Villahousut

Suositut filtterit
668 tuotetta

Villahousut tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia

Villahousut voivat soveltua lähes mihin vain käyttöön. Erilaisten villatyyppien tarjoamat ominaisuudet ja vaatevalmistajien innovaatiot mahdollistavat materiaalin ominaisuuksien hyödyntämisen monissa tilanteissa.

Villa nähdään ennen kaikkea lämpimien vuodenaikojen materiaalina. Sitä se toki erinomaisten lämmöneristysominaisuuksiensa vuoksi onkin. Villahousut tarjoavat lisäksi paljon muitakin miellyttäviä ominaisuuksia, kuten hyvän hengittävyyden, kosteutta hylkiviä ominaisuuksia ja pitkäikäistä kestävyyttä.

Villatyyppejä on myös paljon erilaisia. Esimerkiksi kashmir tuo vaatteisiin pehmeyttä ja luksushenkeä, ja merinovillaa hyödynnetään paljon liikuntavaatteissa kosteutta hylkivien ominaisuuksiensa vuoksi. Tweed-housut huokuvat tyylikkään rustiikkista henkeä ja muhkeat perinteiset villatyylit pitävät puolestaan jalat lämpiminä todella kylmilläkin pakkaskeleillä. Vaihtoehtoja on monia ja meillä Zalandolla löydät toivottavasti etsimäsi.

Löydä laadukkaat merinovillaleggingsit ja muut arjen pelastajat

Merinovilla on erittäin suosittu materiaali aktiivisten liikkujien piireissä ja materiaalista valmistetaankin paljon yleiseen ulkoiluun, retkeilyyn ja liikuntaan soveltuvia vaatteita. Merinovillaleggingsit ovat yksi suosituista villasta valmistetuista housumalleista.

Perinteistä villaa pidempänä ja ohuempana kuituna merinovilla tuntuu ihoa vasten entistäkin pehmeämmältä ja kevyemmältä. Merinovillaleggingsit sopivat liikkumiseen myös joustavuutensa vuoksi. Lisäksi ne säilyttävät muotonsa erittäin hyvin. Huipputason kosteutta hylkivät ja eristävät ominaisuudet ovat tehneet niistä erittäin suositut niin kylmien kuin lämpimämpienkin säiden retkeilykäytössä.

Löydä Zalandolta reilusta villahousujen tarjonnasta juuri omaan käyttöösi soveltuvat mallit. Klassiset kerrospukeutumiseen soveltuvat villaiset pitkät alushousut, villashortsit, urheiluleggingsit ja muodikkaaseen tyylittelyyn soveltuvat housumallit ovat helposti saatavillasi verkkokauppamme kautta.

Hanki sopivat housumallit kaikkiin asukokonaisuuksiin

Yhdistelemällä villahousut erilaisin ajatuksella ja erilaisin tyylein luot tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Tyylitellyt kuviot, erilaiset tekstuurit ja kekseliäät kuosit ovat kättesi ulottuvilla. Yhdistele ne muuhun pukeutumiseesi luodaksesi toimivia kokonaisuuksia.

Kylmillä keleillä villasta valmistetut housumallit pääset lämpönsä vuoksi oikeuksiinsa. Yhdistele ne tyylikkäisiin neuleisiin ja puseroihin, sekä asianmukaisiin kenkiin ja asukokonaisuutesi on valmis. Pituus on parhaimmillaan jäädessään aivan hitusen kengän yläpuolelle.

Hauskan retrolookin saat luotua valitessasi jalkaasi ruudulliset housumallit. Muutenkin leikittely kuoseilla ja kuvioilla on muodista innostuneille suositeltavaa. Pidä kuitenkin tasapaino yllä valitsemalla sopiva määrä räikeitä kuvioita. Tutustu Zalandolla suureen määrään erilaisia villasta valmistettujen housujen vaihtoehtoja ja löydä sopivat mallit niin lämpöä tuoviksi alusvaatetuksiksi, kuin ammattimaista tyylikkyyttä huokuviksi päällyshousuiksikin.