Mallisto

Suositut filtterit
3 076 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vila – skandinaavisen sekä kestävän muodin edelläkävijä

Tanskalaisen Vila-brändin tarina alkoi vuonna 1994, minkä jälkeen merkki on kasvanut ja löytänyt tyylinsä. Skandinaavisia, yksinkertaisia sekä feminiinejä vaatteita tarjoava Vila on monien suosiossa niin arki- kuin työpukeutumisessakin. Eikä syyttä. Vila tarjoaa nimittäin kaikenlaista muotia; aina mielikuvituksellisista printeistä suloisiin mekkoihin sekä klassisempiin siluetteihin.

Brändin tavoitteena on luoda laadukkaita, kestävistä materiaaleista valmistettuja vaatteita, joita asiakkaat kantavat ylpeydellä. Suunnittelu on harkittua sekä huolellista, lopputuote ajaton ja sensuelli vaate, joka istuu mukavasti. Valmistusprosessissa pyritään hyödyntämään luonnonmukaisia sekä kierrätettyjä materiaaleja ja näin ollen monet Vilan tuotteet Zalandonkin mallistossa kantavat kestävän kehityksen leimaa.

Kun siis pyrit vaateostoksia tehdessäsi huomioimaan hiilijalanjälkesi, Zalando tarjoaa sinulle tyylikkäitä, vastuullisesti tuotettuja asuja ja vaatekappaleita, joista valita. Meiltä löydät myös iki-ihanan Vilan malliston täynnä toinen toistaan kiehtovampia tuotteita. Tule siis shoppailemaan Zalandolle!

Vila tarjoaa upeita asuja joka säähän sekä tilaisuuteen

Moderni arki on usein hektistä. Yhteen päivään saattaa mahtua niin ulkoilua, asioiden hoitoa, työn tekoa kuin illanviettoakin. Vaatekaappi kannattaa siis varustaa vaatteilla, jotka sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Vilalta löydät monenlaisia sekä monikäyttöisiä vaatekappaleita, joita yhdistelemällä luot upeita asukokonaisuuksia. Tarjolla on koreita juhlamekkoja sekä kevyempiä kesähameita, villatakkeja viileisiin iltoihin ja toimistokelpoista bleiseriä.

Zalandon mallisto on oikeastaan niin kattava, että sillä täyttää vaikka koko vaatekaapin. Mikäli skandinaavinen tyyli on omaan mieleen, on turha lähteä enää merta edemmäs kalaa – meiltä löydät jotain niin rennompaan tyyliin kuin virallisempiinkin tilaisuuksiin.

Kesäpäiviin sopii usein kevyempi vaatetus; ehkä pitkä hame tai kukkakuosein koristeltu mekko. Illan viiletessä voit vetää yllesi esimerkiksi trendikkään nahkatakin tai klassisen farkkutakki. Talven tullen kannattaa kaivaa esiin lämmin toppatakki sekä kaikki ihanan pehmoiset neuleet. Jalkoihin sopivat vaikka näyttävät leggingsit tai katseita kadulla kääntävät chinot. Sää on siis pelkkä pukeutumiskysymys. Löydä Zalandolta kuhunkin kauteen sopivat brändin vaatteet ja tilaa ne helposti vain muutamalla klikkauksella!

Vila – aitoon ja rohkeasti omannäköiseen pukeutumiseen

Rohkeutta on monenlaista; on rohkeutta puolustautua, rohkeutta sanoa mielipiteensä ääneen, rohkeutta kertoa totuus, rohkeutta erottua joukosta ja rohkeutta uskaltaa olla oma itsensä. Rohkeus on voimavara. Rohkeus on kaunista. Rohkeus pukee sinua. Pukeudu siis rohkeasti juuri niin kuin haluat.

Merkin vaatteet on kuin tehty sinulle, joka kaipaat vaatteiltasi aitoutta sekä mahdollisuutta leikitellä erilaisilla tyyleillä. Ne on suunniteltu sopimaan erilaisille vartaloille ja vastaamaan erilaisten ihmisten tarpeita. Juuri se tekeekin niistä niin erityisiä.

Jos siis kaipaat vaatteita, jotka paitsi pukevat, myös istuvat ja jotka tuntuvat yhtä hyviltä kuin näyttävät, tule tutustumaan Zalandon mallistoon. Meiltä jokainen löytää varmasti omannäköisiään ylä- ja alaosia tai vaikkapa mekkoja sekä päällystakkeja, jotka sointuvat kauniisti yhteen, eivätkä hierrä, kiristä ja purista. Hemmottele itseäsi ja päivitä vaatekaappisi näillä upeilla sekä korkealaatuisilla tuotteilla, jotka on kuin luotu koristamaan parhaita puoliasi!