Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Luettelo / Vila 821 tuotetta

Merkkiv
m

Rieker

Vila-bleiseri naisille

Vuonna 1994 perustettu tanskalainen yritys Vila on yksi pohjoismaiden suosituimmista vaatemerkeistä, ja on osa Bestsellerin perheyritystä. Vilan menestyksen takana on mallistojen monipuolisuus, yhdisteltävyys ja ajaton eleganssi. Tarkoin harkittujen yksityiskohtien ja leikkauksien ansiosta vaatteet imartelevat jokaista naista, mutta ovat silti persoonallisia ja omintakeisia. Mallistojen takaa löytyy joukko muodin ammattilaisia, jotka seuraavat tiiviisti uusia trendejä, värejä, materiaaleja ja tyylejä. Inspiraatio löytyy suunnittelutiimin mukaan kaupungeista ja kaduilta - ja tietenkin muotinäytöksistä. Myös tuotteiden laatu, käytännöllisyys ja istuvuus ovat suunnitteluprosessissa avainasemassa. Siksi suunnittelijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä myös kuluttajien kanssa taatakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vilan valikoimista löydätkin juuri oikeat trendit ja tyylit oikeaan aikaan - fiksuun hintaan.


Itsevarmuus on Vila-naisen tärkein asuste

Vilan naisten nahkahame

Vilan kohderyhmänä ovat naiset, jotka ovat seikkailunhaluisia, kokeilevat rohkeasti uutta ja haluavat korostaa persoonallisuuttaan. Vila-nainen arvostaa myös muotitietoisuutta, seuraa trendejä ja haluaa vaalia ja korostaa naisellisuuttaan. Koska itsevarmuus on naisen tärkein asuste, haluaa Vila tarjota monipuolisesti yhdisteltäviä ja toisiaan tukevia vaatekappaleita, jolloin asukokonaisuuden valitseminen vaatekaapista on helppoa. Kun asukokonaisuuden löytäminen on vaivatonta, antavat vaatteet itsevarman olon ja asu tuntuu mukavalta päällä koko päivän aamusta iltaan.


Yksinkertaista eleganssia arkeen ja juhlaan

Vilan vaatteet ovat yhdistelmä printtejä, herkkiä leikkauksia sekä naisellisia yksityiskohtia. Valikoimasta löytyy vaatteita niin arkeen kuin juhlatilaisuuksiin - tai vaikkapa molempiin. Vilan pehmeälinjaiset ja kauniisti laskeutuvat bleiserit, neuleet, hameet ja mekot ovat täydellisiä juhlapukeutumiseen, mutta myös fiksuun arkipukeutumiseen. Asukokonaisuuden rentoutta tai juhlallisuutta voit korostaa asusteilla ja kenkävalinnoilla. Näyttävät kultakorut ja siistit korolliset kengät ovat helppo keino muuttaa hame tai vaikkapa bleiseri juhlaan sopivaksi - vaikka olisit juuri käyttänyt samoja vaatteita tennareiden ja nahkaisen ostoskassin kanssa. Vilan vaatteet ovatkin parhaimmillaan helppoja, pehmeälinjaisia ja herkän värisiä - ja ne sopeutuvat tilanteesta riippumatta juuri sinun elämäntyyliisi.