Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
3 550 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viehättävä Vila on pohjoismaisen naisten muodin edelläkävijä. Tanskalainen merkki on ilmeeltään tyylikkään skandinaavinen: Vilan vaatteet ovat harkitun värisiä ja selkeälinjaisia mutta myös hurmaavan naisellisia. Kun muodikkaaseen ilmeeseen yhdistetään vielä loistava laatu ja monipuolinen valikoima, on helppo ymmärtää miksi kyseessä on todellinen loistobrändi.

Viileän tyylikäs Vila tekee arjesta juhlaa

Vila on oiva lähtökohta harkitun rentoon arkipukeutumiseen. Poimi urbaaniin kokonaisuuteesi Vilan valikoimista esimerkiksi suloinen paitapusero sekä kauniit kangashousut, ja viimeistele ilme minimalistisilla tennareilla tai siisteillä ballerinoilla – ja taatusti toimiva tyyli on valmis. Astetta rennomman kokonaisuuden lähtökohtana ovat puolestaan brändin makeat farkut. Valitse joko kapeat skinny-farkut tai rennot boyfriend-farkut ja pue niiden seuraksi hillitty, pastellisävyinen toppi tai klassinen raitayläosa. Kengiksi sopivat niin sandaalit kuin nahkanilkkuritkin! Lisää muutoin harkitun sävyiseen kokonaisuuteesi ripaus väriä huivin tai korujen muodossa. Tanskalaismerkin herkät neuletakit, ajattomat trenssit, trendikkäät bombertakit, kauniisti laskeutuvat topit sekä eleettömät t-paidat täydentävät myös muodikkaasti vaatevalikoimaasi.

Vilan mekot ja hameet ovat hurmaavia

Vilan naisellisinta puolta edustavat kauniit mekot ja somat hameet. Huipputrendikkäät puolipitkät pliseeratut hameet sopivat monenlaisten kokonaisuuksien osaseksi. Klassinen juhla-asu luodaan yhdistämällä syvään uurrettu toppi kevyeen hameeseen ja klassisiin avokkaisiin. Rennompi tyyli taas vaatii vekkihameen seuraksi huolettoman t-paidan ja tyylikkäät tennarit. Napakat kynähameet sopivat niin ballerinojen ja paitapuseroiden kuin slip on -tennareiden ja collegepaitojen seuraksi. Herkempi ilme puolestaan vaatii pastellisävyisiä, pitsiyksityiskohdin viimeisteltyjä mekkoja, henkäyksenohuita toppeja ja siroja korkokenkiä. Vilan valikoimiin kuuluu myös muodikkaita juhlamekkoja, kuten klassisia pikkumustia ja täyspitkiä iltapukuja, jotka pääsevät oikeuksiinsa minimalistisesti asustettuina ja huoliteltujen korkokenkien seurassa.

Yhdistele ja sekoita

Itsevarmuus on Vila-naisen tärkein asuste

Vilan valttikorttina trendikäs monipuolisuus

Vuonna 1994 perustettu tanskalainen yritys Vila on yksi pohjoismaiden suosituimmista vaatemerkeistä, ja on osa Bestsellerin perheyritystä.Vilan kohderyhmänä ovat naiset, jotka ovat seikkailunhaluisia, kokeilevat rohkeasti uutta ja haluavat korostaa persoonallisuuttaan. Vila-nainen arvostaa myös muotitietoisuutta, seuraa trendejä ja haluaa vaalia ja korostaa naisellisuuttaan.

Vilan menestyksen takana on mallistojen monipuolisuus, yhdisteltävyys ja ajaton eleganssi. Tarkoin harkittujen yksityiskohtien ja leikkauksien ansiosta vaatteet imartelevat jokaista naista, mutta ovat silti persoonallisia ja omintakeisia. Mallistojen takaa löytyy joukko muodin ammattilaisia, jotka seuraavat tiiviisti uusia trendejä, värejä, materiaaleja ja tyylejä. Inspiraatio löytyy suunnittelutiimin mukaan kaupungeista ja kaduilta - ja tietenkin muotinäytöksistä. Myös tuotteiden laatu, käytännöllisyys ja istuvuus ovat suunnitteluprosessissa avainasemassa. Siksi suunnittelijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä myös kuluttajien kanssa taatakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vilan valikoimista löydätkin juuri oikeat trendit ja tyylit oikeaan aikaan - fiksuun hintaan.

Koska itsevarmuus on naisen tärkein asuste, haluaa Vila tarjota monipuolisesti yhdisteltäviä ja toisiaan tukevia vaatekappaleita. Kun asukokonaisuuden löytäminen on vaivatonta, antavat vaatteet itsevarman olon ja asu tuntuu mukavalta päällä koko päivän aamusta iltaan. Vilan vaatteet ovat yhdistelmä printtejä, herkkiä leikkauksia sekä naisellisia yksityiskohtia. Vilan pehmeälinjaiset ja kauniisti laskeutuvat bleiserit, neuleet, hameet ja mekot ovat täydellisiä juhlapukeutumiseen, mutta myös fiksuun arkipukeutumiseen. Asukokonaisuuden rentoutta tai juhlallisuutta voit korostaa asusteilla ja kenkävalinnoilla. Näyttävät kultakorut ja siistit korolliset kengät ovat helppo keino muuttaa hame tai vaikkapa bleiseri juhlaan sopivaksi - vaikka olisit juuri käyttänyt samoja vaatteita tennareiden ja nahkaisen ostoskassin kanssa.