Katalogi

Suositut filtterit
8 331 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Esprit

Esprit on nykyisin yksi käyttömuodin suurista nimistä

Yrityksellä on useita erillisiä mallistoja ja tuotelinjoja, joista tunnetuimpia lienevät arkikäyttöön suunnattu Casual-kokoelma , urheiluvaatteita käsittävä Sport sekä kodin sisustukseen erikoistunut Lifestyle & Home.

Esprit tarjoaa myös muodikkaita lastenvaatteita sekä kauniita äitiysvaatteita. Brändin valikoimiin kuuluu lisäksi edustava kokoelma erilaisia koruja ja kelloja. Nykyään brändin tuotteita myydään yli 40 maassa, mutta firman alku oli huomattavasti vaatimattomampi. Esprit tarjoaa myös muodikkaita lastenvaatteita sekä kauniita äitiysvaatteita. Brändin valikoimiin kuuluu lisäksi edustava kokoelma erilaisia koruja ja kelloja. Nykyään brändin tuotteita myydään yli 40 maassa, mutta firman alku oli huomattavasti vaatimattomampi.

@zalando Esprit-valikoima Zalandolla

Trendikästä muotia jokaiselle

Esprit edustaa käyttömuodin parhaimmistoa

Esprit tarjoaa laajan valikoiman helposti lähestyttävää mutta samalla myös uusimpia virtauksia seuraavaa muotia ja kodin sisustustuotteita.

Raikkaat designit, laadukkaat materiaalivalinnat ja huolellinen työnjälki tekevät merkin vaatteista sekä näyttäviä että arjessa hyvin käyttökelpoisia. Monet vaatteista ovat selkeälinjaisia ja helposti kokonaisuuksiksi yhdistettäviä, mutta kuitenkin niissä on yleensä jokin juju. Se saattaa olla esimerkiksi juuri oikeassa kohdassa oleva rypytys, erikoinen vetoketju tai kiinnostavasti suunnitellut taskut. Brändin vaatteet sopivat mainiosti monipuoliseen vapaa-ajanviettoon, mutta ovat edukseen myös työpaikalla. Ei kannata unohtaa myöskään merkin asusteita ja jalkineita, jotka mukailevat hienosti brändin yleistä linjaa ja täydentävät vaatteet kauniiksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi sievä laukku, elegantti huivi tai ihana kello voivat olla juuri täydellinen lisä jo valmiiksi valloittavaan Esprit-asukokonaisuuteen.

@zalando Esprit-tuotteet miehille, naisille ja lapsille Zalandolla