Mallisto

Suositut filtterit
1 972 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vans on katu-uskottavan skeittityylin mestari. Ilmeeltään klassikkomerkki on rento, trendikäs ja kapinallinenkin, ja siihen sonnustautuminen kielii rakkaudesta skeitti- ja surffikulttuuria kohtaan. Vans-tennarit ovat erottamaton osa viielää katumuotia, mutta skeittimerkin varaan voit toki laskea vaikka koko vaatekaappisi sisällön. Brändin luomusten joukkoon kuuluvat nimittäin myös tyylikkäät hupparit, housut, lippikset, reput ja upeat Vans-aurinkolasit. Vans ei suinkaan ole vain poikien ja miesten etuoikeus, vaan merkki hallitsee moitteettomasti naistenkin katumuodin. Vansin kulttimaineeseen noussut motto "Off The Wall" kuulostaa varsin kryptiseltä, mutta kaikkien tuntema slogan perustuu 70-luvun puolivälissä hypetettyyn skeittitermiin.

Vans edustaa tennarimuotia klassisimmillaan

Jo 60-luvulla luotu ajaton Vans Era -tennarimalli tunnetaan tasaisesta kumipohjastaan, pohjan hauskasta vohvelikuviosta ja virtaviivaisesta kangaspäällisestä. Mallista tuli ensin surffareiden suosikki, ja sittemmin sen omivat skeittarit – pohjassa on lajia ajatellen mahtava pito! Vansin sk8-Hi -kulttitennarit löytyvätkin jokaisen skeittarin kenkäkaapista. Tyylikäs kenkämalli suorastaan vaatii seurakseen slim fit -farkkuja ja huoletonta collegepaitaa. Tytöt ja naiset voivat yhdistää tennarit tietenkin trendikkäästi myös somaan kukkamekkoon tai linjakkaaseen maksimekkoon. Vansin tennareiden perinteisin väri on musta, vaikka raikas valkoinen ja pirteä punainen ovat myös nousseet suosikeiksi. Mutta perusvärien parissa ei suinkaan tarvitse pitäytyä: tennareita valmistetaan mahtavissa kuoseissa ja sävyissä! Klassikkomallin rinnalla nähdään monenlaisia luomuksia, kuten korkeavartisia nahkatennareita, jotka mahdollistavat lempimerkissä pitäytymisen talvipakkasillakin. Niissä toistuu sama selkeä ilme kuin kaikkien aikojen ensimmäisessä Vans-parissa.

Vans pukee sinut päästä varpaisiin

Legendaarinen Vans osaa myös makeiden farkkujen ja chinojen suunnittelun. Niiden leikkaus noudattaa täydellisesti muotivirtauksia, ja ilmeessä on juuri sopiva annos rosoisuutta. Huppareiden, printtipaitojen ja collegepaitojen ulkonäössä on asennetta, olivat ne sitten miehille tai naisille suunnattuja. Tunnelmaltaan ne ovat juuri oikealla tavalla rennon muodikkaita. Skeittityyliin kuuluvat olennaisesti rouheat pipot, joiden valmistamisen Vans täydellisesti taitaa – etsit sitten hauskaa, retrotunnelmaista tupsupipoa tai minimalistista, yksiväristä villapipoa. Merkki tunnetaan myös viileistä repuistaan. Valikoimissa on klassisesti muotoiltuja perusreppuja, jotka sopivat joka tyyliin. Skeittareita ajatellen taas on suunniteltu malleja, joihin laudan saa kätevästi kiinni. Ja tietenkin valikoimiin kuuluu hauskasti väritettyjä reppuja sekä trendikkäitä mustia, nahkayksityiskohdilla viimeisteltyjä reppuja.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Vans on yhdistelmä katumuodin klassikoita ja uusimpia trendejä

60-luvulla perustettu kalifornialainen kenkä- ja vaatemerkki Vans ei juuri esittelyjä kaipaa. Se kuuluu katumuodin aateliin. Vansista on tullut vauhdikasta menoa pelkäämättömän elämäntavan symboli - onhan merkki yksi skeittareiden lemppareista!

Vans on ennen kaikkea tennarimerkki. Ensimmäiset tennarit myytiin vuonna 66, ja samaa legendaarista Authentic-mallia valmistetaan edelleen! Skeittareita ei miellyttänyt ainoastaan tennareiden rosoinen ilme, vaan myös niiden hyvä pidon takaava kumipohja. Ei siis ihme, että merkin tennareissa on skeitattu jo yli puoli vuosisataa! Maine skeittareiden kenkinä ei tarkoita sitä, että Vansit kuuluisivat vain heille. Se tarkoittaa sitä, että kengät ovat katu-uskottavat ja tyylikkäät! Tennareiden perusmallit ovat edelleen ennallaan, mutta niitä valmistetaan mitä makeimmissa kuoseissa ja väreissä. Merkki yllättää väriä ja uusia tyylejä janoavat faninsa vuodesta toiseen! Merkin valikoimaan kuuluu nykyään enemmän kuin kolme tennarimallia, kuten 60-luvulla.

Vans on niin paljon enemmän kuin pelkkä tennarimerkki

Kalifornian katumuotilegenda valmistaa upeiden skeittitennareiden ohella myös vaatteita, asusteita ja reppuja - niin tytöille, naisille, pojille kuin miehillekin! Reput ovat ilmeeltään aivan yhtä rosoisen tyylikkäitä kuin tennaritkin. Naiset ja tytöt puolestaan arvostavat merkin tyylikkäitä laukkuja ja kasseja. Värimaailma on reipas ja asennetta huokuva. Sama pätee myös huppareihin ja t-paitoihin. Design on selkeä, tyyli taattu! On myös syytä tsekata housu- ja shortsivalikoima, etenkin jos kaipaa rentoja, hienoja ja mukavia housuja. Kun tulee tarve pukeutua skarpisti, housuihin yhdistetään makea lyhythihainen kauluspaita. Naisetkin luovat streetwear-ilmeensä Vansin ympärille: merkki valmistaa naisille niin housuja, huppareita kuin takkejakin. Asemansa ovat vakiinnuttaneet myös lippikset. Saman merkin releisiin voi siis hyvin sonnustautua joka päivä, päästä varpaisiin!