Suodatin1

MOSCHINO
Mallisto

1,403 tuotetta

Franco Moschino syntyi vuonna 1950 pienessä italialaisessa kaupungissa aivan Milanon tuntumassa. Jo hyvin nuoressa iässä hän kehitti vahvan intohimon taidetta ja piirtämistä kohtaan, joka myöhemmin vei hänet Milanon taideakatemiaan opiskelemaan maalausta. Myös ensimmäiset kosketukset muodin kanssa tapahtuivat näihin samoihin aikoihin, Francon rahoittaessa opintonsa muotikuvien piirtämisellä. Sana nuoresta lupauksesta levisi nopeasti ja pian pensselit vaihtuivatkin kankaisiin, kun Gianni Versace palkkasi hänet muotitaloonsa tekstiilisuunnittelijaksi. Francon rakkaus muotia kohtaan jatkoi kasvamistaan ja näin hän perusti omaa nimeänsä kantavan vaatemerkinsä vuonna 1983.

MOSCHINO-mallistot hurmasivat heti alusta alkaen. Merkin ironinen ja humoristinen ote muotiin toi pirteyttä välillä niin vakavaan muodin maailmaan. Francon taiteellinen tausta näkyi usein hänen suunnittelutyössään leikkimielisinä visioina ja huolettomana improvisaationa. Klassiset vaatteet muuttuvat originelleiksi luomuksiksi pienillä, mutta hauskoilla yksityiskohdilla sekä epäkonventionaalisilla materiaaleilla. Myös säännöt unohtava ja välillä jopa järjetön dadaismi tuntui useasti inspiroineen hänen mallistojaan. Huumorista huolimatta merkkiin on myös aina yhdistetty tarkasti huolitellut viimeistelyt ja käsinkosketeltava laatu, jotka tekevät sen tuotteista aidosti loistokkaita.

MOSCHINO - Piristystä arkisiinkin asuihin

Merkkinä MOSCHINO on vielä tänäkin päivänä tunnettu juuri niistä ainutlaatuisista ja erottuvista ominaisuuksistaan, jotka tekivät siitä kuuluisan. Franco Moschinon poistuttua tuonpuoleiseen, hänen pitkäaikainen assistenttinsa Rossella Jardini jatkoi hänen opettamallaan tiellä aina viime vuosiin asti, jolloin pääsuunnittelijaksi valittiin provosoiva ja surrealistinen amerikkalaissuunnittelija Jeremy Scott. Hänen ensimmäiset värikkäät ja hyvän maun rajamailla liikkuvat mallistonsa merkin parissa ovat saavuttaneet suuren suosion koko tyylitietoisen kansan keskuudessa.

Merkki tarjoaa suuren valikoiman tuotteita aina luksustason MOSCHINO-linjasta edullisimpiin Cheap&Chic ja Love MOSCHINO -mallistoihin. Pop Art -vaikutteet sekä hauskat ja erottuvat printit tuovat iloa päivittäiseen pukeutumiseen ja sopivat ajatuksella yhdistettynä myös elegantteihin tilaisuuksiin. Persoonalliset yksityiskohdat tekevät kengistä, laukuista ja muista asusteista näyttäviä, jotka ovat sellaisenaan täydellinen lisä esimerkiksi muuten pelkistettyyn asukokonaisuuteen. Jos rakastat innovatiivista sekä idearikasta muotia ja haluat aina loistaa originaalilla tyylilläsi, tämän merkin tuotteet ovat ehdottomia valintoja vaatekaappiisi!

Yhdistele ja sekoita