Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Alennetut vaatteet, kengät & asusteet 81034 tuotetta

Merkkiv
m

Zalandon ale – Alennetut vaatteet & kengät ovat tervetulleita


Vero Moda -toppatakki

Kuinka moni huomaa mainoksen, jossa lukee "Alennetut vaatteet ja kengät"? Todella moni, koska se kertoo mahdollisuudesta hankkia alesta jotain vähän halvemmalla kuin tavallisena arkipäivänä. Usein se tarkoittaa ostokiinnostuksen heräämisen lisäksi toimintaa: Kun henkilö astuu kaupan ovesta sisään ja selailee alennuksessa olevia vaatteita, hän kysyy itseltään: minkä niistä otan? Ostopäätös on usein jo tehty, kun kauppaan on astuttu. Se on osa sitä jännitystä, mitä alennukset tuovat tullessaan; et tiedä minkälaisen kassin kanssa astut ulos kaupasta, minkälaisen ihanan löydön kaappaat mukaasi alelaatikosta. Ja lähes aina, se löytö tuntuu aarteelta, jonka sai vielä alennuksella! Alennetut vaatteet & kengät hyödyttävät niin kauppiasta kuin asiakastakin.


Alennetut vaatteet & kengät sytyttävät ostokipinän – ale Zalandolla


Kauppojen alet toimivat ihmisille kimmokkeena ajoittaa ostotarpeensa tiettyihin ajankohtiin, koska alennuskaudet on usein hyvin etukäteen mainostettuja tai niitä on jatkuvasti käynnissä. Alennetut vaatteet & kengät voivat synnyttää jopa ostohurmion, kun heräteostokset piristävät asiakkaan päivää. Tarjousvaatteet ja -kengät tuovat ostoshetkeen tietynlaista karnevaalitunnelmaa: aika on rajoitettu, tarjousvaatteita tai kenkiä on rajoitettu määrä ja monet muutkin ihmiset ovat liikkeellä samaan aikaan. Vaikka tarjouskampanjat ovat kaupalle oiva mahdollisuus tyhjentää väistyvän kauden varastoja tai siistiä se varaston takanurkka yksittäisistä kappaleista, se on myös tilaisuus esitellä valikoimaa henkilöille, jotka eivät ole aikaisemmin tutustuneet sen kaupan tarjontaan. Monille asiakkaille se on myös tilaisuus saada se omalle kukkarolle hieman liian arvokas vaate tai kengät siedettävämpään hintaan. Kun on kyse alennetuista vaatteista ja kengistä, jokainen löytää kyllä omansa. Astu Zalandon aleen!