Katalogi

Suositut filtterit

Urheilukäsineet ovat tärkeä osa pukeutumista talvisäässä harjoitellessasi ja kuntoillessasi. Olitpa sitten huippu-urheilija tai satunnaisesti urheilua harrastava kuntoilija, tehokas liikkuminen alkaa oikeanlaisista varusteista. Kuten aina, etsiessäsi uusia ja toimivia urheiluvarusteita kannattaa ensimmäisenä kääntyä koko maailman tunteman osaajan puoleen. Toimi siis kuten maailman ennätysurheilijat ja valitse kumppaniksesi Reusch, jonka avulla saat huippulaatua ja tsemppiä harjoitteluusi. Reuschin tuotesuunnittelussa on keskitytty erinomaisten teknisten ominaisuuksien ohella myös tyylikkääseen ulkoasuun, joten saat yhdessä paketissa laatua ja näyttävyyttä! Saksalaismerkin käsineille on tuttua niiden ainutlaatuinen suunnittelu sekä innovatiivisuus pienissä yksityiskohdissa, huippulaatua unohtamatta. Nämä kestävät käsineet ovat luotettava kumppanisi pitkään!

Huippusuoritukset vaativat huippuvälineitä, joilla urheilija ja kuntoilija voi saavuttaa ja kurkottaa uusia ennätyksiä. Tunnetuksi brändiksi kasvanut Reusch-tuotemerkki on kehittänyt tuotteitaan jatkuvasti jo lähes 80 vuoden ajan ja pitänyt suvereenia markkinajohtajan asemaa ympäri maailman. Vahvaa ammattitaitoa edustava merkki on kerännyt yhteistyökumppaneikseen maailman huipulla urheilevia tähtiä, ja urheilijat ovatkin olleet tärkeässä osassa merkin kehitystyössä ja testaamisessa, sekä aina tehokkaampien tuotteiden tavoittelussa.

Reusch tuo vakuuttavaa osaamista urheiluun ? tyylikkyyttä unohtamatta!

Lapsille löytyy sormikkaiden ohella myös paksuja lapasia, jotka sopivat ominaisuuksiltaan erinomaisesti talviurheiluun sekä kovienkin pakkasten lumileikkeihin. Vettä hylkivä pintamateriaali ja lapasten lämmin vuori mahdollistaa mukavat ulkoiluaktiviteetit ilman kylmettyneitä sormia. Hiihto, laskettelu tai vaikkapa vauhdikas päivä pulkkamäessä saa aivan uuden vivahteen, kun kauniista lumisesta talvipäivästä voi nauttia mukavasti ja lämpimästi!

Tutustu myös