Lasten mallisto / Vans

Suodatin (1)

265 tuotetta

Vans tarjoaa rennon sporttisia, huippulaadukkaita ja toiminnallisia lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita tytöille ja pojille. Sporttinen merkki on erikoistunut skeitti- ja streetkenkiin, ja vuonna 1966 perustettu kalifornilainen kenkämerkki suuntasi tuotteensa alun perin surffareille ja skeittaajille. Hyvän pidon skeittilaudalla omaavat Vans-skeittikengät eivät olleet suuressa suosiossa ainoastaan skeittareiden keskuudessa, vaan löysivät pian tiensä myös katu- ja musiikkikulttuuriin; mm. punkkarit arvostivat Vans-kenkiä suunnattomasti. Tänä päivänä Vans on vakiinnuttanut asemansa yhtenä streetkenkien arvostetuimpana ja pidetyimpänä merkkinä. Vansin tunnetuin skeittikenkämalli lienee Sk8-Hi, joka on säilynyt mukana tuotemerkin mallistossa tähän päivään saakka.

Vans edustaa urbaania, rennon tyylikästä muotia lasten vapaa-aikaan

Vansin poikien vaatemallistossa yhdistyvät pehmeät ja kestävät materiaalit, sporttiset mallit ja persoonalliset printit. Tuotemerkin poikien vaatemallistosta löydät monia mukavia ja sporttisia huppareita ja collegetakkeja, persoonallisia printtipaitoja, rentoja shortseja, värikkäitä uimashortseja ja trendikkäitä vapaa-ajan kauluspaitoja aitoon skeittihenkeen. Vans-kenkien yleisilme on rento ja persoonallinen, ja tuotemerkin tennareiden ja loafereiden materiaalit ovat kestäviä ja mukavia. Voit valita omat suosikkisi monista raikkaan värisistä ja näyttäväkuosisista matala- tai korkeavartisista tennareista. Lasten alati liikkeessä olevat jalat vaativat kengiltä hyvää pitoa ja tukea, ja Vans-tennarit ja loaferit on suunniteltu kestäviksi ja tukeviksi – tennareiden ulkopohjien profiilit ovat hyvin pitäviä. Vansin kengät ovat ennen kaikkea mukavia ja kestäviä, ja kenkien iloiset värit ja näyttävät printit ovat erityisesti lasten ja nuorten mieleen.

Vansin lastenkenkien mallistosta löydät rennon tyylikkäät ja mukavat kengät aina vauvojen ensiaskelkengistä lasten ja nuorten trendikkäisiin loafereihin, sekä luonnollisesti hienon malliston sporttisia tennareita ja streetkenkiä lapsille ja nuorille – tytöille sekä pojille. Tämän raikkaan streetmerkin asustevalikoimasta löydät myös persoonalliset reput kouluun ja harrastuksiin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista