Lapset

Lasten kengät

Sukupuoli
Hinta
8
8
370
370

5 269 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/63
VAIDER - Skeittikengät - bordeaux Talvisaappaat - navy Nilkkurit - grey Korkeavartiset tennarit - haystack/baroque brow AIR FORCE 1 - Korkeavartiset tennarit - white VAIDER - Skeittikengät - black 6 INCH PREMIUM - Nauhalliset nilkkurit - rust Nauhalliset nilkkurit - marino SWIFT RUN - Matalavartiset tennarit - black BROOKLEE - Nauhalliset nilkkurit - schwarz COURT BOROUGH - Korkeavartiset tennarit - haystack/baroque brown/light brown Nilkkurit - dark brown SUPERSTAR FOUNDATION - Matalavartiset tennarit - core black/white KOMMODOR - Matalavartiset tennarit - dark silver/prune STEFAN JANOSKI - Matalavartiset tennarit - black/white HANDLE IT RAIN BOOT KIDS - Kumisaappaat - grass green EXPLORATEUR - Korkeavartiset tennarit - navy Talvisaappaat - dark gray/pink Nilkkurit - taupe MINI BAILEY BOW II - Nilkkurit - chestnut Korkeavartiset tennarit - navy PW TENNIS HU J - Matalavartiset tennarit - collegiate gold/footwear white AIR MAX 90 ULTRA 2.0 SE (GS) - Matalavartiset tennarit - black/anthracite/cool grey/metallic silver COURT ROYALE - Matalavartiset tennarit - white MATTIAS ABX - Korkeavartiset tennarit - dark grey SWIFT RUN - Matalavartiset tennarit - black GAZELLE - Matalavartiset tennarit - core black/white/gold metallic AIR HUARACHE RUN ULTRA - Matalavartiset tennarit - black/white AIR MAX 90 SE MESH (TD) - Matalavartiset tennarit - prism pink/white Nauhalliset nilkkurit - black COURT BOROUGH MID WNTR GS - Korkeavartiset tennarit - haystack/baroque brown HUSKY - Talvisaappaat - schwarz GLOW - Korkeavartiset tennarit - green MATTIAS ABX - Korkeavartiset tennarit - mokkabraun PFRONTEN - Tohvelit - ocean WALLABY - Talvisaappaat - black Talvisaappaat - camel Nilkkurit - blue MD RUNNER 2 - Matalavartiset tennarit - gym red/black/cobblestone CREAM - Talvisaappaat - black/pink Korkeavartiset tennarit - oro JESSE BOW II - Ensiaskelkengät - baby pink Nilkkurit - black EXPLORATEUR - Korkeavartiset tennarit - black STAN SMITH - Matalavartiset tennarit - footwear white/ core black CW SNOWPITCH - Varrelliset vaelluskengät - clay brown/trace khaki/tactile rose Talvisaappaat - black/white Korkeavartiset tennarit - navy Talvisaappaat - graphit Korkeavartiset tennarit - brown ALTASPORT - Kuntoilukengät - white/bold pink Nauhalliset nilkkurit - gunn SNOWWALK VELCRO - Talvisaappaat - seagreen/black Talvisaappaat - beige Nilkkurit - chocolate YT CHAPMAN MID MTE - Korkeavartiset tennarit - ziegel HUSKY1 - Vauvan kengät - eggplant SKYTOP - Korkeavartiset tennarit - silver MINI BAILEY BOW II - Nilkkurit - pink azalea Talvisaappaat - dark gray/black

Lasten kenkämuodin kantavana ajatuksena on tarjota kasvaville jaloille kenkiä, joissa mukavuus on itsestäänselvyys ja joiden pukeminen tuottaa iloa kerta toisensa jälkeen. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät lasten kengät joka tilanteeseen aina ensiaskelista aikuisuuden kynnykselle.

Trendikkäät tennarit ja käytännölliset kävelykengät ovat kaikenikäisten lasten suosiossa ja sopivat käytettäväksi aina kevätkeleistä pitkälle syksyyn. Kesäkauden suosikkeja ovat söpöt ballerinat ja ilmavat sandaalit, joissa on tarjolla niin sporttisen käytännöllisiä kuin näyttävän koristeellisiakin malleja. Talvikauden monikäyttöisimmät yleiskengät ovat nilkkurit ¨– nahkanilkkuri on aina tyylikäs ja kestävä valinta. Riehakkaaseen ulkoilukäyttöön suunnitellut talvikengät puolestaan sopivat vaativiinkin retkeilyolosuhteisiin. Laadukkaat urheilukengät ja lenkkarit pitävät puolestaan vauhdin yllä kaikenlaisessa sisä- ja ulkoliikunnassa. Sadepäivän parasta huvia on tietenkin lätäköissä hyppiminen, joka laadukkaissa kumisaappaissa onnistuu taatusti kuivin varpain.

