Mallisto / Esprit

Merkki
Hinta
4
4
270
270

5 649 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/68
Välikausitakki - black Printtipaita - camelia STRIPE - Neule - dark blue TIFFY MULE - Tohvelit - black Villakangastakki - black Neuletakki - light grey WOVEN DET HENLE - Neule - anthracite SLIM FIT - Kauluspaita - clear blue Kaarituelliset rintaliivit - nature WHOOPI - Olkalaukku - black Kaarituelliset rintaliivit - grey melange Untuvatakki - bottle green Shortsit - navy BIRGY BOOTIE - Nilkkurit - black Printtipaita - aqua green SLIM FIT - Kauluspaita - white BASIC - Neule - navy SLIM FIT - Pitkähihainen paita - black WILMA - Lompakko - grey blue BASIC - Neule - dark green Neule - dark old pink Slim fit -farkut - blue TESSA - Bokserit - black COAT - Villakangastakki - grey 2 PACK DAILY COTTON HIPSTER SHORT - Bokserit - 2er Pack - white Untuvatakki - navy Untuvatakki - beige Untuvatakki - navy Trenssi - beige POLYFILL - Talvitakki - black Alushousut - black BASIC - Neulemekko - dark grey Tuubihuivi - light heather grey Neulemekko - navy SOLID COSY SHAWL - Huivi - medium grey BASIC CREW - Neule - grey VIOLA - Juhlamekko - navy Untuvatakki - black SOLID COSY SHAWL - Huivi - navy T-paitaliivit - grey melange Untuvatakki - old pink T-paitaliivit - white Neule - grey Pitkähihainen paita - marine blue SLIM FIT - Pitkähihainen paita - medium grey Kangashousut - camel Neuletakki - black COMPACT - Neule - anthracite Toppi - black Neule - light pink STRUCTURE - Kotelomekko - dark teal green OTTOMAN - Neule - black Neulemekko - garnet red WAFFLE STRUCTURED - Huivi - light khaki BROOME - Kaarituelliset rintaliivit - black Trenssi - navy T-paita - dark grey SLIM FIT - Pitkähihainen paita - navy ESSENTIALS PERMANENT - Kangashousut - strawberry Chinot - beige

Esprit on kansainvälinen vaatemerkki, joka edustaa ajatonta tyyliä ja korkeaa laatua. Rento käyttömuoti, autenttisuus ja mutkaton elämäntyyli ovat Espritin ytimessä. Kaliforniassa vuonna 1968 perustetun merkin edustamat positiiviset arvot näkyvät esimerkiksi luonnonmateriaalien ja eettisten tuotantomenetelmien suosimisessa. Nämä taas johtavat vaatteiden pitkäkestoiseen laatuun ja viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja leikkauksiin.

Esprit on ajattomaan ja vaivattoman tyylikkääseen käyttömuotiin panostamista

Esprit valmistaa klassista ja aikaa kestävää muotia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Yhdysvaltalaismerkillä on erikseen myös äitiys- ja plus size -mallisto. Merkin mottona on, että se haluaa saada asiakkaansa tuntemaan olonsa hyväksi. Ja silloinhan, kun olo on hyvä, se näkyy myös ulospäin. Esprit on todella ottanut huomioon mahdollisimman laajan asiakaskunnan. Monipuolinen mallisto varmistaa, että jokainen voi todella löytää ne omat, yksilölliseen tyyliinsä istuvat vaatteet. Vaatemerkki panostaa erityisesti niihin kuuluisiin vaatekaapin peruspilareihin. Myös vaatemerkin käyttämä väripaletti edustaa pääasiassa harmonisia ja maanläheisiä sävyjä. Klassiset värit kuten musta, valkoinen, beige, harmaa ja sininen ovat aina yhtä muodikkaita. Esprit kiinnittää joka ikiseen vaatteeseen huomiota kuin kyseessä olisi uniikki ja erikseen tilattu kappale. Etenkin kangasvalintoihin ja istuvuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Tee palvelus tyylillesi ja valitse Esprit

