Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
4 590 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Esprit on kansainvälinen vaatemerkki, joka edustaa ajatonta tyyliä ja korkeaa laatua. Rento käyttömuoti, autenttisuus ja mutkaton elämäntyyli ovat Espritin ytimessä. Kaliforniassa vuonna 1968 perustetun merkin edustamat positiiviset arvot näkyvät esimerkiksi luonnonmateriaalien ja eettisten tuotantomenetelmien suosimisessa. Nämä taas johtavat vaatteiden pitkäkestoiseen laatuun ja viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja leikkauksiin.

Esprit on ajattomaan ja vaivattoman tyylikkääseen käyttömuotiin panostamista

Esprit valmistaa klassista ja aikaa kestävää muotia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Yhdysvaltalaismerkillä on erikseen myös äitiys- ja plus size -mallisto. Merkin mottona on, että se haluaa saada asiakkaansa tuntemaan olonsa hyväksi. Ja silloinhan, kun olo on hyvä, se näkyy myös ulospäin. Esprit on todella ottanut huomioon mahdollisimman laajan asiakaskunnan. Monipuolinen mallisto varmistaa, että jokainen voi todella löytää ne omat, yksilölliseen tyyliinsä istuvat vaatteet. Vaatemerkki panostaa erityisesti niihin kuuluisiin vaatekaapin peruspilareihin. Myös vaatemerkin käyttämä väripaletti edustaa pääasiassa harmonisia ja maanläheisiä sävyjä. Klassiset värit kuten musta, valkoinen, beige, harmaa ja sininen ovat aina yhtä muodikkaita. Esprit kiinnittää joka ikiseen vaatteeseen huomiota kuin kyseessä olisi uniikki ja erikseen tilattu kappale. Etenkin kangasvalintoihin ja istuvuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Tee palvelus tyylillesi ja valitse Esprit

Espritiin sijoittaessasi valitset parempaa, valitset laatua ja ennen kaikkea valitset fiilistä. Vaatemerkki henkii samanlaista rentoa, aurinkoista elämänasennetta kuin synnyinpaikkansa Kaliforniakin. Jokainen vaatekappale huokuu vaivattomuutta, rentoa elämänasennetta ja ylivoimaista mukavuutta. Niin miesten kuin naistenkin ryhdikkään tyylin luovat jo pelkästään laadukas neule ja suorat housut. Asusteilla tyyliä voi maustaa tarvittaessa haluamaansa suuntaan. Monikäyttöisen vaatekaapin rakentamiseen ei tarvita montaa vaatetta. Onnistumisen salaisuus on pitää valikoiman palaset yksinkertaisina, klassisina sekä helposti muunneltavina – juuri niin kuin Esprit tekee mallistoissaan. Puhtaanvalkoinen tai vaaleansininen kauluspaita, valkoinen t-paita, istuvat leveälahkeiset farkut ja puuvillahousut maanläheisissä väreissä ovat muutamia esimerkkejä sellaisista vaatteista, jotka antavat hyvän ja toimivan pohjan vaatekaapin rakentamiselle.

Tutustu myös

Esprit

Esprit on nykyisin yksi käyttömuodin suurista nimistä

Yrityksellä on useita erillisiä mallistoja ja tuotelinjoja, joista tunnetuimpia lienevät arkikäyttöön suunnattu Casual-kokoelma , urheiluvaatteita käsittävä Sport sekä kodin sisustukseen erikoistunut Lifestyle & Home.

Esprit tarjoaa myös muodikkaita lastenvaatteita sekä kauniita äitiysvaatteita. Brändin valikoimiin kuuluu lisäksi edustava kokoelma erilaisia koruja ja kelloja. Nykyään brändin tuotteita myydään yli 40 maassa, mutta firman alku oli huomattavasti vaatimattomampi. Esprit tarjoaa myös muodikkaita lastenvaatteita sekä kauniita äitiysvaatteita. Brändin valikoimiin kuuluu lisäksi edustava kokoelma erilaisia koruja ja kelloja. Nykyään brändin tuotteita myydään yli 40 maassa, mutta firman alku oli huomattavasti vaatimattomampi.

@zalando Esprit-valikoima Zalandolla

Trendikästä muotia jokaiselle

Esprit edustaa käyttömuodin parhaimmistoa

Esprit tarjoaa laajan valikoiman helposti lähestyttävää mutta samalla myös uusimpia virtauksia seuraavaa muotia ja kodin sisustustuotteita.

Raikkaat designit, laadukkaat materiaalivalinnat ja huolellinen työnjälki tekevät merkin vaatteista sekä näyttäviä että arjessa hyvin käyttökelpoisia. Monet vaatteista ovat selkeälinjaisia ja helposti kokonaisuuksiksi yhdistettäviä, mutta kuitenkin niissä on yleensä jokin juju. Se saattaa olla esimerkiksi juuri oikeassa kohdassa oleva rypytys, erikoinen vetoketju tai kiinnostavasti suunnitellut taskut. Brändin vaatteet sopivat mainiosti monipuoliseen vapaa-ajanviettoon, mutta ovat edukseen myös työpaikalla. Ei kannata unohtaa myöskään merkin asusteita ja jalkineita, jotka mukailevat hienosti brändin yleistä linjaa ja täydentävät vaatteet kauniiksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi sievä laukku, elegantti huivi tai ihana kello voivat olla juuri täydellinen lisä jo valmiiksi valloittavaan Esprit-asukokonaisuuteen.

@zalando Esprit-tuotteet miehille, naisille ja lapsille Zalandolla