Collegehousut

Suositut filtterit
12 479 tuotetta

Collegehousut

Collegehousuilla saat arkeesi ihanaa mukavuutta ja rentoutta. Kollarit sopivat moneen eri tilanteeseen ja niillä luot rennon lookin niin työpäivään kuin harrastuksiinkin. Hanki kerralla useampi pari – ihastut varmasti!

Collegehousujen lämmin ja hengittävä materiaali sopii niin talven pakkaspäiviin kuin kesän helteisiinkin. Luo persoonallinen tyyli ja poimi suosikkisi collegehousujen laajasta valikoimasta. Valitse kokopitkät tai nilkat paljastava malli, tuo esiin muotosi niukemmalla mallilla, valitse tuttu harmaa tai musta väri tai yllätä itsesi räikkäällä kuviolla, kuten printeillä ja raidoilla. Pienet yksityiskohdat, kuten hopeiset vetoketjut, taka- ja etutaskut ja hauskasti leikatut ompeleet tuovat tyyliisi ripauksen ekstra-asennetta. Collegehousut ovat tärkeä osa rentoa lookia, ja niillä tuot mielenkiintoista lisää asukokonaisuuteesi!

Collegehousuilla tyyliä töihin ja vapaa-aikaan

Collegehousut sopivat niin arjen tyylitaiturille kuin rennommallekin reissaajalle. He suosivat mukavuutta ja trendikkyyttä samanaikaisesti. Rento look työpäivään syntyy tyylikkäistä, slimmeistä ja nilkkapituisista collegehousuista, jotka sopivat puuvillaisen bleiserin ja rennon t-paidan kanssa. Viimeistele tyyli kangaskassilla ja keveillä tennareilla. Pidä trendikäs tyyli kotonakin ja nauti rauhallista koti-iltaa perheen kesken collegehousuissa, topissa ja hupparissa. Pakkaa matkalle mukaan ainakin yhdet mukavat collegehousut, hupparin ja tennareiden lisäksi, ja lisää asukokonaisuuteen tarpeen mukaan lyhyt nahkatakki ja raidallinen pipo.

Collegehousut sopivat monipuolisesti myös erilaisiin harrastuksiin, kuten kuntosalille, kävelylenkille tai juoksulenkille. Voit siis olla varma, että tämä ostos kannattaa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista