accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.starCreated with Sketch.starCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Vans 809 tuotetta

Merkkiv
m

Vans - kalifornialaista tyyliä jo vuodesta 1966


Vans-tennarit

Yhdysvaltalainen Vans on vuoden 1966 Kaliforniassa perustettu kenkämerkki, joka lähti liikkeelle alun perin nimellä Van Doren Rubber Company. Paul Van Dorenin perustama yhtiö suuntasi valikoimansa lähtökohtaisesti vaihtoehtokulttuurien edustajille, kuten surffareille, skeittareille ja punkkareille. 1980-luvulla brändi koki takaiskuja urheilukenkien valmistuksen myötä, mutta palautui takaisin raiteilleen McCown DeLeeuw Companyn aloitteesta 1990-luvun alussa. Vuonna 1995 brändi aloitti sponsoroimaan The Vans Warped Touria, joka keskittyy punk- ja ska-musiikkiin, sekä extreme-urheilukulttuuriin eli kenkämerkin suurkuluttajien suosimiin asioihin. Vaikka merkki on näkyvästi tunnettu nimenomaan punkkareiden keskuudessa, on se levittäytynyt myös hiphop-kulttuuriin ja muun muassa rap-kokoonpano The Pack on kirjoittanut kenkämerkistä kertovan laulun ”Vans”.


Vans - aktiivisen ja nuorekkaan ihmisen valinta


Vaihtoehtokulttuurien suosimat Vans-kengät on suunniteltu olemaan mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä – käyttäjiensä vaatimusten mukaisesti. Yhtiön sponsoroimat urheilijat avustavat tuotteiden suunnittelussa, luoden yhteyden kuluttajien kanssa ja taaten brändin luotettavuuden ja autenttisuuden. Kenkävalmistajan kohderyhmiä ovat nuoret ja aktiiviset ihmiset ja brändin lumilautailu- ja skeittikengät ovat tehty kestämään nykypäiväisten extreme-urheilulajien vaatimuksia. Aikojen saatossa ja kohonneen suosion myötä kenkämerkki on laajentanut tuotevalikoimaansa myös vaatetukseen. Kenkien lisäksi merkki on nähtävissä niin huppareissa, t-paidoissa kuin housuissakin, jotka ovat lisänneet brändin kasvua. Aktiivisella otteellaan vaihtoehto- ja urheilukulttuuriin, Vans on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen nuorekkaiden ja menevien miesten ja naisten tyyliin ja se yhdistetään usein kokonaiseen elämäntapaan!