Espritiin sijoittaessasi valitset parempaa, valitset laatua ja ennen kaikkea valitset fiilistä. Vaatemerkki henkii samanlaista rentoa, aurinkoista elämänasennetta kuin synnyinpaikkansa Kaliforniakin. Jokainen vaatekappale huokuu vaivattomuutta, rentoa elämänasennetta ja ylivoimaista mukavuutta. Niin miesten kuin naistenkin ryhdikkään tyylin luovat jo pelkästään laadukas neule ja suorat housut. Asusteilla tyyliä voi maustaa tarvittaessa haluamaansa suuntaan. Monikäyttöisen vaatekaapin rakentamiseen ei tarvita montaa vaatetta. Onnistumisen salaisuus on pitää valikoiman palaset yksinkertaisina, klassisina sekä helposti muunneltavina – juuri niin kuin Esprit tekee mallistoissaan. Puhtaanvalkoinen tai vaaleansininen kauluspaita, valkoinen t-paita, istuvat leveälahkeiset farkut ja puuvillahousut maanläheisissä väreissä ovat muutamia esimerkkejä sellaisista vaatteista, jotka antavat hyvän ja toimivan pohjan vaatekaapin rakentamiselle.

Tutustu myös

Esprit

Esprit on nykyisin yksi käyttömuodin suurista nimistä

Yrityksellä on useita erillisiä mallistoja ja tuotelinjoja, joista tunnetuimpia lienevät arkikäyttöön suunnattu Casual-kokoelma , urheiluvaatteita käsittävä Sport sekä kodin sisustukseen erikoistunut Lifestyle & Home.

Esprit tarjoaa myös muodikkaita lastenvaatteita sekä kauniita äitiysvaatteita. Brändin valikoimiin kuuluu lisäksi edustava kokoelma erilaisia koruja ja kelloja. Nykyään brändin tuotteita myydään yli 40 maassa, mutta firman alku oli huomattavasti vaatimattomampi. Esprit tarjoaa myös muodikkaita lastenvaatteita sekä kauniita äitiysvaatteita. Brändin valikoimiin kuuluu lisäksi edustava kokoelma erilaisia koruja ja kelloja. Nykyään brändin tuotteita myydään yli 40 maassa, mutta firman alku oli huomattavasti vaatimattomampi.

@zalando Esprit-valikoima Zalandolla

Trendikästä muotia jokaiselle

Esprit edustaa käyttömuodin parhaimmistoa

Esprit tarjoaa laajan valikoiman helposti lähestyttävää mutta samalla myös uusimpia virtauksia seuraavaa muotia ja kodin sisustustuotteita.

Raikkaat designit, laadukkaat materiaalivalinnat ja huolellinen työnjälki tekevät merkin vaatteista sekä näyttäviä että arjessa hyvin käyttökelpoisia. Monet vaatteista ovat selkeälinjaisia ja helposti kokonaisuuksiksi yhdistettäviä, mutta kuitenkin niissä on yleensä jokin juju. Se saattaa olla esimerkiksi juuri oikeassa kohdassa oleva rypytys, erikoinen vetoketju tai kiinnostavasti suunnitellut taskut. Brändin vaatteet sopivat mainiosti monipuoliseen vapaa-ajanviettoon, mutta ovat edukseen myös työpaikalla. Ei kannata unohtaa myöskään merkin asusteita ja jalkineita, jotka mukailevat hienosti brändin yleistä linjaa ja täydentävät vaatteet kauniiksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi sievä laukku, elegantti huivi tai ihana kello voivat olla juuri täydellinen lisä jo valmiiksi valloittavaan Esprit-asukokonaisuuteen.

@zalando Esprit-tuotteet miehille, naisille ja lapsille Zalandolla