Lasten kengät

Suositut filtterit
6 620 tuotetta

Lasten kengät vuoden jokaiseen päivään

Lasten kengät ovat kasvavan lapsen yksi tärkeimmistä vaatekappaleista. Onpa kenkien käyttäjänä sitten vauvaikäinen, taapero, koulua aloitteleva lapsi tai jo teini-iän haasteissa painiva nuori, on korkeatasoiset jalkineet ensisijaisen tärkeitä. Meillä Zalandolla löydät tuhansien vaihtoehtojen valikoiman, josta löydät kaikenikäisille lapsille sopivat kenkämallit vuoden jokaiseen päivään.

Lasten kenkien tulee olla nopeasti kasvavalle jalalle miellyttävän kokoiset. Niiden tulee suojata jalkoja vauhdikkaissakin leikeissä ja tarjota samalla tukea ja istuvuutta. Helpot kiinnitystavat, sekä miellyttävä ulkomuoto kannustavat lasta pukemaan kengät jalkaan ja lähtemään ulkoleikkien pariin. Erityisesti jo hieman kasvaneille lapsille tärkeässä roolissa on tietysti myös kenkämallien esteettinen puoli, sekä niiden muodikkuus.

Hauskinta lasten kengissä on tietysti niiden laajasta valikoimasta löytyvä värien ja kuosien kirjo. Löydät sopivia kenkämalleja kaikista väreistä, useista eri materiaaleista valmistettuna ja kaikenikäisille lapsille sopivina. Sopivat mallit kesän kevyistä sandaaleista tuhteihin talvisaappaisiin löydät helposti Zalandon verkkokaupasta ja mikä parasta, voit tehdä kenkäostokset mukavasti lapsen kanssa vaikka kotisohvalta käsin.

Laadukkaat mallit ensiaskelkengistä nuorten muotijalkineisiin

Suloisissa vauvakengissä ja ensiaskelkengissä on hauskat tyylit ja jalalle tarjottu tuki huipussaan. Söpöissä huopatossuissa kelpaa sisätiloissa ottaa ensimmäisiä askeleita. Kymmenin erilaisin söpöin kuosein varustetuissa ulkokengissä on puolestaan pienokaisen mukava tallustella pihalla. Lämpimät talvisaappaat, kevyet tennarit ja kaikkien lasten ykkösjalkineet eli kumisaappaat hoitavat hommansa kivoilla kuvilla varustettuna.

Hieman kasvaneille lapsille jalan suojauksen ja tuen tarve kasvaa entisestään. Vauhti leikeissä yltyy ja uusia jalkineita tarvitaan mitä haasteellisimmissa olosuhteissa ja tilanteissa ympäri vuoden. Runsaalla pidolla ja vahvistetuilla kärjillä varustetut mallit ovat omiaan reipashenkisiin metsäleikkeihin. Simppelit nauhattomat talvisaappaat ja jämerän kiinnityksen mahdollistavat nauhalliset kengät antavat suojan ja pidon lisäksi mukavasti lämmitystä talvikeleissä.

Ala-asteen loppupuolella ja erityisesti siitä eteenpäin, on kouluikäisen lapsen kengissä monesti muiden ominaisuuksien lisäksi erityisen tärkeää niiden ulkonäkö. Moni lapsi haluaa hauskasti väreillään erottuvia kenkiä tai juurikin tietyllä tapaa omaa tyyliä kuvastavia kenkämalleja. Käytännöllisyys ja kenkien käytön helppous on tästä huolimatta valtaosalle lapsista äärimmäisen tärkeää.

Mukavuutta luontoa muistaen

Erilaisiin tyyleihin ja aktiviteetteihin soveltuvat lasten kengät löydät helposti tuhansien vaihtoehtojen joukosta Zalandon verkkokaupasta. Tulevaisuuden toivoille kenkiä hankkiessa saatat myös haluta panostaa malleihin, joissa kestävää kehitystä ja luonnonmukaisuutta on pidetty erityisesti silmällä.

Valikoimastamme löydät satoja erilaisia kenkämalleja, joissa on hyödynnetty kestävän kehityksen valmistus- ja materiaaliratkaisuja. Tuotteista löydät ympäristöystävällisten nahanvalmistajien nahkaa hyödyntäneitä malleja, kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä laatukenkiä, sekä tietysti luomumateriaaleja.

Voitkin halutessasi valita lapsesi uusiksi lempikengiksi esimerkiksi merkkibrändien vähintään 50% kierrätetyistä materiaaleista valmistetut nilkkurit. Tai kenties haluat hankkia omalle tai tuttavaperheen pienokaiselle lahjaksi ihastuttavat nahkaiset ensiaskelkengät, jotka on valmistettu erityisesti ympäristöystävälliseen nahkaan keskittyneiden valmistajien materiaaleista? Vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti ja päädyt sitten lasten kenkiä hankkiessasi perinteisesti valmistettuihin tai kestävän kehityksen metodeja valmistuksessaan hyödyntäneisiin malleihin, voit nauttia tuotteiden laadusta ja lasten tyytyväisistä jaloista turvallisin mielin.