Katalogi

Suositut filtterit

Upeat ja yksilölliset vaatteet tarjoaa Mainio

Mainio on suomalainen brändi Helsingistä. Se aloitti lastenvaatteiden valmistuksen vuonna 2013, mutta laajensi myöhemmin myös aikuisten vaatteisiin ja erilaisiin asusteisiin. Brändin vaatteet ovat suunniteltu arkeen sopiviksi, mukaviksi ja helppohoitoisiksi.

Brändin tavoitteena on, että sen mallistot kestävät aikaa seuraten niin lasten kuin aikuistenkin seikkailuja läpi vuosien. Se rohkaisee yhdistämään uudet Mainio-tuotteet vanhojen suosikkien kanssa antaen rakkaan vanhan printin ja uutuuksien kietoutua yhteen.

Mainio tarjoaa mukavia, hauskoja ja helppohoitoisia arjen vaatteita. Brändillä on nyt myös suosittu Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisesti eurooppalaissa tehtailla Liettuassa ja Ukrainassa tai Intiassa, joissa työolot on tarkoin tiedossa useiden vuosien ajalta. Suomessa valmistetaan puolestaan villaiset asusteet, ja suurin osa vaatteissa käytetystä puuvillasta on luomupuuvillaa.

Shoppaile Mainion kestävästi valmistettuja vaatteita

Mainio pyrkii rakentamaan valoisampaa huomista. Brändi sitoutuu käyttämään eettisiä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tekemään yhteistyötä yritysten kanssa, jotka asettavat etusijalle työntekijöidensä hyvinvoinnin ja ympäristön. Mainio on Suomen ainoa GOTS-sertifioitu lastenvaatealan yritys. Mallistosta löydät ihastuttavia vaatteita, joissa on GOTS-merkintä ja lisenssinumerot, jotka auttavat tarvittaessa jäljittämään vaatteet valmistaneen tehtaan.

GOTS-sertifioitu puuvilla on kasvatettu luonnollisesti ilman kemikaaleja, kuten lannoitteita, torjunta-aineita ja muuntogeenisiä organismeja (GMO). Brändi varmistaa jokaisessa tuotantovaiheessa, ettei haitallisia kemikaaleja käytetä, ja valmistukseen osallistuvat saavat oikeudenmukaisen palkan ja turvalliset työolosuhteet. Näin voit varmistua siitä, että ostamasi Mainio-vaatteet on kestävästi valmistettuja.

Puuvillan lisäksi brändin tuotteissa käytetään uskomatonta Tencel™ Lyocell kangasta, joka hehkuu värien kirkkautta. Tämä ylellinen materiaali on kestävä ja ympäristöystävällinen, niin raaka-aineena kuin valmistusprosessissaankin. Tencel™ Lyocell valmistetaan FSC-sertifioidusta puumassasta, joka on selluloosapohjainen kuitu. Valmistus tapahtuu suljetussa kierrossa, jolloin käytetyt kemikaalit ja vesi kierrätetään tehokkaasti. Lisäksi materiaali on täysin biohajoava, kun sen elinkaari päättyy.

Pukeudu vapaasti ja sekoita tyylejä Mainion avulla

Mallistosta löydät ihanan värikkäät kaulurit ja pipot ulkoleikkeihin sekä tietysti suositut merinovillakerrastot kaikissa herkullisissa väreissä. Valitse sopivat varusteet ulkoiluun yhdessä lapsesi kanssa ja ihastukaa kattavaan valikoimaan sisävaatteita unohtamatta. Selaa kutkuttavan suloisia collegehousuja ja -paitoja sekä huppareita, joilla puet lapsesi lämpimästi seuraavaa seikkailua varten. Kokoja löytyy taaperoikäisistä kouluikäisiin.

Aikuisten mallisto sisältää upeita housuja, tunikamekkoja, paitoja ja hameita, joilla loihdit päitä kääntävän lookin hetkessä. Yhdistä Mainion värikkäät vaatteet osaksi arkipukeutumista. Sovita brändin printtihousuja esimerkiksi yksivärisen puseron ja trenssitakin kanssa luodaksesi trendikkään lookin.

Mihin tahansa tuotteeseen päädytkään, Mainion kanssa et voi mennä harhaan. Pukeudu laadukkaisiin ja kestävästi valmistettuihin vaatteisiin. Selaa valikoimaamme jo tänään, klikkaile ostoskoriin ja ihastu!