta elämästä. Pirteät värit ja kuosit, näyttävät logot ja tekniset materiaalit yhdistyvät näissä sporttisen sydämen omaavissa vaatekappaleissa ja asusteissa. Myös tenniskentiltä tuttu, ajaton ja minimaalinen, tyyli on selvästi innoittanut merkin suunnittelijoita, tehden Björn Borg -merkin vaatteista kestäviä niin laadullisesti kuin esteettisesti.

Björn Borg -tyyli päästä varpaisiin

Vaatemerkki Björn Borg on tunnettu etenkin alusvaatteistaan. Sanotaan, että laadukkaat alusvaatteet ovat tärkeässä roolissa pukeutumisessa, sillä ne tekevät olon itsevarmaksi ja antavat pohjan kaikille muille vaatekappaleille. Miesten bokserit ja naisten sporttiset alusvaatteet sekä uima-asut ovat tämän merkin bravuureja. Mukava leikkimielisyys yhdistyy laadukkaisiin materiaaleihin, jotka takaavat hyvän olon sisältä ulospäin. Myös sukat muuttuvat näyttäviksi mielikuvituksellisissa kuoseissa ja väreissä, antaen tyylikkään lisän mihin tahansa asukokonaisuuteen.

Merkin valikoimista löytyy toki vaihtoehtoja myös vapaa-ajan pukeutumiseen ja urheilusuorituksiin. Tasokkaat trikoot ja verryttelyhousut antavat puhtia treeneihin, mutta myös salin ulkopuolelle. Björn Borg -logolla varustellut yläosat sopivat täydellisesti niin farkkujen kavereiksi rentoon arkiseen pukeutumiseen kuin trendikkäille lenkkipoluille. Asun kruunaavat tietenkin ensiluokkaiset kengät. Pienillä yksityiskohdilla varustellut kengät yhdistyvät loistavasti sporttiseen asukokonaisuuteen ja antavat jaloille tarvittavan tuen pidempiinkin kävelyreissuihin.

Yhdistele ja sekoita

Pirteää Björn Borg -muotia

Björn Borg on maailmankuulu entinen tennispelaaja, joka on näyttävän urheilu-uran jälkeen keskittynyt luomaan uraa muodin parissa. Björn Borg -tuotemerkkiin kuuluvat laadukkaat ja iloisen väriset muotialusvaatteet, urheiluvaatteet, kengät, laukut, aurinkolasit ja tuoksut. Suurin tuoteryhmä ovat kuitenkin trendikkäät alusvaatteet miehille ja naisille. Björn Borg edustaa korkeaa laatua ja persoonallista designia. Tämän innovatiivisen ruotsalaisen tuotemerkin alusvaatteet tunnetaan laadusta ja värikkäästä ja modernista tyylistä. Björn Borg oli aktiiviuransa aikana maailman parhaimpia tenniksenpelaajia, jonka persoonallisuus ja voitontahto huokuvat myös tämän upean tuotemerkin tuotteissa. Rohkeaa, innovatiivista ja laadukasta. Björn Borg miesten ja naisten alusvaatevalikoimasta jokainen laatua ja tyyliä arvostava löytää itselleen mukavat, täydellisesti istuvat ja trendikkäät alusasut monissa hienoissa väreissä ja hauskoissa printeissä.

Värikkäitä ja innovatiivisia laatutuotteita

Tämän persoonallisen tenniksen supertähden alusvaatevalikoima on hurmaavan monipuolinen. Björn Borg suunnittelee laadukkaita ja persoonallisia alusvaatteita miehille, naisille ja lapsille. Tämä innovatiivinen tuotemerkki valmistaa myös toiminnallisia urheiluvaatteita, sukkia sekä uima-asuja koko perheelle. Uniikit Björn Borg-alusasut ovat saavuttaneet suuren suosion luonnollisesti kotimaassaan Ruotsissa, mutta tuotteita myydään myös laajasti ympäri maailman, koska persoonalliset kuviot ja korkea laatu puhuttelevat monia. Björn Borg suunnittelee ja valmistaa värikkäitä ja innovatiivisia tuotteita koko perheelle. Tämän persoonallisen supertähden visiona on tulla mestariksi myös muotialusvaatteiden suunnittelussa, ja tuotemerkki onkin todella suosittu ja arvostettu muoti- ja laatumerkki ympäri maailman. Tänä päivänä Björn Borg tuotemerkin alta löytyy laadukkaiden alusasujen lisäksi myös kattava valikoima sporttisia tennareita ja nilkkureita, mukavia ja värikkäitä treenivaatteita ja uima-asuja.

Björn Borg = sporttisuus, innovatiivisuus ja värikkyys

Kaikki varmasti ovat kuulleet legendasta nimeltään Björn Borg. Suhteellisen lyhyen uransa aikana tämä mies voitti 11 Grand Slam -turnausta ja hänet tunnettiin uskomattomasta fysiikasta ja pettämättömistä hermoista, sekä tietysti vaaleista liehuvista hiuksista ja kuuluisasta hikinauhasta. Björn Borgin motto kuuluu: "If you are afraid of losing, then you daren’t win”, ja tämä pätee myös hänen työhönsä vaatesuunnittelijana. Björn Borgin innovatiivisessa designissa näkyy halu voittaa. Hän haluaa olla paras siinä, mitä hän ikinä tekeekään. Tämän upean tuotemerkin huippulaadukkaat sporttiset tuotteet odottavat sinua Zalandolla. Tervetuloa laatuostoksille verkkokauppaamme!