Suositut filtterit

Harva merkki ulottuu monipuolisuudessa legendaarisen Benettonin rinnalle. 60-luvulla Italiassa perustettu perheyritys on nykyään ympäri maailmaa tunnettu brändi. Suosion salaisuuksia ovat ainakin laatu, harkittu trendikkyys – ja hurmaava värimaailma! Ja mikä parasta, saman merkin valikoimasta löytyy asut koko perheelle, tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Raikkaasta ja puhtaasta värimaailmastaan tunnettu Benetton on lyömätön klassisten vaatekappaleiden luoja. Naisten mallistosta löydät helposti ajattomat kotelomekot, peruspaidat ja täydelliset chinot. Miehille merkki tarjoilee niin suoria housuja, klassisia neulepaitoja kuin kauluspaitojakin. Tyypillisten tummien sävyjen lisäksi ajattomia vaatteita valmistetaan ilahduttavan voimakkaissa perusväreissä. Myös väritrendejä seurataan merkin päämajassa tarkasti!

Benetton pukee koko perheen kaikkiin tilaisuuksiin

Benettonin naisten malliston ytimen muodostavat helposti yhdisteltävät ja laadukkaat ylä- ja alaosat. Kestosuosikkeihin kuuluvat esimerkiksi kauniit neuletakit, jotka sopivat niin farkkujen ja t-paidan kuin siistin paitapuseron ja kynähameenkin kaveriksi. Benetton on myös mukana, kun on aika vaihtaa vapaalle: sen valikoimista löytyy muodikkaita farkkuja ja herkullisen värisiä naisten huppareitakin!

Miesten Benettonin mallistoa leimaa mutkattoman yhdisteltävyyden ja monipuolisuuden lisäksi linjakkaat leikkaukset ja oiva istuvuus. Klassikon asemaan on noussut lyhythihainen pikeepaita kauluksilla, jonka päälle voi pukea niin pikkutakin, neuletakin kuin hupparinkin. Valittavaksesi jää myös haluatko säväyttää rohkealla värivalinnalla vai pitäytyä siistissä harmaassa tai mustassa! Myös miesten housujen suhteen Benetton on monipuolinen valinta: kaipaatko siistejä chinoja, rentoja kangashousuja tai trendikkäitä slim fit -farkkuja?

Benettoniin puetaan tietysti myös perheen pienimmät tyyliniekat. Lasten mallistossa kohtaavat klassiset elementit, hilpeät värit ja hauskat printit!

Tutustu myös