Mallisto

Suositut filtterit
1 691 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Positiivisesti provosoiva Joop! on kuin muodikas tervehdys. Trendikäs huudahdus, joka kaikuu kaupunkien kaduilla ja kerää kaikkien ohikulkijoiden huomion raikkailla, muodikkailla vaatteillaan ja asusteillaan. Hektinen vilinä pysähtyy hetkeksi tarkkailemaan joukosta edukseen erottuvaa asua ja sen tyylikästä kantajaa painaen mieleensä asun jokaisen tarkkaan harkitun detaljin. Hetken kaikki mitä he näkevät ja kuulevat on Joop!

Jos haluat tehdä pysäyttävän ja herättävän vaikutuksen suurkaupungin upeimpien pukeutujien joukossa, panosta vaatetuksesi tyylikkyyden lisäksi sen omaleimaisuuteen. Uskalla näyttäytyä kirkkaissa väreissä ja muotoonleikatuissa puvuissa, jotka piirtävät siluettisi ääriviivat selkeästi ja ryhdikkäästi. Älä ujostele materiaalivalinnoissa vaan yhdistä rohkeasti asiallista ja sporttityyliä niin juhlaan kuin arkeenkin. Valitset vaatetuksesi aina tarkkaan harkitulla, muodin rajoja kevyesti uhmaavalla tyylillä ja ansaitsemasi huomio on taattu.

Joop! taitaa siloitellun kaupunkilaistyylin

Joop! luo mielenrauhaa siellä missä on kiirettä ja painetta. Hyvin pukeutuneena tunnet olosi itsevarmaksi, mikä helpottaa sekä päivittäisiä työtehtäviäsi että arjen rutiineja. Selkeälinjaiset ja modernit Joop!-vaatteet ja -asusteet yhdistävät luksusta ja mukavuutta siten, että voit pukeutua fiksusti aina ja kaikkialla. Monipuolista elämää elävien naisten ja miesten arjen helpottaminen onkin yksi Joop!:in designin tavoitteista. Funktionaaliset asut muuntuvat moneksi ja ovat sen verran hillittyjä, että ne jättävät tilaa omalle mielikuvituksellesi. Luot siis tyylisi itse, mutta Joop! antaa siihen täydelliset välineet!

Brändin taidokkaasti tyylitellyt puvut ja jakkupuvut valloittavat niin toimistoissa kuin juhlallisissa tilaisuuksissakin. Niiden klassinen räätälöinti ja hillitty näyttävyys onnistuvat säväyttämään aina hienostuneesti. Vastapainona työlle ja juhlalle Joop! tarjoaa rentoja katutyylejä, jotka vastaavat modernin kaupunkilaisen tarpeisiin. Molempia tyylejä yhdistää luonnollinen charmikkuus, joka syntyy intensiivisten värien ja hienotunteisten nyanssien vuoropuhelusta brändin jokaisessa vaatekappaleessa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua