Varpajaislahjat

Suositut filtterit
1 477 tuotetta

Varpajaiset - voiko parempaa syytä lahjan ostamiseen edes olla? Vanhemmaksi tuleminen on tärkeä etappi, jota on syytä juhlistaa myös lahjoin! Varpajaislahjat valitaan lapsen ja vanhempien iloa ja tulevaa yhteistä taivalta ajatellen. Ne jäävät myös muistoksi tärkeästä merkkihetkestä.

Varpajaislahjaksi sopivat tietysti vauvan ensimmäisiä hetkiä ajatellen valitut somat yllätykset. Vanhemmat arvostavat pikkuista ja uutta elämänvaihetta silmällä pitäen valittuja vaatteita ja muita tarpeellisia lahjoja. Huumoriakaan ei tarvitse unohtaa: lahja voi olla vaikkapa hauska selviytymispakkaus, jossa on pieni yllätys jokaiselle perheen jäsenelle!

Varpajaislahjat ovat osa perhetapahtuman riemua

Uuden tulokkaan pukeminen lahjaksi saatuun potkupukuun tai t-paitaan muistuttaa ystävien ja sukulaisten tuesta ja toivottavat pienokaisen tervetulleeksi porukkaan. Valitse varpajaislahjaksi esimerkiksi huipputyylikäs ja laadukas body, joka kestää kovaa käyttöä ja jonka ulkonäkö ilahduttaa lapsen vanhempia. Tai hanki juhlaviemisiksi soma setti, johon kuuluu useampi käytännöllinen elementti - kuten useammat pöksyt tai vaikkapa body, pipo ja pienet töppöset!

Varpajaislahjat ovat myös muisto uuden etapin alun juhlimisesta. Niiden antaminen on tärkeä hetki sekä antajalle että saajalle! Valitse siis varpajaislahjat tulevien vanhempien mieltymyksiä silmällä pitäen. Varpajaislahjavalikoima on laaja: siihen mahtuu niin huipputrendikkäitä, hipster-henkisiä lastenvaatteita kuin klassisten luksusmerkkienkin lapsille suunnattuja tuotteita. Harkittu ja laadukas lahja on viesti perheenlisäyksen aiheuttaman ilon jakamisesta.

Tutustu myös