Suositut filtterit

Kuin itse Sherlock Holmes, ratkaiset täydellisen vaatetuksen mysteerin kiinnittämällä huomiosi jokaisen French Connection -vaatteen taidokkaasti luotuihin yksityiskohtiin. Saatat huomata – ehkä hiukan yllättävästikin – French Connectionin jälkien johtavan suoraan Iso-Britanniaan. Kun huomaat sen, et voi sitä enää kieltääkään: ranskalaisista vivahteistaan huolimatta kaikki brändin vaatteet ovat klassisia Brit chic -tapauksia!

Brittityyli on täysin syystä klassikko. Kuka voisi vastustaa sen tyylipuhdasta ja luonnollista designia? Vuosikymmenten kokemuksella vartalon muotoihin kesytettyjä vaatekappaleita, joiden harmoniset sävyt ja modernit mallit ovat keskenään täydellisessä sopusoinnussa. Vaatteita, joista vain muutama riittää uudistamaan koko vaatekaappisi ja ratkaisemaan kaikki pukeutumispulmasi.

French Connection on brändi tuhannen tyylin taiturille

Aiemmin ruutukuosiset vaatteet antoivat vihjeitä englantilaisesta hienostuneisuudesta. French Connection on luonut jännittävän käänteen brittityyliin. Ryhdikkäät ruudut ja raidat ovat saaneet rinnalleen hennot, yksiväriset kuosit. Jäykkiä materiaaleja on notkistettu joustavuudella ja englantilainen, muotoon leikattu sovinnaisuus on saanut tarvittavaa sähäkkyyttä mannermaisen tyylisuunnan provokatiivisuudesta. Tarkkaan harkitut paljastukset pitävät jännityksen ilmassa samalla kun ne verhoavat äärimmäisen tyylikkäästi kaikki oikeat kohdat.

French Connection on kiehtova tapaus. Se tekee naisesta sekä tyylikkään että mystisen; ei vain yhden tai kahden tyylin taitajaa, vaan tuhatta eri tarinaa kertovan tyyligurun. Katujen kameleontin, joka luo nahka-asunsa joskus jopa kahdesti päivässä: aamulla nahkakorkkareilla ja -käsilaukulla luotu toimistolook vaihtuu päivän päätteeksi rentoon rotsiin ja pehmoisiin nupukkiloafereihin. Ensiluokkaisesta arkivaatetuksesta ei voi vaihtaa kuin luksusta tihkuvaan juhla-asuun. Paljettipintaisesta kotelomekosta saattaa aamunkoitteessa kuoriutua vaikkapa kevyessä mekossa liihotteleva päiväperhonen. Olipa päiväsi tai fiiliksesi millainen tahansa, French Connection pitää tyylisi aina yksinkertaisen eleganttina ja ensiluokkaisena.

Yhdistele ja sekoita