Valkoiset mekot

Suositut filtterit
3 037 tuotetta

Valkoiset mekot ovat raikas kesän lapsi. Valkoinen on värinä toisaalta vahva ja toisaalta neutraali. Moni saattaa ujostella valkoista, mutta kannattaa kokeilla estoitta valkoista trendiä, sillä lupaamme, että se näyttää aina elegantilta, raikkaalta ja trendikkäältä. Valkoinen mekko on ihanteellinen tapa ottaa valkoinen trendi käyttöön, sillä valkoinen sopii erityisesti auringon kyllästämiin kesäpäiviin.

Valkoiset mekot morsiamille

Valkoiset mekot henkivät eteeristä herkkyyttä ja raikkautta. Valkoinen on puhtauden ja viattomuuden väri, joten on vain luonnollista, että siihen pukeutuvat usein juuri morsiamet. Valkoiset mekot ovatkin täynnä upeita mekkoja, jotka sopivat modernin morsiamen käyttöön. Kauniit pitsiyksityiskohdat, helmikirjailut ja yksityiskohdat tuovat morsiustyyliin yksilöllistä persoonallisuutta. Perinteikäs maksimekko on elegantti morsiuspuku, mutta nykyaikainen morsiusmekko voi olla yhtä hyvin midi- tai minimittainen. Kauniisti rönsyilevät röyhelöt, pastelliset kukkakuviot valkoista pintaa vasten vai minimalistinen spagettiolkaiminen mekko – tämä on elämäsi tärkein päivä, valitse unelmiesi mekko, joka kuvastaa juuri sinua ja tyyliäsi! Kokovalkoiset mekot eivät ole missään nimessä ainoastaan morsianten yksinoikeus vaan erittäin muodikas valinta myös juhlavieraan yllä tai kevyessä kaupunkityylissä. Jos haluat välttää liian morsiusmaisen ilmeen, parita valkoisen mekkosi kanssa rouhea nahkarotsi tai oliivinvihreä army-henkinen paitatakki.

Valkoiset mekot – ajattomien klassikkojen hiomaton timantti

Valkoiset naisten mekot ovat täynnä upeita kokovalkoisia luomuksia, joissa on hienostuneen chic tunnelma. Kokovalkoinen tyyli on erittäin muodikas, joten ehkä yhdistät mekkoosi vielä valkoisen nahkatakin, bleiserin tai trenssin. Valkoiset naisten mekot sopivat erityisesti boheemiin tunnelmaan pitsiyksityiskohtineen ja röyhelöineen – yhdistätkö valkoisen mekkosi cowboy-hattuun ja -bootseihin? Tai ehkä luot sporttisen tyylin valkoisesta trikoohameesta, bombertakista ja tennareista. Jos karsastat kokovalkoista mekkoa, voit valita mekon, jossa on valkoisella pohjalla hempeitä tai graafisen vahvoja kukkakuvioita, riemukasta polka dot -kuviota tai trendikkäitä raitoja. Myös läpikuultavat, harsomaiset ja pitsiset pinnat tuovat valkoiseen eloa ja särmikkäitä yksityiskohtia. Tai ehkä päädyt toimistomaailmaan istuvaan power dress -mekkoon, jossa on terävät kaulukset tai vyö. Kenkiin ja asusteisiin kannattaa valita valkoista, ruskeaa, mustaa, sinistä tai metallisia sävyjä.

Yhdistele ja sekoita