Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Luettelo / Vila (750 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Vila tuo lämpimän henkäyksen skandinaaviseen viileyteen!


Vila-maksimekko

Vila - elegantti, tyylikäs ja ihanan naisellinen! Näin voisi luonnehtia pohjoismaista vaatemerkkiä jonka suuri suosio ei yllätä. He haluavat tarjota kohtuuhintaisia vaatteita, jotta kaikilla naisilla olisi mahdollisuus pukeutua kauniisiin, laadukkaisiin ja muodikkaisiin vaatteisiin. Vila kuuluu samaan yhtiöön kuin muut tanskalaista alkuperää olevat suosikit, Vero Moda, ONLY sekä Jack & Jones, mutta brändin persoonallinen tyyli on sekoitus uniikkia naisellisuutta ja romantiikka. Vilan vaatteissa toimivat hienot printit ja älykkäät leikkaukset yhdistettynä naiselliseen linjaan. Sille on tyypillistä huolehtia jokaisen vaatteen täydellisestä istuvuudesta. Sen tyyli on joustavaa mutta tyylikästä ja soveltuu naisille, jotka tuntevat tyylinsä mutta eivät arastele kokeilla jotain uutta. Vilan suunnittelijat seuraavat jatkuvasti alan viimeisimpiä tyylejä, laatuja, värejä ja kuvioita koskevia ennusteita. Näin he pitävät merkin mallit ajantasalla ja voit aina sen vaatteita ostaessasi olla varma, että se on viimeisimpien virtauksien mukaista. Merkin yksinkertaisemmat mallit ja värit sopivat kuitenkin vuodesta toiseen, eivätkä menetä tyylikkyyttään.


Vila Fashion on leikkisää muotia, jossa tyylikkäät printit ja naiselliset muodot kohtaavat. Merkin vaatteet soveltuvat niin arkikäyttöön kuin juhlallisempaankin tilaisuuteen ja näyttävät aina sopivan naisellisilta. Bleiserillä otat haltuun täydellisen business-lookin joka toimii myös työajan ulkopuolella. Jos etsit juhliin päällepantavaa on Vila-mekot on nappivalinta. Vaatteita löytyy erityylisinä hillitystä hieman räväkämpään. Kaikki vaatteet pysyvät kuitenkin hyvän maun rajoissa, joten ostaessasi näitä tuotteita teet varmasti kestäviä, hyviä ratkaisuja. Jokaista asua täydentävät erilaiset Vila-asusteet, laukut ja kengät. Tätä korkealaatuista tyyliä saat nyt Zalandolta edulliseen hintaan. Osta oma annoksesi glamouria ja romantiikkaa tämän Vilan vaatteiden muodossa ilmaisella toimituksella tänään Zalandon verkkokaupasta!