Lasten puserot & neuleet

Suositut filtterit
6 494 tuotetta

Haluatko pukea koko perheen muodikkaasti? Myös lasten neuleet ja puserot ovat täynnä huipputrendikkäitä inspiraatioita! Voit koota näistä vaatteista jo pikkuvauvalle kivoja asuja. Käytä mielikuvitustasi luovasti ja pue pikku käärölle pehmoisia neuleita, joissa hän tuntee olonsa miellyttäväksi. Leikki-ikäisten tyyli on pirteä ja raikas. Taiteellisuudella maustetut yläosat taipuvat myös liikuntaan, kirmailuun ja kiipeilyyn. Koululaiselle on tärkeää kuulua joukkoon tai erottua edukseen trendikkäissä ja istuvissa muotikuteissa.

Lasten neuleet innostavat pukeutumaan muodikkaasti

Perheen vauvaa on hauska pukea muodikkaisiin vaatteisiin. Lasten neuleista ja puseroista voit valita hänelle tuoreita tyylejä. Laittaisitko tyttövauvalle nätin kuviollisen collegepaidan kyläilyreissua varten? Sitähän voisi yhdistää vaikkapa hörhelölahkeilla varustettuihin legginseihin! Poikalapsikin pitää pehmoisesta tunteesta vaatteissaan. Helli häntä raikkaan näköisellä pitkähihaisella paidalla ja siihen sopivalla neuletakilla. Olisiko takissa näyttävyyttä lisäävä huppukin? Lasten neuleet ja puserot inspiroivat leikki-ikäisten pukeutumista ajantasaisilla muoti-ideoilla. Kun puistoreissu alkaa houkuttaa lasta, on aika ryhtyä toimeen. Jos ilma on viileä, pikkutytön pörröinen neuletakki käy vaikka nätin neulehaalarin päälle. Sään mukainen ulkoiluhaalari kuorruttaa herttaisen tyylin täydelliseksi. Reippaan pojan ulkoilutakin alle kelpaa rento fleecetakki, joka sointuu myös huippusuosittujen verkkareiden kanssa yhteen.

Lasten puserot taipuvat tyylistä toiseen

Lasten neuleita ja puseroita on somistettu erityisen idearikkaasti. Kouluikäisten yläosia miehittävät ajankohtaiset maastokuosit ja vaatteiden pinnoissa sädehtivät tietysti myös upeat taivaankappaleet. Hempeisiin tyyleihin voit valita vaikkapa sydämiä tai suloisia tassunjälkiä. Huippusuositut digiprintit ja kuviopinnat eivät jää luokkahuoneessakaan huomaamatta. Niiden huikeasta kuvakerronnasta löydät esimerkiksi klassisia ja modernisoituja kukkakuoseja. Huomasit varmaan myös moninaiset eläinhahmot ja suurikokoiset kirjaimet, joilla voit osoittaa haluamaasi asennetta! College- ja neulevaatteita koristavat myös huipputrendikkäät meleeratut pinnat. Niitä on helppo yhdistellä vaikka muodikkaisiin merkkifarkkuihin tai kangashousuihin. Yksityiskohtina erottuvat trendikkäät duffelinapit, röyhelöt, rusetit tai tehostenauhat. Tutki myös kaulusten monenlaista muotokieltä. Kiinnostaisiko sinua enemmän tyylikäs saalikaulus vai asiallisen näköinen kääntökaulus?

Yhdistät helposti