Collegehousut

Suositut filtterit
6 121 tuotetta

Collegehousut – lahkeiden täydeltä rentoa olemista

Takana on pitkä päivä töissä ja saavut kotiin väsyneenä. Lasket laukun eteisen lattialle ja kuoriudut ulos tiukoista työvaatteista heti tilaisuuden tullen. Raahaudut vaatekaapille ja nappaat hyllyltä mukavimmat housut, jotka löydät – suosikkisi, rennot collegehousut. Kääriydyt viltin kera sohvalle katselemaan elokuvia loppuillaksi ja tunnet, kuinka sinut täyttää seesteinen tunne.

Sillä, miltä vaatteet tuntuvat päällä, on paljon merkitystä,. Toimistolla tai joissain paremmissa kekkereissä joutuu ehkä laittamaan päälleen jotain näyttävämpää, mutta kotonaan kukaan tuskin haluaa viettää rentoa päivää nahkahameessa tai puvussa. Siksi vaatekaappiin kannattaakin varata ainakin muutamat mukavat collegehousut.

Meiltä Zalandolta löydät niitä vinon pinon. Laaja valikoima kattaa useat malli- sekä värivaihtoehdot, joten jokaiselle on tarjolla jotakin. Tilaa siis uudet kollarit olohousuiksi meiltä ja pistä pitkäksesi riippumattoon tai kesämökin rantatuoliin.

Monipuoliset kollarit ovat myös oivat urheiluhousut

Collegehousut ovat varsin monipuolinen housumalli. Ne soveltuvat nimittäin rennon oleskelun lisäksi erilaiseen urheiluun ja arkiliikuntaan. Niissä on mukava kävellä pidempi matka lähikauppaan, lenkittää koiraa tai lähteä metsäretkelle kaverin kanssa. Kollarit ovat myös mainiot juoksu- tai vaikkapa koripalloiluhousut. Ne pitävät sinut lämpimänä viileämpinä syyspäivinä, mutta hengittävät mukavasti urheillessa.

Jos siis arkesi on kiireistä, etkä tiedä, minne päiväsi sinut vievät, varustaudu laadukkailla collegehousuilla. Katu-uskottavat kollarit käyvät niin kaupunkipäivän viettoon ja asioiden hoitoon kuin vaikkapa rentoon leffailtaan kaveriporukalla. Niissä kelpaa syöksyä urheilutreeneistä yliopistolle ja sieltä aina kaupan kautta kotiin.

Näyttävät collegehousut ovat rennon tyylin kulmakivi. Zalandon valikoimasta löytyy trendikkäitä kollareita aina leveälahkeisista ja löysistä tyköistuviin malleihin. Voit siis valita joko vartalon muotojasi imartelevat, vyötäröä korostavat tai hip hop -tyyliset, pussimaisemmat housut. Tai vaikka yhdet salihousuiksi ja toiset ihan vain kotona oleiluun. Meiltä saat ne samaan tilaukseen. Tule tutustumaan tarjouksiimme, jottet kulje onnesi ohi.

Collegehousut koko perheelle

Collegehousujen suosio ei rajoitu vain aikuisiin käyttäjiin, vaan ne ovat myös mitä mainioimmat lasten housut. Niissä pääsee ryömimään ja leikkimään vapaasti, sillä ne joustavat joka suuntaan ja kestävät kovempiakin koettelemuksia. Niiden pukemiseenkaan ei yleensä tarvita aikuisten apua. Kollarit on myös helppo pestä, jos ne pääsevät likaantumaan.

Collegehousuja on tarjolla myös mitä mielikuvituksellisimmissa väreissä. On viininpunaista, puhtaanvalkoista, maanläheistä beigeä, suloista vaaleanpunaista sekä kirkkaansinistä. Zalandon valikoimasta löytyy kollareita kuvioinneilla ja huomion kiinnittävillä logoilla tai täysin ilman mitään merkintöjä. Yksi suosii klassista harmaata, kun taas toinen valitsee mieluummin leopardikuosin tai liukuvärjätyn mallin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi prinsessoja, eläimiä, dinosauruksia sekä mutia satuhahmoja. Mallistostamme löydät myös esimerkiksi raskausaikaan sopivat collegehousut sekä lyhyet collegeshortsit.

Tilaa siis kerralla uudet kollarit vaikka koko perheelle ja säästy työläiltä kauppakeskusseikkailuilta. Näissä pöksyissä kehtaa viettää rentoa viikonloppua tai lähteä vaikkapa pidemmälle syysretkelle luonnon rauhaan. Nopean toimituksen ansiosta saat ne pian käyttöösi.