Lasten kengät tuovat väriä ja mukavuutta aktiiviseen elämään

Lasten kenkien kuoseissa ilakoivat suosituimmat piirroshahmot, veikeät printit ja sateenkaaren väriloisto, sillä leikkiä ja hauskuutta ei elämässä voi olla liikaa. Toisaalta valikoimasta löytyy myös pelkistetyn minimalistisia, aikuismaisen tyylikkäitä ja ajattoman monikäyttöisiä vaihtoehtoja. Mukavat tossut ja sisäkengät tulevat tarpeeseen niin päiväkodissa, koulussa kuin harrastuksissakin. Suloiset pienten lasten kengät ja tukevat ensiaskelkengät avaavat vauvaikäisten ovet kenkämuodin ihmeelliseen maailmaan. Aivan oma lukunsa ovat valloittavat juhlakengät, jotka täydentävät niin prinsessamekon koristeellisuutta kuin tumman puvun arvokasta ilmettäkin. Lasten juhlamuodin tekee ainutlaatuiseksi sen rohkea asenne – juhlapäivänä glitterissä ja bling-blingissä ei todellakaan tarvitse säästellä!

Lasten kengät on suunniteltu vaativille ja laatutietoisille asiakkaille, joille tärkeintä on mukavuus. Nämä asiakkaat osaavat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen – hienoinkin design on arvotonta, jos se ei tunnu hyvältä jalassa. Toisaalta kenkien on oltava myös ilmeikkäitä ja tyylikkäitä, sillä kukapa nyt viitsisi tuhlata aikaansa tylsän näköisten kenkien pukemiseen?

Tutustu myös

Lasten kengät ovat värien ja liikkumisen vapauden juhlaa

Lapset ovat kuluttajista vaativimpia, ja erityisesti se ilmenee kenkien kohdalla: niiden täytyy olla juuri oikean kokoiset nopeasti kasvavalle jalalle, tarjota mukavaa istuvuutta vauhdikkaisiin leikkeihin, ja lisäksi tietenkin miellyttää lapsen tinkimätöntä esteettistä silmää. Onneksi laajan valikoimamme lasten kengät tarjoavat laadukkaita ja persoonallisia kenkämalleja jokaiseen ikään, vuodenaikaan ja tilanteeseen.

Kenkämuodin ihmeelliset ovet avautuvat lapselle jo varhaisessa taaperoiässä suloisten vauvakenkien ja tukevien ensiaskelkenkien myötä. Askeleen varmistuessa ja nopeutuessa mukaan tulevat myös muut kenkäklassikot aina kevyistä kesäkengistä topattuihin talvisaappaisiin. Siinä missä vielä 50 vuotta sitten lasten kengät olivat kuin aikuisten jalkineiden pelkistettyjä miniatyyriversioita, hallitsee tämän päivän lasten jalkinedesignia hurmaava värikkyys ja rohkea koristeiden ja kuvioiden käyttö – esimerkiksi glitter-pintaa ei tarvitse säästellä vain juhlatilanteita varten, ja lempielokuvien tai -sarjakuvien hahmot saavat vapaasti seikkailla myös kenkien kuvioinnissa.

Kasvavien jalkojen kenkämuotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että lasten kengät istuvat hyvin eivätkä tipahda jalasta vauhdikkaassakaan menossa. Käytännölliset tennarit ja lenkkarit kuuluvatkin lasten suosikkikenkiin, ja niitä on tarjolla niin pelkistetyn raikkaissa sävyissä kuin riemukkaissa sateenkaaren väreissäkin. Lämpimien ilmojen luottokenkiä ovat mukavan puuvillaiset kangaskengät, tukevilla remmeillä varustetut ballerinat ja ihanan ilmavat sandaalit. Juhlaan kannattaa puolestaan varustautua täydellä kattauksella suosikkivärien säkenöivää hohtoa, kauniita koristeita ja kiiltävää pintaa.

Lasten kenkien täytyy myös kestää monenlaista säätä, sillä useimmat lapset viettävät merkittävän osan päivästä ulkona, esimerkiksi pihaleikkien parissa, koulumatkoilla ja ulkoharrastuksissa. Laadukkaat ulkoilukengät ovat loistava valinta niin metsäretkille kuin koulutiellekin, etenkin kosteilla syys- ja kevätkeleillä. Rankkasateen sattuessa jalkaan kannattaa tietenkin vetäistä värikkäät kumisaappaat, kun taas talvipakkasilla pienten varpaiden parhaita ystäviä ovat kunnon talvisaappaat villasukkien kera.