Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Monipakkaus
6 649 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Calvin Klein on brändi, joka on nyt kaikkien huulilla. 90-luvun pelkistetty sporttisuus ja isot logot ovat nousseet cooliuden aallonharjalle. Farkkujen alta pilkistävät alkkareiden Calvin Klein -logot tai isot collegepaidat logolla varustettuna ovat nyt niitä tyyli-statementtejä, joista viileän trendsetterin tunnistaa. Myös moni muu 1980- ja 1990-luvun supertähtisuunnittelijoista elää tällä hetkellä uutta loistokauttaan.

Calvin Klein tarjoaa pelkistettyä ja sporttista tyyliä

Calvin Klein edustaa minimalistista muotisuuntausta ja ajoittain androgyyniäkin otetta suunnitteluun. Puhtaat linjat, hillitty värimaailma ja ajaton klassisuus ovat teemoja, jotka toistuvat merkin mallistoissa. Calvin Klein -vaatteet, kuten klassiset vaatteet yleensäkin, on helppo saada toimimaan yhteen, jolloin asukokonaisuuksia saa muodostettua vaivattomasti useita erilaisia. Laatutietoiset ja trendikkäät miehet ja naiset ovat ympäri maailman ihastuneet merkin hiljaista tyylikkyyttä edustavaan suunnitteluun. Satsaa vaikkapa merkin erinomaisesti istuviin kauluspaitoihin, farkkuihin tai t-paitoihin, jotka ovat saaneet kiitosta muotonsa säilyttämisestä monien pesukertojenkin jälkeen.

Seuratuimmat trendsetterit pukeutuvat nyt Calvin Kleiniin

Calvin Klein on jo vuosikymmenten ajan säilyttänyt oman tunnistettavan linjansa. Merkin provokatiivisissa mainoskampanjoissa on nähty aikansa seuratuimpia muoti-ikoneita Kate Mossista tämän päivän kuumiin nimiin Kendall Jenneristä ja Justin Bieberistä lähtien. Ehkä tunnetuin merkki on laajasta alusvaatemallistostaan, joka tunnetaan puhtaista perusväreistään, miellyttävistä materiaaleistaan sekä tietysti brändin logoista, jotka ovat vaatteissa näkyvässä roolissa. Rintaliivien ja alushousujen yläosan Calvin Klein -logo on niin tunnistettava, että se on saavuttanut todellisen kulttimaineen ja paikkansa muodin historiassa. Merkin oversize-henkiset collegepaidat ja hupparit ovat jo tovin olleet muotitietoisen pukeutujan ykkösvalinta. Mitä isompi logo ja sporttisempi fiilis, sen parempi. Rennon collegepaidan voi yhdistää tyylikkäästi esimerkiksi mom jeans -mallisiin farkkuihin ja tennareihin tai napakasti istuvaan hameeseen. Jos mukavuus, sporttisuus ja trendikkyys samassa paketissa kiinnostaa, tee tilaa vaatekaappiisi tälle ajattomalle muotimerkille.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Tämä huippumerkki on ajankohtaisempi kuin koskaan

Calvin Klein luo huippumuotia pohjoismaiseen makuun

Alusvaatteistaan tunnettu Calvin Klein onnistuu luomaan aina yhtä ajattomia vaatteita, joille on tarvetta nyt enemmän kuin koskaan – normcore-tyylin vallitessa! Huippumerkin vaatteissa voit nauttia trendikkäästä käytännöllisyydestä laadukkaissa ja klassisen tyylikkäissä vaatteissa.

Calvin Klein edustaa klassisen puhdasta ja ajoittain androgyyniäkin designia, minkä täytyy olla suurin syy monikymmenvuotiseen menestykseen. Brändi on kasvattanut lojaalin fanikunnan, joka pukeutuu päästä varpaisiin merkkiin. Uudet fashionista-sukupolvet ovat löytäneet siitä lempilapsensa. Merkki on onnistunut luomaan ympärilleen kulttimaisen sädekehän luottamalla pukeutumisen klassisiin peruselementteihin.

Alusvaatteista se tyyli alkaa! Calvin Klein on tunnettu erityisesti huippulaadukkaista ja miellyttävän tuntuisista alusvaatteistaan, jotka ovat säväyttäneet huippumuodissa jo 90-luvulta lähtien. Nyt 90-luvun muoti on jälleen hot potato, ja tämä näkyy myös siinä, miten Calvin Kleinin alusvaatteiden sporttiset klassikkomallit vilisevät trendsetterien yllä sosiaalisessa mediassa. Luonnollisesti myös merkin uudet mallit ovat taattua CK-laatua, johon naisten ja miesten kannattaa tutustua.

Calvin Klein -logolla ehostetut tyylikkäät collegepaidat on helppo yhdistää niin rentoon vapaa-ajan tyyliin revittyjen farkkujen kanssa kuin twistiksi toimistotyyliin. Merkkipaita säväyttää taatusti asiallisemmassakin tyylissä. Yhdistä se trendikkääseen vekkihameeseen ja ronskeihin nilkkureihin. Yhtä lailla suorat housut, paitapusero collegepaidan alla ja tyylikkäät nauhalliset kävelykengät toimivat eheänä kokonaisuutena – asusta tyyli minimalistisilla hopea- tai kultakoruilla, kuten sormuksilla ja merkkikellolla, ja CK-olkalaukulla. Chic look syntyy myös CK-logoisesta t-paidasta ja nahkaisesta kynähameesta – asussa kelpaa lähteä myös bailaamaan, kun pujottaa jalkaan piikkikorot ja koristaa korvat näyttävillä riippukorviksilla!