Mallisto

Suositut filtterit
46 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kotimainen Mainio näyttää mistä lasten kestävässä muodissa pesee! Se luo luomupuuvillasta veikeitä lastenvaatteita, joissa on reippaasti potkua. Valikoimasta löytyvät vaatteet aina vauvasta 12-vuotiaille saakka. Merkin lastenvaatteissa on luonnetta ja coolia asennetta, joka vetoaa taatusti värikkäistä ja kivoista vaatteista tykkääviin naperoihin. Vaatteet ihastuttavat myös vanhempia vahvoilla ja rohkeilla väreillään ja graafisuudellaan sekä rennoilla silueteillaan.

Mainion mainiot lastenvaatteet ovat ajankohtaisia

Mainion nimi oikeastaan kertoo kaiken merkin lastenvaatteista. Ne ovat vahvasti ajan hengessä mukana sekä kestäviä lastenvaatteita. Niissä on reipasta ja rentoa asennetta, johon ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin. Mainio panostaa vaatteidensa mukavuuteen ja käytännöllisyyteen, mikä on erityisen tärkeää suunniteltaessa lasten arkeen sopivia käyttövaatteita. Brändinä se haluaa olla toiminnassaan avoin ja rehellinen ja kunnioittaa ympäristöä - se valmistaa kaikki vaatteensa luomupuuvillasta. Inspiraatiota se ammentaa suunnitteluunsa katumuodista, ajankohtaisista ilmiöistä ja jokapäiväisestä elämästä. Se ottaa myös vastuuta eettisyydestä ja panostaa valmistusprosesseihin: kaikki tuotteet valmistetaan SA8000-sertifioidussa tehtaassa, jossa noudatetaan reiluja sosiaalisia ja työolosuhteita. Merkki lahjoittaa myös kaksi prosenttia tuloistaan intialaisen tehtaansa yhteisön hyvinvointiin, joten voit tehdä samalla hyvää, kun valitset Mainion lastenvaatteet.

Mainiosti muodikas lasten muoti

Lasten arki on täynnä seikkailumieltä ja uusia kokemuksia - ja jotta vaatteet pysyisivät mukana menossa, on niiden oltava erityisen mukavia, joustavia ja laadukkaita. Ja tietenkin helppohoitoisia, koska seikkaileminen vaatii joskus veronsa tahrojen ja likamörköjen muodossa. Mainio on ottanut tämän huomioon materiaalivalinnoissaan. Erityisesti kuitenkin merkin lastenvaatteet erottuvat niiden näyttävillä kuoseilla ja printtikuvioilla. Niissä on urbaania graafisuutta ja iloisia väriyhdistelmiä. Merkki onkin viehättynyt villeihin ja jopa erikoisiin väriyhdistelmiin, jotka tuovat jotain uutta muuten pohjoismaisen suoraviivaiseen tyyliin. Näitä vaatteita ei ole tehty pumpulissa vaan niissä on reippaasti iloista energiaa ja katumuodista tuttua asennetta. Väljät siluetit tuovat myös mieleen rennon katumuodin ja ovat erityisesti lasten mieleen. Suloiset bodyt ja haalarit, reippaat hupparit, verryttelyhousut ja collegepaidat sekä sievät mekot ja joustavat leggingsit sopivat kaikille lapsille, jotka tykkäävät erikoisen kivoista jutuista.

Tutustu myös