Mallisto

Suositut filtterit
7 816 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tämä huippumerkki on ajankohtaisempi kuin koskaan

Calvin Klein luo huippumuotia pohjoismaiseen makuun

Alusvaatteistaan tunnettu Calvin Klein onnistuu luomaan aina yhtä ajattomia vaatteita, joille on tarvetta nyt enemmän kuin koskaan – normcore-tyylin vallitessa! Huippumerkin vaatteissa voit nauttia trendikkäästä käytännöllisyydestä laadukkaissa ja klassisen tyylikkäissä vaatteissa.

Calvin Klein edustaa klassisen puhdasta ja ajoittain androgyyniäkin designia, minkä täytyy olla suurin syy monikymmenvuotiseen menestykseen. Brändi on kasvattanut lojaalin fanikunnan, joka pukeutuu päästä varpaisiin merkkiin. Uudet fashionista-sukupolvet ovat löytäneet siitä lempilapsensa. Merkki on onnistunut luomaan ympärilleen kulttimaisen sädekehän luottamalla pukeutumisen klassisiin peruselementteihin.

Alusvaatteista se tyyli alkaa! Calvin Klein on tunnettu erityisesti huippulaadukkaista ja miellyttävän tuntuisista alusvaatteistaan, jotka ovat säväyttäneet huippumuodissa jo 90-luvulta lähtien. Nyt 90-luvun muoti on jälleen hot potato, ja tämä näkyy myös siinä, miten Calvin Kleinin alusvaatteiden sporttiset klassikkomallit vilisevät trendsetterien yllä sosiaalisessa mediassa. Luonnollisesti myös merkin uudet mallit ovat taattua CK-laatua, johon naisten ja miesten kannattaa tutustua.

Calvin Klein -logolla ehostetut tyylikkäät collegepaidat on helppo yhdistää niin rentoon vapaa-ajan tyyliin revittyjen farkkujen kanssa kuin twistiksi toimistotyyliin. Merkkipaita säväyttää taatusti asiallisemmassakin tyylissä. Yhdistä se trendikkääseen vekkihameeseen ja ronskeihin nilkkureihin. Yhtä lailla suorat housut, paitapusero collegepaidan alla ja tyylikkäät nauhalliset kävelykengät toimivat eheänä kokonaisuutena – asusta tyyli minimalistisilla hopea- tai kultakoruilla, kuten sormuksilla ja merkkikellolla, ja CK-olkalaukulla. Chic look syntyy myös CK-logoisesta t-paidasta ja nahkaisesta kynähameesta – asussa kelpaa lähteä myös bailaamaan, kun pujottaa jalkaan piikkikorot ja koristaa korvat näyttävillä riippukorviksilla!