Mallisto

Suositut filtterit
2 343 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vans on yhdistelmä katumuodin klassikoita ja uusimpia trendejä

60-luvulla perustettu kalifornialainen kenkä- ja vaatemerkki Vans ei juuri esittelyjä kaipaa. Se kuuluu katumuodin aateliin. Vansista on tullut vauhdikasta menoa pelkäämättömän elämäntavan symboli - onhan merkki yksi skeittareiden lemppareista!

Vans on ennen kaikkea tennarimerkki. Ensimmäiset tennarit myytiin vuonna 66, ja samaa legendaarista Authentic-mallia valmistetaan edelleen! Skeittareita ei miellyttänyt ainoastaan tennareiden rosoinen ilme, vaan myös niiden hyvä pidon takaava kumipohja. Ei siis ihme, että merkin tennareissa on skeitattu jo yli puoli vuosisataa! Maine skeittareiden kenkinä ei tarkoita sitä, että Vansit kuuluisivat vain heille. Se tarkoittaa sitä, että kengät ovat katu-uskottavat ja tyylikkäät! Tennareiden perusmallit ovat edelleen ennallaan, mutta niitä valmistetaan mitä makeimmissa kuoseissa ja väreissä. Merkki yllättää väriä ja uusia tyylejä janoavat faninsa vuodesta toiseen! Merkin valikoimaan kuuluu nykyään enemmän kuin kolme tennarimallia, kuten 60-luvulla.

Vans on niin paljon enemmän kuin pelkkä tennarimerkki

Kalifornian katumuotilegenda valmistaa upeiden skeittitennareiden ohella myös vaatteita, asusteita ja reppuja - niin tytöille, naisille, pojille kuin miehillekin! Reput ovat ilmeeltään aivan yhtä rosoisen tyylikkäitä kuin tennaritkin. Naiset ja tytöt puolestaan arvostavat merkin tyylikkäitä laukkuja ja kasseja. Värimaailma on reipas ja asennetta huokuva. Sama pätee myös huppareihin ja t-paitoihin. Design on selkeä, tyyli taattu! On myös syytä tsekata housu- ja shortsivalikoima, etenkin jos kaipaa rentoja, hienoja ja mukavia housuja. Kun tulee tarve pukeutua skarpisti, housuihin yhdistetään makea lyhythihainen kauluspaita. Naisetkin luovat streetwear-ilmeensä Vansin ympärille: merkki valmistaa naisille niin housuja, huppareita kuin takkejakin. Asemansa ovat vakiinnuttaneet myös lippikset. Saman merkin releisiin voi siis hyvin sonnustautua joka päivä, päästä varpaisiin!