Lasten housut

5 128 tuotetta

Käytännöllisyyden sekä vapauden esikuvana, housut ovat edelleen oleellinen osa muotisuunnittelua. Housujen historia ihmisten arkivaatetuksessa on pitkä. Vaikka alunperin housut olivatkin vain miesten pukeutumisen eksklusiivinen piirre, nykyään ne kuuluvat kaikille. Lasten pukeutumisessa housut ovat käytännöllinen ja mukautuva vaatekappale, joka valloittaa vapaudellaan sekä monimuotoisuudellaan. Nykyajan housumuotiin kuuluu lähes kaikkea, mitä kuvitella saattaa - löydät varmasti lapsellesi jotain tämän päivän hengästyttävän suuresta housutarjonnasta. Lapsille suunnitellaan kirjava määrä kaiken tyylisiä housuja, joista on helppo valita lapsen mieltymyksiin sopivat kappaleet. Tarjolla on lasten housuja supersuosituista sekä kestävistä farkuista erikoisempiin materiaaleihin.

Lapsille kestävyyttä ja hauskoja yksityiskohtia

Lasten pukeutumisessa yksi tärkeimmistä seikoista on vaatteiden käytännöllisyys, sillä lasten vaatteet tulee olla helppo ja nopea pukea päälle. Lasten vaatetuksessa panostetaankin huomattavan paljon sekä laatuun että mukavuuteen. Lasten housuissa mallit ovat yleensä melko yksinkertaisia, mutta trendikkäinä jujuina vaatteissa saattaa löytyä hauskoja kuoseja, värejä tai yksityiskohtia esimerkiksi taskujen muodossa. Lastenvaatevalikoimasta löydät myös suloisia piirros- ja eläinhahmoja, jotka piristävät varmasti jokaisen lapsen päivää! Nuorten housuvalikoima mahdollistaa jo itseilmaisun sekä asenteen näkymisen; löydät valikoimasta jopa revittyjä farkkuja, jotka sopivat rokkihenkiselle nuorelle. Tutustu laajaan lasten housujen valikoimaan, ja valitse sieltä lapsesi kanssa hänelle uudet suosikkihousut!

Tutustu myös

Housujen historia on pitkä ja monivivahteinen. Monet uskovat, että housujen kehityksellä ja ratsastuksella on ollut yhteys toisiinsa kaukana historiassa. Aikojen saatossa muotiin ovat kuuluneet muun muassa leveä pussimalli, erilaiset nilkkapituudet sekä polvisukkien kanssa käytettävät polvihousut. On ollut aikoja, jolloin housujen katsottiin sopivan vain miesten käytettäviksi. Ajat ovat muuttuneet, ja tänä päivänä housut kuuluvat aikuisten lisäksi myös lasten, niin tyttöjen kuin poikienkin, vaatekaappiin. Nykyisin ei ole yhtä ainoaa muodissa olevaa mallia, vaan tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja kunkin kantajan makuun. Housut muodostavat käytännöllisyytensä vuoksi erään lapsen vaatekaapin kulmakivistä, ja erityisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa niillä onkin monta erilaista käyttötarkoitusta.

Kattavasta lastenhousuvalikoimastamme sopivat housut sekä sisä- että ulkokäyttöön

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia, eri käyttötarkoituksiin sopivia lasten housuja. Valikoimassamme on vaihtoehtoja aina teknisistä kuorivaatteista farkkuihin ja legginseihin. Löydät valikoimastamme myös erilaisia sisä- ja ulkokäyttöön sopivia haalareita. Mukana on paljon laadukkaita vaihtoehtoja lukuisilta suurilta, suosituilta valmistajilta ja toisaalta piristäviä uutuuksia pienten, nousevien valmistajien tuotannosta. Sopivatpa lapsesi varustukseen löysät ja mukavat colleget tai tiukat, muodikkaat slim fit-farkut, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon laajasta valikoimastamme. Voit hakea tuotteita helposti haluamiesi kriteerien perusteella valitsemalla sivun vasemmassa laidassa olevasta valikosta lapsen iän, toivomasi tuotemerkin, materiaalin ja värin sekä määrittelemällä omiin toiveisiisi sopivan hintahaitarin. Jotta ostaminen olisi mahdollisimman helppoa, voit etsiä erikseen juuri syys- ja talviaikaan tai keväälle ja kesälle sopivia tuotteita. Tyylilleen uskollista lasta varten voit jopa määritellä, minkä korkuinen on toiveissa olevien housujen vyötärö! Valikoimastamme löydät valitsemiisi housuihin sopivien paitojen, takkien ja tunikoiden lisäksi myös tyylikkäitä asusteita, kuten vöitä, sukkia ja sukkahousuja. Zalandolta löydät lasten housut jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen!